Jump to content
GIGN Forum

XekToR

Augstākie Prjaņiki
  • Posts

    210
  • Joined

  • Last visited

XekToR's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. XekToR

    Gign Tusa Spoks

    aij nu set patreneejies bot siikais - tu man esi apnicis jau ! es aizbraucu atpuusties ar cilveekiem forshiem nevis tur kautko no sevis paradiit vai izraadiit - tapec arii biju simbads, lai nemainiitos viedoklis !
  2. XekToR

    Gign Tusa Spoks

    beefy - akmens seja rulle ! denja tu tagad esi apsoliijies spelet kopidejaa 10h nedeelja, apsveicam tevi ar to. biju ieradies satikt speltajus kuri ir vecaaki cs pasaulee kaa es un varbuut jaunaaki - patikamas atminjas,bija okeij pasaaakums !
  3. XekToR

    Gign Pasākums

    izbraukushi no bauskas bijam , es - unders un deglis , netaalu sapliisa mashiina un nav iespeejams turpinaat celju , esmu tikko ieradies majas ar sapakotajam mantaam un nobirdinu asarinju
  4. sye palasi abus savus replijus d00h ! kaa jau mineeju - TL !
  5. visi alinji paliks pie manis .. TL !
  6. esmu bijis banots par wh uz shi servera , veletos iegut galvenokart ban tiesibas jo speleju praktiski tikai par naktim un kad nav adm ir speletaji ar wh .. zinams uz servera esmu ar nick xEq. , esmu nospelejis pec bana kuru ieguvu gandriiz 100h. par reciem alinsh no manis gign balle
  7. pa naktiim vispar nav maniits , vismaz kad es speleeju un saliidzinot vinja nospeleetas H ar citiem potenciaalajiem adminiem - tas taksh ir mazliet smiekliigi ka vispar vinja "lietu" izskata ..
  8. XekToR

    Es Bik' Apmulsu

    ahahah - labs psc .. kareivim jabuut gudram , inteligjentam - bet vinsh pusstundu domaa ko lai pasaka lol
  9. XekToR

    Gign Pasākums

    no bauskas banda kkaada lidos arii , es , deadly , unders , mosk lance - veel zinjosim ! visu tikai sarunasim !
  10. spelee vakaros kad gadaas pec daudzu speletaaju viedoklja sliktaakaa mapes cikla dalja, vostoki,cheatauvi un vel visadi briinumi .. vajadziigas komandas !
  11. XekToR

    Gign Pasākums

    deadly njemsiet mani arii mashiina ja man veel nebuus tiesiibas. pierakstiet mani !
  12. XekToR

    Gign

    Ir izlemts ka laizham uz to darek vietu ? lai zinu vai jau saakt tur kko pasuutiit drizumos ..
  13. XekToR

    Gign

    ir bauskaa viena vieta laba , volejbola tiikls ir , araa kreesli salikti un shuupoles etc , 5m attaalumaa ir upe , vietu es vareetu sarunat par velti , bet tas ir mazliet aarpus bauskas , tapec arii veikals nebuus tuvaak par kaadu 1km .. ja vajag foto , varu piedavat ne aatraak kaa nakamnedeelj - bet tur ir okeij !
  14. XekToR

    Suminam!

    Pievienojos apsveiceeju puulkam !
×
×
  • Create New...