Jump to content
GIGN Forum

Puuks

Mirstīgais
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

About Puuks

  • Birthday 04/26/1991

Profile Information

  • Location
    Liepāja
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1245 profile views

Puuks's Achievements

Geks

Geks (4/23)

4

Reputation

  1. Puuks

    Nakts Riita Spams

    Tad jau labāk tiešām Doka Pica, ja gribas pa lēto un garšīgi. Vienmēr ātri uztaisa visu un tīri normāli var paēst. Tāds burgeris ne dirsā ne galvā, pēc pusstundas tāpat jūti, ka ēst gribas.
  2. Puuks

    Nakts Riita Spams

    Tur noteikti būs kaut kāda dalīšanās. Nezinu vai gluži kā mediji stāsta, ka Ukraina sadalīsies divās valstīs, tomēr ir skaidrs, ka daļa iedzīvotāju tomēr vēlas palikt siltajā Krievijas azotē, nevis tiekties uz Eiropu.
  3. Puuks

    Nakts Riita Spams

    Pateikt, ka pretinieks interesanti spēlē nav gluži tas pats kas teikt, ka pretiniekam ir WH.
  4. Puuks

    Nakts Riita Spams

    Tev kas sāp, memļak? Nepatīk, nelasi. Cik var cepties par vienu tēmu. Savos 20 jau esi degradējies līdz piemājas tantiņu līmenim?
  5. Puuks

    Nakts Riita Spams

    Auksts, visi satinušies segās dzer karstas tējas. Vai arī ko niknāku. Man Jack Daniels litriņš tukšojas, baigi labi pēc šīs ziemīgās dienas. Ā, starp citu, Alienware baigi smuki slauks naudiņu no biezajiem geimeriem - viņu radītās Steam Machines nevarēs uzlabot, toties katru gadu varēs nopirkt jaunu un labāku.
  6. galīgi nē Ja daudz maz zina angļu valodu, tam vajadzētu būt pašsaprotamam.
  7. Piereģistrējies lai uzdirstu? Mamma leposies. Bana iemeslu un to vai esmu vai neesmu pelnījis, neapstrīdu. Bet visiem nobanotajiem ir iespēja pirkt unbanu.
  8. Neko par norec neteicu Izlasi, ko 64.postā teicu Ectasy. Par to, ka sauc mani par čīteri? nu nez, ja lamājas, tad gan nebrīnos, ka esmu pateicis ko skarbāku, bet parasti nosūtu uz speciem un lai sapūst. Tā arī pasēž dažs labs specos, paskatās, neko neredz un aizrijas. Un vienīgais uz ko spēj rādīt ar pirkstu un skaļi spiegt ir tas pats viens video. Ja visu laiku gribi atsaukties uz vienu video un teikt ka es nekādā gadījumā nevaru mācēt labi spēlēt, nu... Lasīt manu atbildi Ectasy. Vispār jau interesanti, ka es dažādās FPS spēlēs tīri labi spēlēju. Kaut vai tas pats galīgi līkais Combat Arms, labu laiku turējos Latvijas spēlētāju top 10 pēc KDR un W/L. Tam gan antičīts bija viena dzēruša korejieša taisīts. Vai tas pats BF P4F - KDR abiem čariem 4,26 un 4,66, divu gadu laikā nekādu banu un nevarētu teikt ka PB būtu no tiem sūdīgākajiem antičītiem. Blacklight: Retribution pavisam elementāri varēju dabūt rezultātu ap 50:4.
  9. Any proof? No? Ej raudi citur. Kārtējais, kas bļauj ka redzkur Pūks, nonstop čīteris, a pierādīt nekuja nevar. Jā, sarkasms ir laba lieta. Tu vienu reizi ar mašīnu iebrauksi kupenā vai pārsniegsi ātrumu, arī uz mūžu tiesības nost jo braukt nemāki un pārkāp noteikumus? Vienreiz atraugāsies kādam dzirdot un visu mūžu tiksi saukts par neaudzinātu lauķi?
  10. Puuks

    Nakts Riita Spams

    Torentus jau smuki var meklēt kaut vai caur to pašu http://torrentz.eu/ Varu izlīdzēt ar SceneTime ielūgumu, ja ļoti vajag un ja nenodarbojies ar hit and run.
  11. Un tevis teiktais uz šo tēmu attiecas tieši kā? Starp citu, čīti nav nelegāli
  12. Jā, man vispār šķita interesanti, kādēļ atsevišķi banot divas reizes. http://www.gign.lv/ban/6663 Nu interesanti, ja kāds ir pieķēries, ka nevar pateikt. Gigns tomēr ir laikam pēdējais palikušais letiņu serveris ar daudz maz saprātīgu tautu. Un tomēr kādu dirst pasūtīt vai paldies pateikt savā valodā patīkamāk, un pie kurwām vai ziemeļniekiem kaut kā netīk spēlēt.
  13. Nesapratu, kas tie tev tur par baniem. Skatoties banlistē, pat spēlētāja nika nav. Kaut kad vakar pēcpusdienā, ejot serverī sāka mest ārā un konsolē rādīja 51.postā redzamo info.
  14. Tieku, gan latviešu, gan poļu, gan zviedru.
  15. Nu netieku nekādā veidā. Konsolē arī nerāda, ka būtu bans vai kāda cita ķibele.
×
×
  • Create New...