Jump to content
GIGN Forum

naziic

Moderators
  • Posts

    1510
  • Joined

  • Last visited

About naziic

  • Birthday 05/30/1992

Profile Information

  • Location
    California, Long Beach.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

7514 profile views

naziic's Achievements

Pogu klabeklis

Pogu klabeklis (14/23)

0

Reputation

  1. naziic

    Hokejs

    Gan jau, ka strīms būs šeit - http://livetv.ru/en/allupcomingsports/2/ + cik skatos spēles ir arī live iekš youtube, vienīgi komentētājs ar tādu nepārāk labu angļu valodu.. Grūti prognozēt, domāju tā pat kā daudzi - šogad jābūt labāk kā iepriekš. BIja doma moš totjikā uz 1x uzlik kādu divīti..
  2. Jo, atrodoties mājās, es nevēlos paroli - nospied pogu, lai laptops slēdzas iekšā, aizej kaut kur, nāc atpakaļ ar cerībām, ka būs jau ieslēdzies, bet nē, jāvada iekšā parole un jāgaida, kamēr viss startuposies.
  3. hei! tā kā bieži brīžos, kad tiek apmeklēti pisuāri / iziets ārā uzelpot svaigu gaisu, laboratorijā sanāk atstāt savu kompi nepieskatītu, gribētos atrast kādu risinājumu, kā ātri un vienkārši var eneiblot paroli (uzklikšķinot uz shortcuta vai kaut kā tamlīdzīga windows automātiski uzstāda manam user accountam paroli). Tik pat labi uzklikšķinot uz šī shortcuta paroli var arī noņemt. Nevēlos, lai laptopam parole būtu visu laiku - bieži vien, atrodoties mājās, vari nospiest pogu, lai kompis slēdzas iekšā, tad aiziet kaut kur, un, nākot atpakaļ, atskārst, ka dators vēl nav ieslēdzies, jo ir jāievada parole.. Ir kādi ieteikumi? Cik esmu skatījies nevaru neko sakarīgu atrast, droši vien kaut kas ar reģistriem saistīts būs.
  4. Interesanti cik tad daudz tiesu procesi ik gadu ir par marihuānas lietošanu / uzglabāšanu, ja tā sistēma ir tik noslogota.
  5. Semjorka, kā Krievijā ar oligarhiem? Putinam nekas nepieder, mēnesī saņem 300$ algu, kuru bez aizspriedumiem ir gatavs atdot jebkuram kurš lūdz. Pieļauju, ka tādā gadījumā esi par SC. Ziņas pietiekami daudz skaties? Avīzi lasi? Neesi ievērojis, ka tiek piešķirti labi darījumi Ušakova un co draugiem un radiem? Viens no jaunākajiem - Rīgas Satiksme pārdod autobusus Ušakova paziņām, bet tie vēlāk tos iznomā Daugavpilij vai Rēzeknei (precīzi neatceros) ( O, te ar SC sēž ), par 3x lielāku summu. Palasi vairāk, http://www.tribine.l...rumpetaka/10309 Turklāt Tu vēl joprojām neatbildēji, kas mainīsies, kad otra valoda būs ieviesta? Pats vien saki, ka referendums ir kā aizsegs sūdiem, kuri īstenība notiek. Nu re, jo mazāka % starpība starp PAR un PRET, jo ilgāk par to diskutēs, būs tēma, kuras aizsegā ļoti labi varēs pieņemt lēmumus, kuri nav nevienam Latvijas iedzīvotājam izdevīgi. Kā arī, ja pašam prāts nepietika, lai pieļautu riska faktoru, tad nav jāvaino citi, pats vien nes atbildību par savu rīcību, pirms parakstīji līgumu par kredītu Tev bija iespēja to pārlasīt un iebilst par soda procentiem un citām lietām, ja tās neapmierināja. Patreiz vien šķiet, ka esi aplauzies aiz muļķības un tā dēļ iesi ieriebt citiem. Lūk ļoti labs raksts http://www.diena.lv/...ja-nav-13931763 ā, jā, oligarhs ir cilvēks, kuram ir piķis, ietekme politikā un ietekme presē. Vienīgais, kurš šim raksturojumam atbilda ir Lembergs, tā kā izsakies konkrētāk.
  6. naziic

