Jump to content
GIGN Forum

ANtye

Mirstīgais
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

About ANtye

  • Birthday 04/08/1989

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2389 profile views

ANtye's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

4

Reputation

  1. uzkapātu
  2. ANtye

    Nakts Riita Spams

    Chau guuudik, paldies par atbildi
  3. ANtye

    Nakts Riita Spams

    Nav kaut kādi īpašie rate serverim? Vienīgi gignā ir bremzēta sajūta, kaut arī loss 0 choke 0, bet bišč viss velkas. zb jau, ir bijuši laiki, kad viss lido, šodien atkal jūtu, ka gign serverī neiet normāli. Noteikti ir bijušas diskusijas, ka lago tikai gign serverī, ir atrastas atbildes?
  4. ANtye

    Nakts Riita Spams

    labvakar, mans otrais posts kopsh 2006. gada. a mosh arii paarteicos.
  5. manuprāt spēle aizies ja: Samazinās sīku/lieku detaļu, 1000 šļirbu pa kurām var krisīt un pārējās lietas, kas novērš uzmanību un padara cs par vnk nespēlējamu, jo spēlētāji saplūst ar karti. viņiem tak virsū ir fakin kamuflāžas tērpi (nu +-), šādās kartēs, kuras ir piedirstas ar 100 un 1 krāsainu detaļi, visu to bildi padara pārāk neuztveramu. Vēl varētu būt streifošanas problēmas. Kā jau izbaudījām sourcā, tad nekāds dižais bhops vai streifs nesanāk, tādējādi nekāds movement skills nevienam nevar būt, visi var tikai glupi lēkā 3m augstumā kā sourcā. Ja paskatās uz 1.6 skilled spēlētājiem, viņi visi lieto streifus, bhop u.c zamutus, kurus vājāki spēlētāji neprot/nelieto. VALVE saka, ka šie bagi ir trākāka viņu kļūda, bet tas tieši spēli padarīja interesantāku un ir līdz ar to ir kur augt spēlētājiem, jo pārvietošanās arī ir svarīgs faktors spēlē nevis tikai aims. Tāks vēl ir hujņa, ka nejūt dmg. Piemēram, sourcā ieskrēju ķomkā, tur nolieku čali, domāju - o zbis noliku tīri čali galvā - sek. vēlāk konstatēju, ka man ir 10hp. Kas ir spēlējis source saprot par ko es runāju. Ieroču atdeve un kopējās bildes raustīšanās* ļoti svarīgs faktors, kad, piemēram, tu šauj ar kalašu vai emku kā ar gloku. nu, sourcā praktiski ar visiem ieročiem tu skaidri (pēc sajūtas) kā ar gloku - puļ puļ puļ. Protams, es nedaudz pārspīlēju, bet ideju var saprast. Tāds def ļevijs šūters, kurā nekas nekustās... Tas spēli 1.6 padarīja tiešām baudāmāku. Ja šie fīlingu un vizuālie aspekti spēlē netiks laboti, tā spēle negūs viņu iecerētos panākumus. Būs tas pats, kas ar source. Izgāja, paspēlēja, nomira, vso. Ir gan jau vēl kaut kas, bet uz sitienu nevaru pateikt.
  6. Vienmēr jau var savākt dIvX ;D slowhands, foršas shutkas
  7. Pēdējais ir kaut cik normāls
  8. Pirmajam bija jābūt tumšam Drīz taps Adrianas sigs
  9. Pazuda nets Izsklaidēju sevi ar ps nr1 nr2 (pirmais rozā sigs )
  10. Experimentēju jau, bet pārsvarā nesanāk pilnīgi bez bagiem. Vnkāršāk būtu uzzināt faila nosaukumu, kur vnk var ievietot headeru un footeru bez nekādiem bagiem.
  11. Sen jau vēlējos ielikt mājaslapā forumu kā tas ir gignā, bet ar invision neesmu iepazinies, un mēģinot to darīt apmaldījos. Kaut kas sanāca, bet nedaudz bagoja. Izstāsties, kur tam invision jāliek web headers Oo Kādus failus jāedito?
  12. ANtye

    Forums

    Nomr forums kā jau forums XD
×
×
  • Create New...