Jump to content
GIGN Forum

anfisa

Mirstīgais
  • Posts

    1891
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by anfisa

  1. anfisa

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Mūsdienās cilvēki kapā cs:go. Tā ir competitive spēle, kurā pubi ir cancer. Bēēt ja būtu kāds serveris ar gigniešiem, šad tad varētu pašaudīties. Lai gan diez vai tas būtu tas pats, kas senāk. Cita spēle tomēr. Laiks iet un laiki mainās.
  2. b**, es atkal nokavēju. nu labi, es tāpat nebūtu tikusi p.s. ja kāds spēlē cs:go un vēlas kādreiz saspēlēt, mans steam id: natthe
  3. tad jums mani laikus jāpainformē bet vispār man ne visai tīk pasākumi pie dabas. pilsētā kādreiz kaut kas nenotiek?
  4. wow, šie pasākumi joprojām notiek? ;D
  5. Es braucu un ir brīvas vietas mašīnā. Haha, nē, nebraucu vis, slinkums tik tālu braukt. Kādreiz varētu kaut kur Rīgas rajonā to pasākumu uzrīkot.
  6. anfisa

    Big Green Egg

    Pērc mazāka izmēra olu, lētāk, bet tik pat kvalitatīvi.
  7. Šis bija smieklīgāk par dj stay topiku. Labi, varbūt minoritijam nevajadzēja kristai uzbraukt, bet tomēr kristas atbildes man lika nokaunēties. Krista, ir viena tāda gudrība - neuztver neko personiski. Slēdziet šo topiku ciet, kamēr te kāds nav kādam galvu norāvis.
  8. anfisa

    Nakts Riita Spams

    Par gūgli nekad neesi dzirdējis? Bet te būs - http://www.imdb.com/title/tt0277910/
  9. Kad man bija 16, es rakstīju sakarīgas lietas... NOT! Bet ja nopietni, kāpēc tu gribi, lai 16gadīgas meitenes te vispār raksta? Pedo much?
  10. Sakot, ka vislētāk ir lidot ar Ryanair, domāju, ka sapratīsi, ka tālāk runāju par Ryanair. No Vācijas uz Latviju (un arī otrādāk) vispār lido tikai vēl divas citas aviokompānijas - airBaltic, kura ir salīdzinoši dārgāka par Ryanair (ja vien negadās kāds superpiedāvājums) un Lufthansa, kas jau ir pavisam dārga.
  11. Uz Vāciju vai no Vācijas vislētāk ir lidot ar Ryanair, airBaltic ir diezgan dārgs. No Bonnas DAUDZ tuvāk par lidostu Brēmenē ir lidostas Düsseldorf (Weeze) (neatrodas Diseldorfā, bet tās tuvumā) vai Frankfurt (Hahn) (kas arī neatrodas pašā Frankfurtē). No Bonnas uz lidostu var tikt ar vilcienu. Kā arī nespēju iedomāties, ka lidot no Vācijas ar pārsēšanos vispār varētu būt izdevīgi (tomēr nav tik liels tas attālums). Reiz lidoju no Rīgas uz Berlīni (laikam tas bija airBaltic) un no turienes uz Ķelni vai Bonnu (neatceros) ar airberlin. Es par biļetēm nemaksāju, bet kā tas var būt lētāk? Nekā.
  12. Tas tā nav visās augstskolās. Kaut vai piemērs par to pašu elektroniku - VeA netiek pasniegti priekšmeti, kas neattiecas uz elektronikas nozari.
  13. anfisa

    Nakts Riita Spams

    Bet par pilsētu jau es arī runāju. Tāpēc jau rakstīju "Jūrmala" ar lielo burtu.
  14. anfisa

    Nakts Riita Spams

    Tu nekad neesi bijis Jūrmalā?
  15. Ar šādiem jautājumiem iesaku vērsties medicīnas forumā www.dr.lv, tur pat ir atsevišķa sadaļa atvēlēta zobārstniecībai.
  16. Haha, frozen, man laikam ir sixth sense, jo es tieši šodien iedomājos apskatīties to gestbuku. Un kādā sakarā tur ir rakstīts "BEAT sponsored by anfisa"? P.S. It's getting old.
  17. anfisa

    Nakts Riita Spams

    No komēdijseriāliem vēl ir superforšs Community, The Inbetweeners arī rēcīgs.
  18. nu ja neesi ievērojis, tad es pēdējos gadus tā kā nesekoju līdzi forumam un nezināju, kad kur kas notiek, pietam ir mainījušās vēl dažas citas lietas
  19. anfisa

    Nakts Riita Spams

    vai šeit tiešām kādu interesē, kurš kad ko ēd/iet uz tualeti utt? sheesh, izmantojiet twitter
  20. anfisa

    Nakts Riita Spams

    Abi seriāli labi, grūti izšķirties, kurš labāks, jo viņi ir visnotaļ atšķirīgi. Lai gan vairāk sliecos laikam uz TBBT pusi, jo tur tēli ir foršāki. Kaut gan.. HIMYM Neil Patrick Harris ir vienreizējs un seriāls pats par sevi ir jauks. Sorry, negribu/nevaru tomēr atbildēt uz šo jautājumu.
  21. anfisa

    Nakts Riita Spams

    http://www.pmlp.gov.lv/lv/statistika/personvardu.html;jsessionid=CAF1D5B65675765CEDE8B7FC6991960A
  22. anfisa

    Nakts Riita Spams

    omg, šis topiks vēl pastāv?! 714 lapas
  23. Nu jau visām bibliotēkām ir katalogi internetā. It īpaši noder, ja meklē kaut ko konkrētu, tad uzreiz var internetā apskatīties, kurās bibliotēkās šo grāmatu meklēt un vai tā ir uz vietas. Bet vispār, ja nezin grāmatai nosaukumu, tad pie paplašinātās meklēšanas vēl ir visādas iespējas atrast grāmatas.
×
×
  • Create New...