Jump to content
GIGN Forum

p00p

Mirstīgais
  • Posts

    274
  • Joined

  • Last visited

About p00p

  • Birthday 09/15/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

p00p's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

0

Reputation

  1. `MaX` 1.5 gadi atpakaļ , +/- P.S- macho mācies .... users.ini
  2. Vārds : Rihards Dzīves vieta : Dobele Vecums : 19 :x Pieredze : neesmu nekad spēlejis konteri :x Flagus : cidejgmo Laiki kuros spēleju : No 1 naktī , līdz kadiem 3! ( Tad arī ir čiteru uzplūdums ) stati : Švaki , īsteniba neesmu ;> , bet savu laiku esmu valdījis uz servera :> Un tag. Biku biežak varēšu paspēlet ;> Gaidu Jūsu REC/ATBALSTU
  3. REC! Spēlejot zem fake nicka , čalis ir okaY! Vismaz cik esmu paspējis pavērot! Visi pārejie kas tagad būs šoka mani redzot , lūdzu! Neuzdodam stulbus jautājumus etc. Tas pats arī attiecas uz serveri! Poņeļi?
  4. Kaads nezina, kur vareetu dabuut serveru sarakstu, kuriem steams konekteejas klaat apdeitojot servera failus ? Tas ljoti nodereetu serverim, kuram nav nepiecieshams aarzemju trafiks. Bet muurii buutu eerti ievadiit stiima ipadreses, lai katrreiz, kad veelos apdeitot serveri, man nebuutu jaasuuta meils un stundas jaagaida atbilde.
  5. "Izmācies un tad var!" Šīs atmiņas man nekad nezudīs .
  6. Cik tad tu serverus esi gatavojies laist gaisā ?
  7. Nu tad gluži vienkārši mēģini citus serveru. Ja pilnīgi visos tā ir, nū tad risinājumu meklē pats..pārinstalējot CS or smth like that.
  8. Es jau jūtu, ka kādam Pains piešķirs atvaļinājumu .. P.S. serveri taisa tā - http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=3126 Pašam tev, lai spēlētu oriģinālos Steam serveros, pats par sevi saprotams, ka vajadzīgs .. oriģinālais CD key ar Steam.
  9. No 2 meiliem nobalsots un apstiprināts! Vēlāk būs arī no trešā.
  10. p00p

    Best Antivirus

    IMHO visi top-antivīrusi ir vienādi labi un atšķiras ar minimālām niansēm. Anyway, my setup : AVG Free + Zone Alarm Personal.
  11. p00p

    Doom2

    He he. Es izgāju Doom2 ar čītiem, vēlāk dabūju arī Doom un tad biju biš prātīgāks un to izgāju veiksmīgi bez. Nesaku, ka ar to lepojos, bet nu .. P.S. Lielākās Doom sīkvela daļas kodi - http://www.pvv.org/~nsaa/doomcheat.html
  12. p00p

    Doom2

    Man atkal atmiņā stāv, ka bija idnoclip.
  13. 2 reizes no manīm... EDIT: Nu jau 3.
×
×
  • Create New...