Jump to content
GIGN Forum

bukuciS

Mirstīgais
  • Posts

    509
  • Joined

  • Last visited

About bukuciS

  • Birthday 08/23/1991

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Gender
    Male

bukuciS's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

0

Reputation

  1. bukuciS

    Autoskolas

    Jā, atsūti vakarā moš PM.
  2. bukuciS

    Autoskolas

    Tomēr galu galā pieteicos "Mustangā". Kāds var iedot kontaktus kādam labam instruktoram no turienas?
  3. bukuciS

    Autoskolas

    jā, bet domāju, ka tās 18 stundas, cerams, ka varētu būt pietiekami, jo citur ir 14h un parasti ņem vēl pāris reizes klāt, līdz ar to tā pat līdz tām 18 nokļūtu, hehe..
  4. bukuciS

    Autoskolas

    Jā, ar to jau rēķinos, ka papildus braukšanas vēl vajadzēs. Skatoties uz braukšanas izmaksām (3Ls) tas galīgi nešķiet sāpīgi..
  5. bukuciS

    Autoskolas

    savukārt pa "Credo" tikko uzgāju, ka šiem arī akcija, kas vēl nedaudz lētaka un kopējā summā = 95Ls ietver visu ierasto: Teorētiskā apmācība Reģistrācija autoskolā Dokumentu noformēšana Apmācības karte Autoskolas eksāmeni ... bet - 18 braukšanas stundas (2.5Ls/h) ! cits jautājums man ir par to, cik kvalitatīvi tas viss, jo par Mustangu / Vanagu puslīdz lielāka drošība & atsauksmes vairāk!
  6. bukuciS

    Autoskolas

    Skatos, ka tagad Mustangā ir akcija: - apmācības maksa = 39Ls (Apmācības maksā ietilpst: Reģistrācija autoskolā un CSDD, teorijas kurss, apmācība uz datora, teorētiskā ieskaite, autoskolas beigšanas apliecība, dokumentu noformēšana. Braukšanas eksāmena nav. - instruktors 3Ls/h (14x) KOPĀ= 91Ls uzreiz rodas 2 jautājumi - vai nav jāpiķo pa benzīnu & vai ja ņem papildus reizes pēc 14x obligātajām, vai viņas nav baigi sadārdzinātas?
  7. bukuciS

    Autoskolas

    Tātad plānoju drīzumā likt B kategoriju. Skatos apkārt lētākos & labākos variantus autoskolu sakarā, tāpēc - lūdzu pasaki, kuru autoskolu tu izvēlējies (eksāmenu skaits, sarežģītības pakāpe, atsauksmes par instruktoru! (vēlams tiem, kas to darījuši pēdējo mēnēšu laikā)! Esmu drošs, ka gan jau šāda veida topiks k-kad ir bijis, bet nu cik pačekoju padsmit lapu vēsturi šajā sadāļā - neko neatradu!
  8. saņēmās džeki un netērē laiku tukšām konspirācijas teoriju analīzēm! tā pat mums - "parastajiem" neuzzināt, kas galu galā notika tajā liktenīgajā 9/11! samuraj - ar musīšu apšaušanu nekas nebūs līdzēts, vaina ir cilvēkā, ne reliģijā. neskatoties uz to, ka esmu kristietis tie paši krusta kari ir piemērs, kad cilvēki paņem kādu lietu, kuru piekabina savai vēlmei pēc varas vai atriebības un izmanto kā lozungu, dēļ, kura aizvien daudzi cilvēki domā, ka visi kristieši visos laikos ir gribējuši un izraisījuši KK - that's BB (big bullshit)! jauku dienu!
  9. man šitie 2 coldplay gabali baigi palīdzējuši pozitīvā gaisotnē ( pārvsarā ) nekavēt rīta celšanos!
  10. skaidrs! nu un kā tad gāja?
  11. būtu izlasījis ātrāk tavu postu būtu varējis sarunāt tev transportu ar Riga Groove Electro komandu, tiem pašiem, kas tur sniegs konci un būs učuki šodien piem. saksofonists deniss pashkevich nebus ipashi svaigs, jo vēl šorīt 6:00 ar viņu apspriedām saxus mašīnā p.s cik nopietni nodarbojies ar mūziku?
  12. bukuciS

    Nakts Riita Spams

    ehh... jau sāk uznākt besis. ar statīvā iekabinātu mikrafonu sejā rakstu raidījumu, lai gan daudz labprātāk atrastos sapņu dimensijā..
  13. celšanās k-kur ap 9. šuce sākās approximately at about 10:20, dažreiz 11:00. mācos džeza nodaļā, un mana specialitāte ir saksofons (obligātie instrumenti neskaitot saksi ir - bugas, basģitāra, jazz klavieres, klasiskās klavieres) tā kā par garlaicību sūdzēties būtu grēks! mazs ieskats manā ikdienā diezgan nekvalitatīvā veidā
  14. čau, vēlreiz! klau, vai kādam būtu iespēja atsūtīt Sony vegas instalāciju ar cracku. lūdzu PM! pateicos jau iepriekš! burk.
  15. es pats pirms apmēram gada salauzu savus stereotipus par Dievu, taču nevienam neuzspiežu savu redzējumu par to! vieta, kur savus stereotipus var salauzt ikviens ir TORNIS pats esmu kristietis un jāatzīst, ka senāk uzskatīju to par samērā lielu sieru, taču reāli piedzīvojot to visu, visa uztvere mainās kardināli! nevienam neko neuzspiežot! burk.
×
×
  • Create New...