Jump to content
GIGN Forum

kucebagata

Mirstīgais
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

kucebagata's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. kucebagata

    Latvijas gaze

    Labdien. Jautajums par latvijas gazi. Pirms kada laika tika bojata gazes skaititaja plobma, vina Ir nedaudz sakususi no karstums, manuprat, ka vinu del ta bojajuma Ir pat iespejams nonemt. Vai kads zin kads sods draud no LG? Paldies.
  2. kucebagata

    Antivirus

    Boring, tadu teicienu es vel nebiju dzirdejis, lika pasmaidit Par windows firewall, neesmu baigais eksperts, bet kops manam McAfee beidzas licenze, vins man met ara, ka firewall ir atslegts. Wind security, vispar nav sajegas kas tas tads ir...
  3. kucebagata

    Antivirus

    Sveiki. Diemzel manam antivirusam, ta teikt, ir beidzies deriguma termins Gribas zinat, vai ir iespejams kautkur nokacat bezmaksas, kas ir darba spejigs. Itka nokacaju google AVG, bet tas ari tikai uz 29 dienam.
  4. Paldies par ieteikumiem, tacu tapat netika skaidrs, ko isti darit. Es jau saprotu, ka mans minetajs laptops pec parametriem ir mesls, bet vinai vajag kautko savadaku, jo redz visiem ir melni laptopi, tas ir par resnu, tam klaviatura melna, vienvardsakot, sieviete!
  5. Piedod, varbut mulkigs jautajums, bet uz si datora ir iespejams uzinstalet linux vai windowsu?
  6. Sveiki. Driz klat bus ziemassvetki, tapec gribu draudzenei uzdavinat jaunu laptopu. http://www.amazon.co.uk/HP-14-inch-Chromebook-Peach-Coral/dp/B00HVVXOEK/ref=sr_1_37?s=computers&ie=UTF8&qid=1415897627&sr=1-37 Veletos uzzinat, kadi ir minusi sim laptopam. Vai uz vina ir iespejam lietot dazadas programmas utt., nekad nav nacies saskarties ar chrome os.?! Paldies.
  7. kucebagata

    projektesana

    Labdien. Ir nepieciesama kada sakariga programma ar ko varetu veidot majas, dzivokla iekstelpu planosanu, ar iespejam ielikt mebeles utt. Nesen nokacaju kautkadu SweetHome3D, bet neesmu parak apmierinats, busu pateicigs par palidzibu, paldies!
×
×
  • Create New...