Jump to content
GIGN Forum

monolv

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

monolv last won the day on May 3 2015

monolv had the most liked content!

monolv's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

6

Reputation

  1. 3. gateris pabeigts Savācāmies 20 cilvēki. Iemetīšu savus mačus. Team Pauly vs Team Dartos Game 1 Game 2
  2. Serveris neiet? EDIT: Pāris minūšu gļuks EDIT2: Atkal izmeta un atkal neconnectē (šeit rāda ka vēl serverī esmu, kaut spēle off http://stats.gign.lv/csgo/hlstats.php)
  3. Nav brīnums ka pēc tam "labdari" keyus pa 1.3eur tirgo
  4. Nekļūsti smieklīgs. Aiziesi uz policiju pateiksi ka kāds krāpj no cilvēkiem cs:go itemus tevi uzreiz trīs mājas tālāk pasūtīs
  5. Es netroļļoju serverī, savā postā es tikai savu viedokli izteicu Starpcitu, vai nav iespējams maplistē pievienot kartes? Cache, Mirage, Season utt. tās ko cilvēki tiešām grib spēlēt, nevis kaut kādi azteci tur maplistē.
  6. Kur problēma? Besī trollis - Tab, block communication
  7. wow tas ir kaut kas neredzēts... kā tu tā māki?
  8. Nu man headmasters jau no jauna steama (ja tas protams ir viņš) apgalvo, ka viņam tas acc ir uzlauzts, nozagts un vēl pietam hackeris banu norāvis. http://steamcommunity.com/id/dinamo91 - jaunais konts, hedam uz vecā acc arī tāds nicks bija vienu brīdi.
  9. Da nejau vienkārši linki no zila gaisa uzradās. "Headmasters" gateri sauca spēlēt un tad ķip mēs nevis teamspeakā, bet yourspeak vācamies. Pretī bija scameris nevis uzprogrammēts bots kas linkus met. Un jā tickets jau sen iesniegts, esiet uzmanīgi no šitādiem - tie scami arvien viltīgāki un ticamāki paliek. edit: scamera inventory -http://steamcommunity.com/profiles/76561198154797249/inventory/ vakar vēl bija pilns ar skiniem, pa nakti bija daudz keyu, tagad laikam tie pārdoti un ir jau jauni upuri, var jaunus itemus redzēt.
  10. Tātad te arī es pats. Ar 2 stundu nodarbošanos ap šo tematu varu apstiprināt, ka - http://steamcommunity.com/id/ndiea , jeb HeadMaster konts ir uzlauzts, ko man headmasters apstiprināja, kad sazinājos ar viņu. Skini ir pie http://steamcommunit...561198154797249 šī cilvēka, vēl 2 trade offeri iesaldēti. Sazinājos ar steam support un gaidīšu atbildi.
×
×
  • Create New...