Jump to content
GIGN Forum

robbins

Game Admin
  • Posts

    455
  • Joined

  • Last visited

About robbins

  • Birthday 05/25/1990

Profile Information

  • Location
    Latvija
  • Gender
    Male

robbins's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. robbins

    It Fakultāte

    Ja esi uzņēmīgs, vari mēģināt studēt ārzemēs. Daudz kur var par velti studēt/paņemt kredītu, ko nevajadzēs nekad atdot. Vēl 3k gadā saņemt pabalstos, ja visu pareizi izdari. Pats nomācījos 3 gadus Londonā, tagad LU maģistros. Kvalitātes ziņā kā diena pret nakti. Absolūts izsmiekls tā LU. Par citām universitātēm nezinu, bet stipri iespējams, ka līdzīgi.
  2. robbins

    Plikas Čiksas!

    Šitais galīgi labs, balsojam par savējiem
  3. robbins

    Laptops

    velos pirkt laptopu, bet gribu kadu gudra cilveka komentaru vispirms dzirdet. Vai tagad nav tuvuma gaidams cenu kritums? Vai uz sitada vares jaunos geimus spelet (assassins creed)? http://www.amazon.co.uk/Acer-Aspire-7720G-...C/ref=de_a_smtd Processor: Intel Core 2 Duo T7300 2.0GHz, 800MHz FSB, 4MB L2 Cache Memory: 2*1GB RAM Hard Drive: 2*160GB Hard Disk Drive Graphics Card:Mobile IntelÂ? PM965 Express chipset with NVIDIA GeForce 8400M GS VRAM 256MB up to1024 MB Optical Drive: HD DVD Drive CD/ HD DVD reader/writer for all types of CD/ HD DVD discs Connectivity: Intel Wireless WiFi Link 3945ABG 802.11a/b/g WIFI Solution, supporting Acer SignalUpâ?? wireless technology 4 x USB 2.0 Ports 5 in 1 Card Reader supporting Secure Digitalâ?? (SD), MultiMediaCard (MMC), Memory StickÂ? (MS), Memory Stick PROâ?? (MS PRO), XD-Picture Cardâ?? (XD) Audio: Dolby Digital Live surround sound Operating System: WindowsÂ? Vista Premium:Additional Software: Acer Empowering Technology, Acer Arcade, Norton Internet Security Trial, Adobe Reader, NTI CD Maker Display Size: 17" WXGA TFT Display 1440 x 900 pixel resolution, 16 ms response time, supporting simultaneous multi-window viewing via Acer GridVista with Acer CrystalBrite technology Webcam: 0.3MP Built in Crystaleye Camera
  4. militia, assault toč nē. office lieliski der csdmam. italy_gign arī varētu būt ok. un de_tuscan arī lieliski piemērots csdmam.
  5. LOGIN] ---------------------------------------------------------------------- LOGIN] Pieeja liegta! LOGIN] Noraadiita nepareiza parole VAI ARII PAROLE NAV DERIIGA, LUDZU WEBAA NOMAINIIT PAROLI!!! LOGIN] Pieejas konts: robbins LOGIN] Noraadi pareizu paroli rakstot setinfo _pw-gign tava parole LOGIN] ----------------------------------------------------------------- Notikušas kādas paroles maiņas, sen reģistrēto dzēšana vai kaut kas tamlīdzīgs?
  6. izdomaju, ka beidzot velos atgut standarta awp merki aim_hideout0000.bmp
  7. kur tādu varētu netā dabūt?
  8. Pārinstalēju laptopu. Ir problēma. Kā uz laptopa ar windows XP palaist wireless internetu? Pirms tam viss gāja.
  9. citās spēlēs viss ir lieliski, vai arī es vienkārši to nemanu. Ar defaulto configu arī izstiepts.
  10. gļuki ir tikai counter-strike izstieptais ekerāns, citādi viss kārtībā.
  11. vincister, uzliekot widescreen ir pieejamas tikai 2 izšķirtspējas (1280x700 un 1280x800), arī uzliekot tās ekerāns ir un paliek gareni izstiepts ... Judge, rezolūciju mainīšana nelīdz. Ar videokartes draiveriem viss kārtībā, ar monitora tāpat. n00ke, ar monitora optioniem arī viss kārtībā...
  12. Ieeju CS'aa un man rādās viss tāds gareniski izstiepts. Senāk arī bij tāda problēma, bet pārstartējot datoru viss bija kārtībā. Tagad ar jauno monitoru un videokarti vairs vecā metode nestrādā. Kur varētu būt tam vaina? Radars, awp mērķis dēļ tā rādās arī ovāli un sensitivity izmainās.
×
×
  • Create New...