Jump to content
GIGN Forum

mephisto

Mirstīgais
  • Posts

    548
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mephisto

  1. Super, paldies, tieši tas, ko vajadzēja. viss kļuva kudi skaidrāks! Un jā, kādus telefonu/elektronikas dīlerus Eiropā zinat? Vienkārši tagad meklējot savu touch pro 2 visur ir out of stock, nav vispār, astronomiska summa vai šippings tikai pa USA..
  2. nu ok, iespējams, kādu reizi nočekot vilcienus vai ko tamlīdzīgu uz minūti ieiešu, bet neko vairāk.
  3. Kaut kā skatoties visādus video un lasot, izdomāju, ka varu mazliet piemaksāt un paņemt HTC touch pro 2. Bet lieta tāda, ka viņam nav 3g atbalsts. tas ir traks mīnuss? Lieta tāda, ka es nedomāju lietot mobilo internetu kā tādu. Lietošu tikai, kad esmu wi-fi tīklā. Ko īsti dod tas 3g?
  4. Vairāk štukoju par HTC vai Nokiu (lai gan šodien veikalā Nokias traki nolika), bet HTC ir traki dārgi. Šodien apskatīju arī vairākas Motorollas, kas šķiet tīri pievilcīgas, tik arī to īpašnieku nevienu nezinu, tāpēc negribas braukt mežā, par kuru neko neesmu dzirdējis. Iphone galīgi nevelk, neesmu Apple atbalstītājs un, kamēr nedabūšu lielo kāpostu, par tādu nekļūšu
  5. mephisto

    Asus Vs. Acer

    Iepirdīšu galīgi nevietā, bet kurš tad ir S klase un kurš ir Astra? ;P
  6. Tas samsungs izskatās tīri cērtams, LG arī, lai gan šito es neatradu, kur nopirkt un nokia arī, bet es īsti nesaprotu kā ir ar Nokiaam, kā tam OS arī var likt virsū aplikācijas vai ir pieejamas tikai tās kuras jau ir iekšā (zinu debīls jautājums, bet tiešām nezinu nevienu, kuram būtu kāda no jaunajām nokiām). + zinu, ka Nokia nāk līdzi OVI maps, kas ir ritīgi nice, ja sanāk ceļot (kas ir mans variants). Rītdien apstaigāšu vietējās bodes un apskatīšos tuvāk kas un kā. Zinu, ka cena, ko esmu gatavs maksāt ir smieklīga, bet nu galīgi negribas iebraukt auzās ar telefona iegādi. Un nē, Deadalive, ne obligāti jaunu, bet ļoti gribētos ar garantiju, ja nu kas noplīst vai kā. P.S. Varbūt varat pateikt, kas būtu svarīgs telefoniem, kurām specifikācijām pievērst uzmanību un tā (neko programēt vai nu hujviņzin ko darīt ar to telefonu negrasos, tikai tīri čekot internetu un izmantot organizatoru). Ar ko atšķiras dažādas OS un kuri ir kvalitatīvākie tālruņi (kvalitatīvs - izturīgs).?
  7. Sveiciens, Gribu iegādāties lētu telefonu, kuram ir piekļuve Wifi un daudz maz liels ekrāns (doma ir par kādu smartphone). TIkko veikalā ieraudzīju Nokia 5230 pa 120Eur. Principā, biju jau gatavs likt savā iepirkumu grozā, bet tad pamanīju, ka viņš nāk bez wifi. Varbūt ir kādas labas alternatīvas? Ko es gribu no telefona ir ātrs (nebremzē pārāk), WiFi (varu sēdēt internetā) un ir normāla atmiņa (var sagrūst visādu drazu iekšā).
  8. Baigais lēnis to visu lasīt, vienīgi ieteiktu jums Latviju nesalīdzināt ar Nīderlandi. Nīderlande ir viena no ekonomiski un sociāli stabilākajām Eiropas valstīm. Savu statusu galīgi nav ieguvusi ar brīvo dzīvesveidu, bet ar milzīgo eksportu un importu. tad, kad ir stabilitāte, tad arī var atļaut dažādas lietas kā prostitūcija un narkotikas, bet Latvijā tādas lietas nav, retajam ir skaidrs, ko darīt un kur iet. Marihuāna nostāda cilvēku pārāk vienaldzīgā situācijā pret visu. Protams, nāk visādas domas, idejas, bet lai pīpētāji tās piepildītu ir jāiet tāls un ilgs ceļš. Jo vienkārši darīt neko īsti negribas, tik sēdēt un torčīt. Alkohols ir vairāk aktīvais, zāle pasīvais. Sen neesmu rādījies Latvijā un nezinu kādas izmaiņas ir notikušas ar sabiedrību, bet divus gadus atpakaļ bija skaidrs, ka Latvija tam galīgi nav gatava. Manuprāt, marihuāna iedzīvotājus iedzītu tikai lielākā slinkumā. Protams, tie kas nepīpēja, iespējams, nepīpēs un tie arī būs uzvarētāji P.S. Nīderlandē arī ir grūti satikt native dutch, kurš dien dienā pīpē. Lielākā daļa ir pamēģinājusi vienu vai divas reizes, bet ar to pārāk neaizraujas. Zāle ir tūristiem
  9. mephisto

