Jump to content
GIGN Forum

Medusa

Mirstīgais
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

About Medusa

  • Birthday 12/08/1987

Profile Information

  • Location
    Latvia

Contact Methods

  • Website URL
    http://medusa.times.lv
  • ICQ
    0

Medusa's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Dodiet gekam tiesiibas ! Vinsh baigi labs pacans =] ! Tikai vinsh speelee biezhi ar citu niku, taapeec retaak redzams ...
  2. nezini taadus ? as te ir slots playeram ir kaut kaadas tisiibas
  3. Tu pats aiz katra pieteikuma centies kaut ko bezfiltraa iespamot, duh ir 1000X labaaks par tevi, lai shamajam tiek ko vinsh prasa ...
  4. Naf tik gari teksti jaaabiida, taa pat neviens nelasa wors... tekstus jo vinji ir paaraak gari, samaaksloti un dumji.
  5. Ai nu to ka es tiesiibas nedabuushu to es sapratu... bet kaapeec taas tiesiibas vai slots ir shaadiem cilveekiem: koshka player as te
  6. Medusa

    W Poga

    Kaa windowzaa var par 45 graadiem paiet ar "w" ??? tev vindowzaa "w" darbojas kaa peliite ??
  7. lol, . Personiigi mani tas uzjautrina kad kaads skalji murgo pa mikrafonu, bet deelj taa es neesmu gatavs shkirties no skanjas.
  8. Vo Vo. jums parastais aztecs neseezh jau ribaas ? apmeeram katra 5. karte ir aztec vai d2 ...
  9. Neskatties uz to kaa vinsh shauj ar AWP, vinjam ir pietiekami liela atbildiibas sajuuta lai nevienam neiedotu savu paroli uz tiesiibaam. vinjam vajag dot taas tiesiibas ko shamais prasa !!!
  10. Es uzskatu ka Dreamz tiesiibas ir nopelniijis daudzkaart vairaak nekaa nightmerry vai player... Ja taadiem dod, kaapeec dreamam nevareetu dot ??? Es par!
  11. Uz gign speeleeju ljoti biezhi un ar katru dienu ar vien biezhaak un biezhaak. Velos dabuut slay un vote tiesiibas, jo shodien bez tam bija gruuti speeleet, 1. kaartaam taapeec ka servaks bija pakaaries un nevotojot par jaunu karti vinju nevareeja atkaart, 2. kaartaam bija tikai viens admins (blurry) bet vinsh tik traki bija pieleejies ka katru raundu nespeeja noslajot 3 freefraagus. Tiesiibas neizmantotu ljaunos noluukos, tikai lai veicinaatu gignaa labaaku speleeshanu un augstaaku liimeni. Veelos dzirdeet atsauksmes.
  12. Medusa

    Death

    OK, ja satikshu tevi tad redzees kas buus ... vieniigi shaubos ka satikshu, (90% shajaa servaa speelee 1 kex)
  13. Es jau par to lai vinjam dotu, reaals pacans. Tikai gribeeju pajautaat vai pietiek ar to ka vinsh labi speelee lai dabuutu slotu ?
  14. Deglis ir arii mans elks, ja vien vinsh tik biezhi neshautu mani nost... Dodiet vinjam visu ko vinsh prasa !
×
×
  • Create New...