Jump to content
GIGN Forum

Keducis

Game Admin
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Keducis

  1. Balstoties uz pārējo adminu viedokļiem,es arī teikšu NĒ,jo nu personīgi Tevi neesmu ne redzējis,ne dzirdējis,un neitrālam arī nav lielas jēgas palikt,tāpēc.... P.S. Viens mīnuss gan ir,par to savu Ukrainu,visur tiešām nav jābāž,bet nu katram iespēja izpausties!
  2. Kandidāts tiešam nav no sliktākajiem,tikai mazliet palasīju čata vēsturi,nebiju gaidījis kko tādu,jo samērā bieži no Tevis bija rakstīts,kas rupjš! Tāpēc es pagaidām neatbalstīšu un liekas,ka adminu pietiek,tiešām! P.S. Nekā personīga vecīt!
  3. U go Niknais! Bet nu es domāju,ka nav nepieciešams Tev acc,adminu pietiek un mēs tiekam galā ar visu!
  4. Maza smieklu deva vakaram! Bet nu jā,izlasi kā pareizi raksta un tā!
  5. Man personīgi tā ir spēlējot css,tad kad nets nāk no rūtera,tad arī met ārā no servera,kā pievienots vads,tā viss kārtībā! P.S. Varbūt man vienkārši rūteris ir sūds!
  6. Atbalstu,jo gadās,kad vajag tiešām nomainīt un uzlikt ko citu! P.S. Ja jau man pat ir,tad Jew arī vajag
  7. Viņš ir Jokers nevis dūzis,tas visu izsaka! P.S. Jāpierāda sevi,ka tomēr atpazīsti čītus un tad jau domās tālāk!
  8. jo pilns serveris ar ubļudakiem! Tolīdz serveris ir pilns ar mudakiem Neticu,ka ir TIK traki,tāpēc šaubos vai acc var uzticēt tādam cilvēkam,kuram nepatīk TIK ļoti daudz spēlētāju!
  9. Un trešā karte sanāk DD2,kur var notikt viss iespējamais,tāpēc jā
  10. BO3 un ''Penta'' jau ir 1 map advantage,šaubos vai LC varēs to!
  11. Atbalstu pārējos par steamed versiju,jo nu galīgi negribas iet serverī un čakarēties ar tiem čīteriem,viss spēlēt prieks pazūd ņemoties ar viņiem!
  12. Ko domājat par FIN-BLR ? BO3 Pēc pēdējām spēlēm skatoties,protams,pārsvars FIN! Laikam jau nav iespēja BLR aizķerties šajā spēlē!
  13. Ko sakat par HR-CW spēli? Vakar CW pret Fnatic tīri labi izskatijās
  14. Punkti : 2723 Stats: http://stats.gign.lv/csgo/hlstats.php?mode=playerinfo&player=28339 Steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198063780569/
  15. Domas neesmu mainījis un arī nemainīšu! Viennozīmīgi esmu par,čalis zin uz ko parakstās un kāda ir atbildība,un nav kā lielākā daļa,kas bļaustās pa serveri,ka visiem čīti un vēl mēģina kļūt par adminu! Lai veicas!
  16. Nu tad jau,lai viņš rāda savu ''lielo pieredzi'' un parāda,ka man ir wh,ja parādīs,viss ok,ja nē,tad kārtējais mutes brūķētājs,kas ar savu ''pieredzi'' saliks banus pašiem labiem spēlētājiem un vēl pašiem adminiem! No manas puses viss pateikts,lai izsakās,kas vēl ir palicis un mierā!
  17. Tad atbildi par bazaru un publiski pazemo mani,un pierādi savu taisnību,kuru es iekopēju! Nevajag tukši dzesēt muti,ķeries pie darbiem,gaidu!
  18. pbm- ^Spaikijs neierasti ka msv spele slikti, laikam keda nav wh izsniedzis visiem draugiem. ;( (no čata) Domāju,ka mums nevajag tādu adminu,kas tomēr neprot atpazīt čītus un to funkcijas! Un pie čīteru reportiem arī nekā nav un aktivitātie arī nav no tām lielākajām,tāpēc no manis ANTI! P.S. Un nevajag atbildēt uz katru postu,laikam neizlasīji noteikumus,pirms taisīji pieteikumu!
  19. Viennozīmīgo PAR! Cilvēks domā,ko dara.Šauj ļoti labi un ne vienu vien reizi ir nosūdzējis čīterus,un zina to funkcijas,tāpēc čītu atpazīšana viņam nevarētu būt problēma.Kā cilvēks,cik zinu,pēc dabas ļoti mierīgs,tāpēc problēmas ar viņu tiešām nevajadzētu būt! P.S. Tomstee,es teiktu,ka puss serveris domā,ka visiem adminiem ir čīti,tāpēc par to nevajadzētu satraukties!
  20. Nu jā,es jau vēl skaitos ''jaunais gurķis'',tāpēc maz manī klausīsies! Bet nu ja skatās tos sliktos/labos darbus,tad par šo čali tiešām esmu gatavs aizlikt to ''labo vārdu'',jo ir ar galvu uz pleciem un cik nav rakstījis spēlēs laikā admin čatā,ka serverī ir čīteris un tā arī ir,nevis kā lielākā daļa,raksta to,kurš viņu nošauj! Tagad pašam sāksies vasaras darbs,tāpēc būšu gan jau on tikai uz pēcpusdienu,tāpēc varbūt vēl vienu vajadzētu,bet to DOT vai NĒ,izlemiet Jūs,vecie buki!
  21. Nē,nav! Jā,tas laikam ir normāli priekš viņas!
  22. Tomēr nē,tagad met vislaik no spēles ārā un rādās šāds - http://postimg.org/image/r4ej7b1et/ Sorry par dubult postu!
×
×
  • Create New...