Jump to content
GIGN Forum

Lemt

Mirstīgais
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Lemt's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Atvainojos tātad viss ok bija,es spēlēju cs.go un mani izmeta un saka metat visu laiku steam failed eror un neviena steama netieku 4akkaunti varbūt tāpēc ka katru dienu pa 10x eju cita steama,caur telefonu portiku pc lielo neiet,tagad baidos jo tur viens steams virs 140eiro,palīdziet varbūt kautkas jādara lai ietu kāda mapite vai fails jādzēš vai kāds ir sastapies,atlīdzība būs.
  2. Man pasreiz vel stav Unstructed un e-past anav nekadu atnakushi neks,es jau nevaru tik ilgi spelet pat nezinu kas ta pa hujnu.!
  3. Sveicināti dārgie Lietotāji un Administrācija.! Šodien ap kādiem 17:30 spēlēju cw un pēkšņi pirms pedeja raunda,mani izmet no cw un netieku vairs ieksha,biju mainijis niku e-pastu,paroli citu,un man šo izmet kad eju kautvia kautkādā pubā : Error getting inventory image: iItemID(18446744069414584356), iIndex(65535) Error getting chrome HTML image: imageID(3), iIndex(65535) ConVar did not match any of the options found in data file: con_enable Bet augsha kur vienmēr rādas bans cik ilgu laiku man izmet šo ": Global Coldown Your accaunt is curentlu unstructed un tad vēl izmet kad eju pubā šo Steamu UserID STEAM 0:0 cipari,is not allowed join this server. Nekad nav bijušas problēmas bija man silver 3 un pēkšņi bans.! Lūdzu palīdziet.!
×
×
  • Create New...