Jump to content
GIGN Forum

Outlawz

Mirstīgais
  • Posts

    1194
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Outlawz last won the day on April 20 2016

Outlawz had the most liked content!

About Outlawz

  • Birthday 07/21/1981

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Interests
    stuff
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

6112 profile views

Outlawz's Achievements

w00t wr1t3r

w00t wr1t3r (13/23)

27

Reputation

  1. nu tur tajā goexanimo tādu dnd pasākumu 17 feb reklamēja
  2. kaut kāds lokālais lan turnīrs mani īpaši neinteresē (un tāpatās es pakāstu jo reakcijas laiks ir 0 un pēdējo reizi kaut kādu šūteri esmu spēlējis pusgadu atpakaļ - līdz ar to ja esi konstanti lūzeros tad nav interese piedalīties), bet tas DnD pasākums gan mani interesē un ja būtu kādi vecie kadri ieinteresēti tajā tad es ļoti labprāt uzspēlētu to.
  3. un kurš to klausīsies? neviens te (ieskaitot mani) nevar piedāvāt kaut ko tādu kura dēļ būtu jēga kādam no malas to klausīties. a pašiem - tas ir nedaudz autofellatio. kaut gan jūsu vecumā moš arī iederas idk. gigns ir atmiris un atrodas komas stāvoklī jau ntos gadus, es tos jūsu vasaras pieļurbāšanās festiņus par pilnu neņemu. vispareizākā laikam ir atbilde kas te jau bija - pārāk daudz viskaut kā ko tagad spēlēt (un pārāk maz laika lai kā tāds dārzenis no ecafe laikiem sēdētu serverī 24/7)
  4. knapi uz 50 eirikiem pavelk, un pat uz to būtu vēl kāds tev jāpielauž. reizēm mani māc šaubas par cenām kad nākas pirkt kaut ko kur es nerubīju fišku - vai tur mani arī appiš šitik atklāti. zinu teiksim lv problēmas ar apģērbu, bet nu teiksim uz tādiem pakalpojumiem kur tu teiksim nevari atteikties - medicīniskie vai tur kaut kādi apkalpojošie... jeb tas ir tikai šitādas mazas nagliņas tā dara un valstī ar cenām/uzcenojumu viss ir kārtībā?
  5. Outlawz

    bf4

    karoče arī paņēmu, 20 eiro likās normāla cena par bf3 reskinu (es bf4 betu mēģināju un toreiz nolēmu nepirkt jo man ļoti nepatika EA lēmums izlaist bf4 tik ātri pēc bf3)
  6. Outlawz

    bf4

    vot es nolēmu izlaist bf4 pēc bf3 un tas arī bija viens no iemesliem kāpēc pirku battlefrontu, bet originā un stīmā pievienojat nākotnei. varbūt to squad nopirkšu un tad to varētu uzraut eh?
  7. Outlawz

    Nakts Riita Spams

    hehe, man šitā problēma ir, bet nu man līgumā ir atrakstīts 1g līdz ar to man vēl pusgads kaut kur ir atlicis (no pressure). tur droši vien līgumā ir laiks minēts.
  8. šodien pamēģināju betu, kāds plāno arī pirkt vai varbūt pat ir preorderojis šito? no vienas puses man patika kājniekos (īpaši arkādes stils - nav ammo, nav cooldowns uz respu), bet ļoti biju vīlies tehnikā tā ka nezinu... tāpat spēlēšu f4 novembrī un pagaidām laikam gaidīšu atsauksmes pēc pilnās versijas relīzes.
  9. ē, nu es te nesen sāku spēlēt (kaut kur 3 dienas atpakaļ) tā ka vēl pat neesmu main story izgājis, bet nu varat manu nicku pievienot sarakstam StrayMullet nezinu vai es tajā online arī kaut ko darīšu, bet nu pievienot mani tajā social club var
  10. Outlawz

    filma

    nevis ap 2000 manu mazo draudziņ, bet 1995 (http://www.imdb.com/title/tt0114898/?ref_=nv_sr_1) pirmā matrica ir ap 2000 lol, tev tiešām liekas, ka cilvēki būtu būvējuši to metāla atolu ja tas būtu bijis ap 2000 gadu? nu padomā loģiski
  11. Outlawz

    Suit Up.

    people calm down, 2012 gada topiks. par uzvalkiem jept. kā smalki izskatīties meiteņu acīs. znajem bivaļi tam
  12. visur kur štati ir nopietni investējuši (izņemot middle east, that region is doomed to fail) - japāna, dienvidkoreja un rietumeiropa. tās visas ir attīstītas valstis no kurām tu pērc tehnoloģijas. krievija (pēc pirmā pasaules kara) ir pasaulei devusi tikai postu un nelaimi. un te iznāk urbanastronaut ar "neitralitāte, mēs paliksim savās vietās, ulmanis, mēs visu paši, ES no mums tikai izsūc naudu, cukurs, zivis, mēs te kaut kā tiksim galā, partizāni, meži etc etc" prātiņ nāc mājas. šajā komūnā tikpat daudz neveselo bija pirms vēlēšanām ar savu kaimiņu.
  13. Outlawz

    vecais pīslis

    wow tas ss.lv ir cesspool of shit , nezinu kā tur ir ar citu tehniku, bet daži tur par lietotiem datoriem velk trešo ādu nost (kas man liek domāt, ka arī gadījumos ar auto tur ir tas pats ja?) ieliku ssā, bet nu ja neņems tur pēc nedēļas, tad pēc atkara ieteikuma likšu boot.lv
  14. Outlawz

    vecais pīslis

    nē es nelikšos mierā kamēr neuzzināšu ekspertu viedokli soo - bump
  15. Outlawz

    vecais pīslis

    basically vecais jautājums (droši vien ne es pirmais ne pēdējais, bet vietējo domas gribētos palasīt) gtx 560ti, i5-2500, 500gb hdd, z68ap-d3 mātene, 8gb really generic ram, sitiet mani nost neatceros kāds psu cik šitais varētu būt in market price ? ir vispār jēga likt ss? vai varbūt kāds zin vai ir kāda vieta, kur varētu par šito kaut ko vairāk kā 100 eirikus dabūt? jo visus savus iepriekšējos pārdevu paziņām vai kolēģiem par simbolisku samaksu, tagad neviens nav pieteicies un līdz ar to īsti negribētos veco grūst pagrabā lai putekļojas.
×
×
  • Create New...