Jump to content
GIGN Forum

feature

Mirstīgais
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

About feature

  • Birthday 06/13/1990

Profile Information

  • Location
    Zvejniekciems
  • Gender
    Male

feature's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Sveiki, latviski domājošie. Man te skolai savajadzējās portīvo un tad jautājums, kurā internet-veikalā, kāds modelis ir vislabākā iespēja cenā ap 250~300 Ls. Operatīvo vajadzētu vismaz 2gb, pārējie rādītāji nav tik svarīgi. Un vēl būtu labi, ja kāds izteiktu pieredzi, zinu, ka dažiem ir nenormālas pārkaršanas problēmas. Paldies jau atkal!
  2. Neviens tiešām nezin? Sorry pardoublepost.
  3. Tātad man ir problēma ar nestrādājošu iebūvēto skaņas karti. Dators ir vecs, bet savā laikā esot skanējusi tā skaņas karte - nez gan kas notika. Jautājums būtu - vai vainīga ir tā pati fiziskā skaņas kartes daļa.. vai draiveris.. vai kaut kas cits vēl? Sistēmas plates nosaukums: ASRock ConRoe945G-DVI Pielikumā: Everest atskaite no sadaļas (multivide) Esmu izmēģinājis daž-dažādus draiverus, nekas nesanāk! Nolēmu - pajautāšu te, paldies, ja kāds tiešām pateiks kaut ko vērtīgu. Nevienam Nav ne jausmas? Report.txt
  4. Atradu veco labo spēlīti, kur spēlēju jau sen, sen atpakaļ. Sagribējās viņu atkal uzspēlēt, bet atdūros pret nelielu problēmu. Nekad nebiju vēl saskāries ar tādu lietu kā unACE. Varbūt kāds var izskaidrot, kas man ir jādara. Teksts bija tāds: Usage information and notes: To install this game, simply unZIP, make a dir for the game, unACE with ace32.exe ex:ace32 x -y -v settler3.c01 c:gamesset3--put that slash Paldies jau iepriekš.
  5. feature

    Flashmob!

    Varbūt to var nosaukt par alternatīvu flash mob-am. Jo tas nav gluži tipisks. Ideja ir tāda, ka katram nepieciešama viena līm-lapiņa, uz kuras uzraksta katrs, ko vēlās. Un visi pēc kārtas, no visām pusēm, to pielīmē pie mašīnas(kāds var ieteikt arī savu mašīnu, ja vēlās, bet arī uz ielas kādu gan jau varēs atrast)!
  6. feature

    Flashmob!

    Tātad ideja tāda, ka rīt gribu sarīkot sava veida flash mob.(tiem,kas nezin, kas tas ir - http://en.wikipedia.org/wiki/Flash_mob ) Ideju pastāstīšu pēc tam, galvenie faktori - dzīvo Rīgā vai rīt (21.03.2010) esi rīgā. Esi ar labu noskaņojumu un vēlies kaut ko pasākt rīt. Ja tā ir, tad raksti man uz skype - flashmob777 ! Esi aktīvs - nesēdi malā!
  7. feature

    Ram

    edit: fināla atbilde tavam jaut Jā ir nozīme,jo lielāka frekvence,jo ātrāka caurlaidība,un tam datoram tu vari vienkārši nopirkt SDramu kurš ir samērā ļoti dārgs Tas tiesa. Taa kaste ir aizveesturiska ;D Paldies par paliidziibu, Topiks Sleegts.
  8. feature

    Ram

    Es driizaak gribu, nevis likt klaat, bet aizvietot. Nu, godiigi sakot, tas nav mans dators, bet jautaaja, vai es nezinot. Pats es nezinaaju, mekleejot arii neatradu (zinu, par maz mekleeju). Un tas dators ir vecs. Vinjam veel pie tam ir tikai divi RAM sloti. Un pilniigi iespeejams, ka ir taads ierobezhojums, tikai kaads ir tas ierobezhojums, nezinu kaa noskaidrot.
  9. feature

    Ram

    Nu, es izvilku ārā to ramu, tur bija rakstīts 256 mb (nu man ir divi gab) 266 MHz Cl 2.5. Vienkārši skatījos pedāvājumu un piedāvājums uz 266 Mhz ir neliels un salīdzinoši dārgi. Esmu apjucis.
  10. feature

    Ram

    Jā, bet, ja man ir 266 Mhz, es varu likt arī ar vairāk? Neesmu zinošs šajā jomā. Cik es saprotu vienīgā nozīme ir tam DDR?
  11. feature

    Ram

    Ir kāda nozīme arī Mhz operatīvajai atmiņai? Vai var "da-jeb-kādu" likt?
  12. Ārējam cietam diskam ir tāda podziņs 'smart copy toets'.. gribēju uzzināt, vai kāds ar kaut ko tādu ir saskāries un varētu man izskaidrot šīs pogas iespējas? Nozaudēju to palīdzības grāmatiņu un internetā arī neko nevarēju atrast, bet ja reiz man tāda poga viņam r, būtu lietderīgi kaut ko uzzināt, vai viņa praktiski vispār ir derīga, vai lai vienkārši viņa tur IR! Paldies par atsaucību.
  13. Laba diena visiem! Man šoreiz jautājums par to, kā lai nosaka, kāda man ir skaņas karte, vai video karte, vai kaut vai mātes plate, neverot vaļā kasti. Zinu, ka bija kut kāda maza sīk-programmiņa, ar ko varēja to izdarīt. Paldies.
  14. kaa tik valjaa no vinja?!
  15. Es zinu, ka ir bijushi daudz topiku par garumziimeem, bet man ir citaada probleema! Un diemzheel es nemaaku to noveerst! Manupraat, tas ir kaut kaada veida viiruss, mazs scripts, kas chakaree man te kaut ko! Vakar sanaaca taa, ka veeru vienu mazu application valjaa, peekkshnji raadiijaas, ka izsleedzas firewalls! nu to programmu es uzreiz nelikvideeju. Bet shoriit, iesleedzu pc, bet nestrraadaa garumziimes, domaaju, ka atkal Tilde nikjojas! Bet nee, viss bija pareizi! Izdzeesu TO siiku prograamu, izskeneeju datoru, kaut ko vnjsh tur atrada (kaut kaadu spider crack). Izdzeesu to. Vajadzeeja buut kaartiibaa, bet nee. Valodu nekaadi nevaru dabuut. Meegjinaaju bez tildes vienkaarshi noladeet kaut kaadu apastrofa - garumziimju ''siikfailu'' un iueinstaleeju, bet bez panaakumiem! Luudzu, ja kads zin, paliidziet!
×
×
  • Create New...