Jump to content
GIGN Forum

ArtuDitu_LV

Mirstīgais
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About ArtuDitu_LV

  • Birthday 01/25/1990

Profile Information

  • Location
    LV
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    iluss15
  • Website URL
    http://steamcommunity.com/groups/Latviacsgo

ArtuDitu_LV's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

2

Reputation

  1. domā, palaist demo un tad vienkārši to visu nofilmēt ?
  2. sveiki. Mēginu izprast kā kā lai tos CS:GO demo failus dabu uz AVI .. lieta tāda kad man draugs savus atsūtija un gribu viņus uz AVI uztaisīt, bet nesanāk .. daru kā valve lapā teiks , atveru ~ ierakstu sv_cheats 1 host_framerate 30 startmovie [nosaukusm.avi avi] izlec logs, izvēlos codec un editotoju uz 720p playdemo [demo nosaukums , kas ir tā visa gara ciparu rinda kā defultaja saglaba novilktos demo no rankotajam spēlēm] un cs izslēdzās ara vai arī parada konsulē kad to demo failu nevar nolasīt . ir kāds risinājums šajā visā ?
  3. sveiki. Mēginu izprast kā kā lai tos CS:GO demo failus dabu uz AVI .. lieta tāda kad man draugs savus atsūtija un gribu viņus uz AVI uztaisīt, bet nesanāk .. daru kā valve lapā teiks , atveru ~ ierakstu sv_cheats 1 host_framerate 30 startmovie [nosaukusm.avi avi] izlec logs, izvēlos codec un editotoju uz 720p playdemo [demo nosaukums , kas ir tā visa gara ciparu rinda kā defultaja saglaba novilktos demo no rankotajam spēlēm] un cs izslēdzās ara vai arī parada konsulē kad to demo failu nevar nolasīt . ir kāds risinājums šajā visā ?
  4. jebal, wtf .. otraja mape 16:0 .. viņi tur speciali padirsa vai kā
  5. tad jūs gribat teikt kad NiP var vinēt šito ? kaut kā īsti negribās riskēt ! pašam doma ir likt uz NiP .. bet esmu sabraucis tādos mīnusos ka tik viens 20 eiro vērts skins palicis
  6. ko sakat par VP vs RvN ? ir vērts uz RvN likt
  7. yolo ! kas būs, tas būs. tie skini man ir bijuši, nebijuši - nekādu jēgu no viņiem neredzu - no ta jau labāk nespēlē
  8. Es parasti nemaz ar šitādiem nesaku runāt . Ja viņš man ir friend listā un tagad kaut kādu sūdu sak rakstīt, es viņu vnk nobloķēju ! Un kaut kādus random nepazīstamos , neapstiprinu !
  9. es ICB uz CW . pārak daudz laikam pārlasijos esmu reddit , neko labu tur nevar izlasīt
  10. Nu ja ar tām misijām ir drusku tilzi ! pirmajā dienā nopirku, varēja iziet divas misijas un bija jāgaida cik tur tās 4 dienas laikam .. nakamaja dienā nopirku otras divas grāmatas, varēju izpildīt vel trīs misijas un parādija ka jāgaida 1 diena līdz nakamajai misijai , šodien izpildiju tik vienu un viss, atkal jāgaida - tik šoreiz 2 dienas mans progress ! saku ar otro grāmatu - nezinu kapēc http://www.bildites....ojxfb12m0d7.png
  11. mņā, vakar cik bija laika uzmetu aci, tiku līdz pirmā kartes beigam pie Tied un viss apstājās viņiem , uzliku uz poiļiem cerībā kad pamodīšos un varēšu priecāties , bet figu ! bet sajūta bija kad vaidzēja tomēr mainīt uz Denmark , tīk īsti nesanāca pie PC tik , daimnn ! GG Tagad atkal jāpērk jauni skini zb !
  12. grūti vel spriest, nav zināms Poļu sastāvs
  13. nop ! riskanti šodien tik sapirku pāris skinus, negribās pirmajā dienā padirst runā ka tā spēle esot 50/50 kad ir iespēja kad pat Serbi vinēs !
×
×
  • Create New...