    .pdf

    sveiciens! man ir 4 dažādi .pdf faili. Kā viņus visus varētu salikt kopā vienā failā?
  10. mephisto

    Cv

    kā rakstīt to, ka es vēl mācos un strādāju, ķipa pie "Date 01/09/2010 - (ko rakstīt šeit, ja vēl esmu universitātē?)"
  11. mephisto

    Word 2010

    huh, ok, paldies, šitais der. Bet tik un tā, for the record, kur to varētu nomainīt?
  12. mephisto

    Word 2010

    Sveiciens! Debīls jautājums, bet kā uzlikt wordā to, ka nospiežot "Enter" taustiņu, automātiski netiek izlaista viena rindiņa? Cik saprotu, man ir uzlikts tā, ka ar "Enter" es sāku jaunu paragrāfu, bet man gribētos, lai viss turpinās. Regards, mephisto
  13. nav tik traki. Tas like ir principā tas pats, kas thank. Kāda starpība, kas tur rakstīts, doma jau skaidra. Un avatari, protams, žēl, ka mazāki palika, bet šis ir forums ne iepazīšanās saits, ja gribi likt lielāku bildi, tad ej uz savu gign.lv akountu, tur vari ielikt lielākas bildes. būs labi, pieradīsiet.
  14. mephisto

    Interneta Tv

    Vai ir iespējams kaut kur internetā skatīties kādu no šīm televīzijām. Domāju ne atsevišķus šovus vai pārraides, bet strīmot pašu televīziju. Thenks
  15. mephisto

    Mmo

    Sveiki! Meklēju mmo, kurā būtu plaša skillu izvēle un daudz maz feins kraftings. nesen sāku WoT closed beta, bet tas kaut kā ne pārāk aizrauj. Kādas spēlēs jūs spēlējat? Esmu pāris gadus nosēdējis pie Guild Wars, bet tas arī lēnā garā sāk apnikt ar savu vienveidību un mazo skillu izvēli. Biju domājis kaut ko līdzīgu Runescape vai vecajam labajam Ultima Online.
  16. mephisto

    Tatto

    Ir, ir! Atceros, skolas biedrene kādā 7. klasē uztaisīja ķipa hennu uz pāris mēnešiem, bet beigās taķiks noturējās vēl līdz 9. klases izlaidumam.
  17. mephisto

    Gameboy Spēles

    Nezinat, kur Rīgā varētu iegādāties kādas no spēlēm šim verķim. Domāju kaut kādus pokemonus vai ko tamlīdzīgu. Agrāk bija veikali uz Pērses un Avotu ielas, bet uz Pērses ielas veikals ir pārvērties par Magic The Gathering klubu, bet uz Avotu ielas ir aizvēries vai arī es vienkārši jamo nevaru atrast. Tātad idejas?
  18. mephisto

    Virtual Piano

    kā lai spēlē pa melnajiem tautiņiem? ok, vienalga. Izdomāju. Ja nu kas, spiediet "shift"
  19. mephisto

    Rcbibliotēka

    tātad šodien bija tāda iespēja man?
  20. mephisto

    Rcbibliotēka

    nesen zvanīja no bibliotēkas un teica, ka esmu paturējis grāmatu mazliet ilgāk nekā atļauts ~1.5 gadu ilgāk. Jautājums bija tāds, nezinat, kad būs nākamā grēku piedošanas diena, kad varēs grāmatas atdot bez soda naudas? Tā ir tā bibliotēka, kura uz Brīvības un Ģertrudes stūra.
  21. mephisto

    Profesija

    Labi mārketinga speciālisti vienmēr augstā vērtē! yo!
  22. mephisto

    Biogrāfijas

    Hei! Iesakiet kādas interesantas biogrāfijas, ko palasīt. Ieteicams būtu tādas, kuras var atrast amazon.co.uk vai kādā citā internacionālā grāmatu lielveikalā. Esmu sācis lasīt vairākas biogrāfijas, bet ne visas šķita pietiekami interesantas, pagaidām interesantākās likušās par Ričardu Brensonu un Che Gevaru. yo! viela pārdomām.
  23. visforšākais, ko darīt, ir uzpīpēt un braukāties ar riteni apkārt. Bet nu vienītī ir foršāk, citādi draugi novērš domas, kas rodas.
  24. Delli nav tie, kas baigi ātri karst?
  25. mephisto

    Iradio

    Iespējams, ir jau bijuši šādi topiki! Bēt kādus interneta radio klausaties?
×
×
  • Create New...