Jump to content
GIGN Forum

Lukesh

Game Admin
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Lukesh

  • Birthday 10/21/1985

Profile Information

  • Gender
    Male

Lukesh's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

5

Reputation

  1. kad nopirku šo PRO peli par to daudz nezināju, lieta tāda, ka es spēlēju bez peles akselerācijas, vroģe sākumā nekādas sūdzības nebija, bet kad uzliku pēdējo updeitu, sākās problēmas, vispār nereāli paspēlēt, sajūta taka ekrāns "peldētu" mani settingi dpi 400 polling rate 500 win7 mousefix enhance pointer precision 0 -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd šitiem priambasiem vajadzētu pilnībā noņemt uz 7.win akselerāciju, bet šī cešas uzspiest savu, par citām spēlēm nemaz nerunājot. aaaa un vads jau no paša sākumā čakarējas un skrullis grab, ir varianti?
  2. man ir identisks procis un vga, uzliekot nvidia draiverus pat skyrim varēju normali bez lagiem paspēlēt, desktop resolution parasti ir max, uzliekot pareizos draiverus pie 3d settingiem vari norādīt kuras programmas ies caur nvidia un kuras caur integrēto, vsync po def OFF dior, nu cmooon šitie low textūru cfg garām prekš cs 1.6, problēma nav tur.
  3. no 18. lidz 1 adm ir pilns serveris, tāka esmu neitrāls.
  4. ir viens varians, paregulē krēsla augstumu uz max, monitoru noliec uz zems un būs tev ideāls skats no augšas, otrais variants būtu spētēt kājās stāvot.
  5. Bez votemap nekādi, tautu no rītiem ir grūti dabūt un noturēt, vienīgā mape ir dd2, lai daudz maz būtu cilvēki serverī, pilnīgi atbalstu mīīīksto uz šo flagu, REC!
  6. man pašam ir jau 2.trā mx 518, skaitās optiskā pele, spēleju ar low sensitivity, tāpēc iznāk pārcelt peli no viena gala uz otru un nejūtu herņu ar peles korekto darbību, man ir biju'as dažādas brenda peles, kuras sāk "skipot" uz low sensitivity, settingi apēram šādi win 6/2 DPI 800 polling rate 500
  7. samixē kopā putas ar želeju, esot visslabākais efekts, kaut kur lasīju, emu visādus skuvekļus izmēginājis, bet gillette mach 3 man tomēr visvairāk piedur.
  8. ja tu salīdzinoši nesen esi sācis skūties tad iesaku izmantot karstu dvieli un to villu nobrucināt
  9. ja jau gribi SS, tad tev naudas ir, iesaku palasīt www.sk-gaming.com, tur daudz topiki, kādu peli pirkt, pats labrāt gribētu SS xai vai sensei
  10. man arī uz win7 ir problēmas ar spēļu palaišanu, pamēgini settingos uzlikt, lai vinja startējas caur windows xp 3service pack, parasti palīdz.
  11. man ir 32 lvl, spēlēju ar tanku, jo biezāka bruņa, jo labāk, pa visu naudu ka4āju smith lvl augstāku, lai var dabūt spēcīgākus iero4us(kaut kāds 60. jau bij) sākuma biju iecācis ar magu, bet tas galīgi sux, pieriebās un sāku visus pizgīt. tāds jautājums, ko es varu darīt ar dragon ādu un kauliem, ja es pats nevaru izkalt bruņas etc....?
  12. 8 serijas videokarte un nevelk aizvesturisku speeli LOOOOOOL te visam jaaiet ideaali, probleema noteikti ir citur nevis v-kartee, vsync off uzliec
  13. Lukesh

    Cs Options.

    1. 1.15 2. Ltblue 3. right 4. awp,ak-47 5. Ts,2
  14. tieshi kaada v-karte taa buutu,kurai ir 50 fps CS'AAAAA??? tai vismaz ir jaabuut 5 gadus vecai, aizvesturiskai! nesaprotu kas tur tik sarezgiits lai saliiktu PC? izveelies atieciigo MABO(nevis k-kaadu levo brendu, bet daudz maz zinaamu gygabyte, asus..) un shtimee paarejos pri4endaalus, vai arii apciemo tomija chaartus atceries skopais maxaa 2x! TRAKTORIST ir taada ati/amd v-karte, kura ir labaaka,leetaaka kaa GF!
  15. kad taisiijosa pirkt pc, saakumaa izurbu cauri boot forumu un veel paaris webus, lai rastos skaidriiba kas labaaks un izdeviigaaks, un tad tikai pirku detaljas... viss darbojas nevainojami jau 2.5gadus traffic no tavas puses shaadi topiki ir itin biezji..neesi ciris un vienreiz saac k-ko lasiit!
×
×
  • Create New...