Jump to content
GIGN Forum

underline2015

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

underline2015's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Gignā ir atļauts fraud / fraud tutorials... man nav ko teikt. Drīz vēl carding sāks likt..
  2. Mēs visi pieci esam pro, afkā parāk daudz nosēdēts.
  3. Par mums: Tikko izveidots klans meklē, galvenokārt aktīvus tankistus ar daļēji labu precizitāti šaušanā. Daļēji labu tādēļ ka, vienmēr vēl ir ko mācīties un ne vienmēr katrs šāviens būs tieši mērķī. Esam ļoti aktīvs klans, spēlējam gandrīz katru, ja ne katru dienu. Esam atsaucīgi un palīdzam viens otram, bez nekādiem izņēmumiem. Ir iespēja arī tikt pie premium kontiem, zelta un citām ļoti noderīgām lietām. Kritēriji: - Spēlēt gribošam, aktīvam - Skype.. saziņai, sarakstēm ( Tikai klana biedriem ir pieeja uz mūsu skype grupu ) Pieteikšanās: Klanā var pieteikties mūsu klana linkā, vai rakstot spēlētājam ar niku: FURY_NIGHTMARE Links uz mūsu klanu: http://eu.wargaming....lans/500072649/ Kādēļ izvēlēties tieši mūsu klanu? Esam draudzīgs kolektīvs kurš vienmēr palīdzēs saviem biedriem. Klana izlozes, reālas iespējas tikt pie daudz, noderīgām lietām.. premium konta, zelta, premium tankiem un citām lietām. Piedalīšanās cietokšņu cīņās Klanu kari Komandu kaujas Vadu kaujas
  4. Meklēju geimerus ar ko kopā uzspēlēt GTA V - Xbox one Mans niks: underlline ( Niks ir ar diviem L ) Pagaidām esmu uzsēdies uz snipers vs stunters, bet varam jebkādu modu pačakarēt. Ja spēlē kādu citu spēli, arī tad vari uzaicināt mani vai vienkārši iepostot zemāk savu niku un varam paspēlēt bariņā.
  5. Taisnība vien ir, starts neizdevās.. jo nebijām kārtīgi iztestējuši spēles klientu, viņš nedarbojās kā vajag. Tas viss ir salabots, serveris ir palaists.
  6. Diemžēl nevarēs, jo oficiālie jau taisās migrēt uz 4.9 versiju. Mēs izmantojam 4.7 versiju, tādēļ jākačā viss klients no jauna kurš sver 20gb. Ar downgrade arī neies cauri, jo tad problēmas būs vairāk nekā novelkot vienkārši klientu. Mājas lapas ielādes ātrums ir tik lēns dēļ servera, proti portiem. Ik reizi kā pārlādē lapu, viņš mēģina pieslēgties serveriem.. līdzko piektdien palaidīsim spēli, lapas ielādes ātrums uzlabosies.
  7. Tas ir labi ka tu spēlē Kinah nav nekādas vērtības oficiālajos, jo viss kinah ir sapriktos saitos.. ja jau tu spēlē, tad saproti par ko es runāju, jo es arī spēlēju P.S Jūs baigi stūrējat nost no ceļa, jo es jums nepiedāvāju nākt gameforge vai ncsoft leģionā, bet kad piedāvāju kautko jaunu kas ir tieši priekš mums, ne priekš kāda spāņa vai filipīnieša. Vai nākt, tas lai paliek jūsu paša ziņā
  8. Arī šis serveris ir free to play. Redziet, oficiālie serveri ir pilnībā pārpludināti ar kinah, izņemti ļoooti daudz questu, atstātas tikai grūtas instances kurās jāiet vismaz pa 6 cilvēkiem. Lai atrastu šos 6 cilvēkus ir jāraksta servera globālajā čatā kurā var rakstīt tikai VIP, VIP jāpērk pa reālu naudu. Ir ļoti daudz lietas ko viņi ir sačakarējuši... Mūsu serveris tiks palaists tikai šo piektdien, kā grand opening. Mums kvesti nav izņemti, ir atstāts viss kam būtu jābūt.. arī globalajam čatam nekādi VIP nav vajadzīgi. Experience ir: 200x Mājas lapa bremzīte tiks salabota tuvākajās stundās.
  9. Aionwars.lv - Privātais Latviešu Aion spēļu serveris Aion - viena no aizraujošākajām mmorpg interneta spēlēm kāda līdz šim ir izveidota... Izpēti vienu no apbrīnojami skaistākajām un detalizētākajām MMORPG spēlēm kāda līdz šim ir izveidota. Izvēlēties vienu starp divām dievišķām rasēm, Asmodians vai Elyos, un pasargā savu tautu no senā ļaunuma, kas draud iznīcināt visu savā ceļā. Vairāk nekā 2000+ uzdevumi, kuri tevi vedīs cauri šai brīnumainajai Aion pasaulei. Šajā spēlē, jūs esat spārnotais Elyos vai Asmodian, abas savā starpā esat zvērinātas ienaidnieku rases, pētot pasaules elpu aizraujošu skaistumu sastapsieties arī ar šo neizbēgamo debesu kara ļaunumu. Šajā aizraujošajā massu online lomu spēlē jūs sagaida, bagātīgi solo piedzīvojumi, intriģējoši spēlētāju, grupu uzdevumi, pils iekarošanas, bossu iznīcināšana,savstarpēja kaujas prasmju uzlabošana, teriktorijas iekarošana un daudz,daudz kas cits. Spēles Iespējas: Vizuāli pārsteidzoša spēļu pasaule Sava personāža pilnīga izskata izveidošana Fantastiskas maģijas katrai klasei Debesu planētas ar aizraujošu lidošanu Intensīvas PvE un PvP kaujas Tūkstošiem stundu stāsts ar orientētu saturu Šis ir tikai neliels ieskats par to kas jūs sagaida Aionwars.lv spēļu serverī Aionwars servera atvēršanās laiks: 06.11.2015 plkst. 18:00 Pavisam neliels ieskats par spēli.. https://www.youtube....h?v=mPXm5EiRA7g Serveris veidots lai jautri pačillotu mūsu tēvzemes serverī, kurā brīvi varam Latviski čatot. Nekas netiek taisīts, lai kautkādā veidā tagad gūtu peļņu un dzīvotu no jūsu makiem. Ja nu gadījumā kādam piektdienas vakars nav saplānots, priecāšos jūs redzēt serverī.
  10. Sveiki, saskāros ar problēmu ka nevaru ievietot nevienu no saviem serveriem gignā. Man serveriem ir Vācijas ip adrese, vai būtu kāds risinājums, lai varētu ievietot savus serverus, bez ip mainīšanas? Paldies.
×
×
  • Create New...