Jump to content
GIGN Forum

MaDe

Mirstīgais
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

MaDe's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Nop neko nemaz ta isti nelietoju bez csa vinigi sad tad novelku kadu filmu cau utorrent, vel skype lietoju, bet vina ari nevar but pie vainas jo pirms tam netrauceja un kaut vai ari isledzu ta pat pings turas liels.Vel tiko pamaniju iespejams modema vaina ka rr vinu ta uz kadu pus minuti it ka normals pings bet pec tam akal aiziet galiigaas auzaas!
  2. Lieta tada kad jau 3 dienas nezinu kapec, bet csaa pings vislaik turas paari 100, lai gan pirms tam vis bija chikiniekaa. It ka jav internets ar ne kadzs labais pdsl, bet nu vislaik vins gaja stabili, iedomajos mosk datora vaina, varbut virusi vai mosk kau kas ar tikleni noticis vai veel visaadi strunti varetu but pie vains.Varbut kadam kas lidzigs gadijies un zinas man palidzet, ja ne pirmdien jazvana savam provaideram.
  3. Nu ta problema tada kad insteleju virsu IPB forumu pie pedeja loga izmwet erroru pievienoju bildi zemak. Kas tad isti ir jadara ar SQL Table Prefix pareizak kas tur jajieraksta es it ka ierakstiiju "IPB_" , bet ta vai ta nevar.
  4. Nu tiko tiesi saku taisit pirmo karti, tacu es nesaprotiu ka lai normali tas sienas saliek kad lieku man peksni viena siena kartes vidu utt esmu meginajis 100reizu, bet neka nesanak.
  5. Ka tiesi uztadit tikla kartes draiverus? Ja ir jauns dakjis un tiko uzinstelets windows? :!:
  6. Ka man tiesi ierakstit windowsu diska lai waretu vinu ieinstelet.Kuri faili tiesi jaraksta kad es vinu nokachaaju?
  7. MaDe

    Kaas Pa Prikol?

    Nu gribetu zinat kas tas pa prikolinu, kadzs scripts vai kas, nu karo4 ka citi kad spele vini uztaisa taadu mazinu paleecienu kjipa kad parasti lec tikai apmeram palecaas tikai biskit nu karo4 kad staav pie kadas kastev nau jalec kartigi tikai ta biskit kaadaa veidaa to var izdariit? Zinu ka parak debils jautajums bet nu varetu pateikt
  8. MaDe

    Dzeja

    Nu tatad gribetu zinat vai kau kur kada latviesu lapa nevar dabut dzejolos piemeram man vajag 4 temas : - Dzejoļi bērniem - Dabas dzeja - Reliģiskā dzeja - Vēsturiskā dzeja - Patriotiskā dzeja - Filozofiskā dzeja - Intīmā dzeja - Humoristiskā dzeja No sim temam man vajag izveleties 4 temas un pa katro vismaz 2 dzejoļus jauzraksta, meklēju google neko cerīgu neatrada ja kadzs zin kadu saitu kur varetu dabut kadus dzejoļus saistība ar sīm tēmam pasakiet lūdzu.
  9. MaDe

    Fast

    Karo4 skatoties demkas tikai taa raadas isteniba ta nemaz nevar uzlikt
  10. Nedoma ka es tevi uzkatu pa štulbeni tacu pasties mosk tev pie recording control mic ir pilniiba nogriezts volume.
  11. MaDe

    Skābes

    Pienacis laiks iemācīties
  12. MaDe

    Skābes

    http://www.google.lv/search?hl=lv&q=acid+a...%93t&meta=lr%3D
  13. MaDe

    Normala Stelle :)

    Diez nau kadzs saits jeb vel kada vieta kur varetu pastiities vai nokachat visadus sitadus prikolinjus ja nu kadzs zina varetu padalities
  14. MaDe

    Revconnect

    Nu vnk nokachaa revconnect un pie configuret public hub list ieraksti http://eradio.lv/hubi.config.htm un bus dazi labi latvijas hubi
×
×
  • Create New...