Jump to content
GIGN Forum

Athev

Mirstīgais
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Athev's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

1

Reputation

  1. CS:S = 4.25 CS 1.6 = 2.33 ja interesē, tad raksties steamā, par cik te atsaucība teju nekāda http://steamcommunity.com/id/athev/
  2. Vēlos piedāvāt iegādāties jebkuru spēli par 85% no tās vērtības. Lieta tāda, ka man ir absolūti nevajadzīga steam wallet nauda, kuru būtu labi pārvietot uz bankas kontu. Piemērs - Tiny and Big: Grandpa's Leftovers pašlaik maksā 0.99eur, kuru es nopērku un pārdodu jums par 0.85eur pārskaitījumu. Nezinu vai tas te ir no svara, bet neesmu nekāds appisējs, neplānoju apčakarēt. Daži vouch pages. http://exs.lv/read/athe-vouches http://steamcommunity.com/id/athev/ - profilā ar ir labi daudz, lai gan liela daļa pārklājas http://www.steamtrades.com/user/Athev - vienīgais negatīvais ir no scammera, kas man chargebackoja naudu par csgo. Ja ir jautājumi - droši raksties zemāk/privāti/steamā.
  3. 24 keyi jau izklausās reāli. 19 gan ir izsmiekls. vajag naudu steidzami. lai nu kā, no citiem var pirkt sūtot tikai caur pp, jo pārskaitījums uz citu banku ārzemēs varētu izmaksāt visai dārgi, kur arī jūs zaudēsiet visai daudz, tāpēc 35 eur, manuprāt, ir laba cena.
  4. Es nesaprotu kur tu to awp marketā vari par 35-40eur nopirkt.. marketā viņš ir stabili 50eur. un kas attiecas uz JEYRAZZ teikto, tad gribu redzēt kurš tev tādu par 19 keyiem pārdos xD
  5. es galīgi neizprotu tavu loģiku un par kādām atslēgām tu tagad runā, bet varu nomest arī uz 35.
  6. Sveiki. Vēlos pārdot AWP Asiimov BS, ar FT izskatu. Cena - 35 eur uz konta. Bilde ar playside - http://i.imgur.com/voLwYIn.jpg Nezinu vai tas te ir no svara, bet neesmu nekāds appisējs, neplānoju apčakarēt. Daži vouch pages. http://exs.lv/read/athe-vouches http://steamcommunity.com/id/athev/ - profilā ar ir labi daudz, lai gan liela daļa pārklājas http://www.steamtrades.com/user/Athev - vienīgais negatīvais ir no scammera, kas man chargebackoja naudu par csgo.
×
×
  • Create New...