Jump to content
GIGN Forum

kRi

Game Admin
  • Posts

    3913
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    74

kRi last won the day on February 3 2020

kRi had the most liked content!

1 Follower

About kRi

  • Birthday 07/19/1988

Profile Information

  • Location
    Your worst nightmare
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

10453 profile views

kRi's Achievements

Foruma opis!

Foruma opis! (17/23)

819

Reputation

  1. kRi

    Nakts Riita Spams

    Pirmais posts nekas traks: Otrais gan
  2. kRi

    Nakts Riita Spams

    Laimīgu Jauno gadu!
  3. kRi

    Nakts Riita Spams

    TF2 nekāda vaina nebija
  4. kRi

    Fidget GO

    Labrīt! Arī RIMI maizīti iepērk optam un lēti, lai tev pārdotu dārgāk.
  5. kRi

    Nakts Riita Spams

    Paypal>Payoneer>izņem piķi bankomātā. Procesā gan arī padirsīsies +/- tie paši 10%
  6. kRi

    Nakts Riita Spams

    http://jig.lv/products/lv/162/4039/sort/1/filter/0_0_0_0/Speciālpiedāvājuma-komplekts---Aspen-Stake-spiningsDaiwa-Ninja-A-spoleYGK-aukla.html Kaut kas tāds varētu būt OK sākumam. Kāta garumu/testu var izvēlēties pēc vajadzības, tikai aukla jāņem cita. Tā 3 dzīslu ir plakanas šausmas.
  7. Nelasīju visu, bet mani pirms dažiem gadiem ar optiku meta ārā no Xbox Battlefield serveriem. Ar mobilo netu viss ok. Zvanīju suportam, kad džeks bija izbrīnīts, kā es mobilo netu pieslēdzu pie Xbox, man viss bija skaidrs par viņa kompetenci Beigās uzrakstīju Twitterī un LTC forumā (nezinu vai tagad tāds ir) un tad atrada vis kaut kur vainu. Pārvilka vadus trepjtelpā, kaut ko sataisīja savā galā un viss bija OK.
  8. Manam auto DNA atskaitē bija CSDD informācija un komplektācija pēc VIN Ir jau arī izņēmumi tiem nobraukumiem. Sievai ir 2013. gada otrajā pusē pirkts auto, kuram šobrīd uz odo ir zem 40k. Ar pirmo auto vispār gadā knapi 8k sabraucu, dzīvoju Rīgā, darbs Rīgā. Tagad, braukājot uz Jelgavu gadā tuvu 40k salasās.
  9. Ja skatās uz paaudzi vecākiem un nav obligāta 3. sērija, tad, vēl var pačekot E39. No manas pieredzes, tie tik traki nerūsē kā E46, uzturēšanā gan būs jūtami dārgāki, toties komfortablāks. Tiesa, ja pašam būtu jāizvēlas pliks nemotora E90 vai pilns, jaudīgs E46, es tāpat ņemtu pirmo. P.S. E46 ar "jauno" M57N 3.0 dīzeli iet ļooooti labi
  10. Es savu pirku iespējami sliktākajā variantā, Rumbulas placis, kaut kāds arbuzņiks, uz servisu nedzinu, pat tolkam pats neizbraucu. Var teikt, ka paveicās, bet cik dzirdēts tā notiek ļoti reti
×
×
  • Create New...