Jump to content
GIGN Forum

akuustik

Mirstīgais
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

akuustik's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Okei, pietiks te laist muļķi. Kurš gribēs, tas man uzrakstīs. Var slēgt topiku.
  2. Vēl viss ir tapšanas stadijā, par to tiks domāts.
  3. Visdārgāk izmaksā serveri īrēt, lai varētu spēļu serverus hostēt. Ir jau arī iespēja pa vienam īrēt spēļu serverus, kas sākumā sanāk pat izdēvīgāk. Par tām naudiņām - es netaisos piedzīt no kāda naudu un, lai šis ņem un visu sedz, tur tiktu sadalītas izmaksas, ja vispār tik tālu tiktu ar to projektu. Nav slikti arī kādu laiku iztikt bez spēļu serveriem, kas izmaksā daudz lētāk. Te jau parasti/vienmēr tā ir, ka tikai pasmieties un izmest kādu krutu joku, bet es necenšos to ņemt pie sirds. Tikai piedāvāju veidot kaut ko jaunu un tā kā izmaksas nav mazas, tad iedomājos vēl kādu piesaistīt. Ja godīgi, tad nav vēl padomāts par to, kā varētu dabūt atpakaļ to ieguldīto piķi.
  4. Hey. Esi pārvarējis pubertāti, draudzējies ar galvu un kaut ko saproti no game serveriem? Varbūt esi gatavs man palīdzēt izveidot Eiropas (galvenokārt) gaming komūnu, kuras mērķis būtu nodrošināt web lapu ar jaunumiem, forumu geimeriem, zemu pingu publiskajos game serveros un, iespējams, dažāda veida konkursus nākotnē. Game serverus varēs cept uz nebēdu, to nodrošinās izīrēts, tomēr nikns serveris, sākot ar CS:GO, beidzot ar BF4. Ja esi gatavs visai pieņemamas naudiņas un savu dārgo laiku ieguldīt, tad raksti man privāto ziņu tepat forumā. P.S. Šobrīd tiek meklēts mūsdienīgākais/lētākais variants web lapai/forumam, tiek piemeklēts domēns .eu zonā un vākta komanda. Īrētais serveris atrastos Frankfurtē, tā kā auditorija būtu Eiropas geimeri. Rakstot man, droši piedāvā komūnas nosaukumu (pirms to dari, iesaku pārbaudīt, vai .eu domēna zonā tas ir pieejams), kā arī nelielu motivāciju un pārliecību par sevi.
  5. Hey, aicinu iedziļināties tos, kuri visai labi orientējas servera (datora) parametros un dedicated serveros. Nereklamēšu VPS hostinga pakalpojumu sniedzēju, kuru izmantoju, bet iedošu ekrānšāviņu, lai var redzēt, kādi plāni (daži no daudzajiem) ir pieejami. Es šobrīd jau īrēju vienu serveri, kurš tiek izmantots tikai web hostingam, tas ir $5 plāns, kas gaming serveriem nederēs. Lūk, jautājums - kurš plāns derētu, lai varētu hostēt vairākus gaming serverus, tādus kā CS:GO, TF2 un, iespējams, vēl citām spēlēm un, vai vispār šāds VPS hostings der geimingam? Slotu skaits noteikti +/- 20 vienā serverī.
×
×
  • Create New...