    Viena Valoda

    Protams, ka pret! Prieks, ka noteik kaut kāda kustība, diemžēl tehnikas trūkuma dēļ neizdevās pierunāt cilvēkus uz līdzīgu pasākumu. Lai nu kā, esmu pieteicies balsošanai pa pastu, pirmdien sūtu biļeteni atpakaļ uz vēstniecību. Neviens tā arī nespēj pateikt, par ko daudzi ir tā apvainojušies, kas viņus tā aizskar. No man pazīstamajiem krieviem tikai viens ies balsot par un tas tik tādēļ, ka viņš ir atsaldenis, pārējie ( ir tādi, kuri pat latviešu valodu nezin ) ķeksēs pret. EDIT: Žēl gan, ka Teddijs nolokoja, jo ja topiku moderētu tad var arī izveidot normālu diskusiju.
  7. Holiday Coal un -33% To coal labāk vēlāk kraftot, vai arī piedalīties izlozē? Paldies Teddy, domāju, ka atkal topiks, kur dziesmu vajag
  8. naziic

    Ekonomika

    Bullet, domāju, ka viņš saprata, ka kopējās, bet prasīts ir vai mainīgās vai pastāvīgās. TFC - total fixed costs. Tātad tās ir kopējās nemainīgās / pastāvīgās izmaksas.
  9. naziic

    Kurjerpasts

    DominiX, mēģini šo http://www.diamondts.lv/lv/ Ar viņiem domāju sūtīt hoķa ekipējumu atpakaļ uz LV, + viņi neskatās svaru, tikai izmēru, tā kā sabāžot tās mantas kaut kādos vakuuma maisos vai vienkārši kārtīgi salocot un sapakojot nebūs dārgi. Principā, cik esmu skatījies, manuprāt, tur ir diez gan labas cenas.
  10. YOu is da man? Pameklē vecus topikus, kur ir vārni apspriesti, te Tu vienkārši centies izcelties, lai gan Tavi vārni nav nekas īpašs.
  11. naziic

    Swedbank

    EEEEEEEii GB, atradi tīiiik jaunu quoti, turklāt pieļauju, ka neizproti, pat viņu. P.s Kur bildes? Aizņemts ar naudas ņemšanu ārā no bankomāta?
  12. naziic

    Swedbank

    Ja bankai būs sūdi, Spoksx, tad Zviedri uz mirkli pārtrauks darbību un Tavi vecāki varēs doties mājās tukšām rokām Zinot to, ka Tev ģimenē katram no vecākiem ir virs 100 k EUR bankā, ceru, ka nakts laikā neatnāks kāds zaglis vai žurka, kura spētu nograuzt papīru, būtu baigi traki. EDIT: Aā, jā, diez vai katram otrajam iedzīvotājam tur ir apjomīgas naudas summas noguldītas.
  13. naziic

    Swedbank

    Ā, jā, par baumu izplatīšanu cietumsodu nevarēja noraut?
  14. naziic

    Swedbank

    Ja cels paniku, tad jau tiešām var sūdīgi sanākt. Kamēr kāds nesāk izplatīt baumas, tikmēr viss ir ok. Nevienā bankā neglabājās tik daudz, cik reāli ir noguldīts. Sūdi sākas tad, kad kāds kaut ko izzog / nolaiž lažu, tad kāds palaiž baumu, un visi skrien un rauj, kurš vien pirmais paspēs izņemt. Turklāt garantē 100 k euro, diez vai te kādam būs vairāk.
×
×
  • Create New...