Jump to content
GIGN Forum

bullet

Moderators
  • Posts

    1772
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bullet

  1. Būtu forši, ja ikdienā tev būtu tāda loģika, maizi esmu jau vienreiz pircis, varu ņemt tagad par velti, hmm ko vēl man vajag - desu, ā to tak es ar jau pirku, kaut kad, ņemam pa velti.
  2. tam, kas dirsa par blizzard pēdām, ieteiktu bišķi padomāt par to, kas viņu ražo. Tā nav miljardieru kompānija.
  3. bullet

    Dota 2

    nositu sk domāju būs superduper itemi, bet nekā... sad, sad panda.
  4. Iztīri dzesi, nomaini termopastas un iztīri kompi no spyware un visiem sīkajiem failiem.
  5. bullet

    Nakts Riita Spams

    Rembo, bobs ir mēnesi vecs bullshits!
  6. bullet

    Nakts Riita Spams

    ja tas ir taspats bullshits, ko domāju, tad nācās skaidrot visiem paziņām, lai pakustina pelēkās šūniņas.
  7. bullet

    Nakts Riita Spams

    Trafikam : http://www.youtube.com/watch?v=ko_svYKVg94 nav par ko
  8. Es piekrītu, jo pēc sevis zinu, ka augstskolas sākumā nesapratu, kas pie velna te notiek? Jutos, kā tukša lapa. Kaut gan visus gadus skolā atzīmes un zināšanas ir bijušas salīdzinoši labas. Iesaku tev tiešām izvēlēties darīt to, kas tevi interesē, jo dabūt papīru man šķiet ir salīdzinoši viegls darbs, reāli būt zinošam un spējīgam savas nozares darbiniekam ir kaut kas cits. Un ja būsi izvēlējies, kaut ko, jo mamma teica, ka tā būs labi, tad sanāks tā, ka darīsi visu ķeksīša pēc.
  9. bullet

    Nakts Riita Spams

    Vai tad ir kas mainījies??
  10. bullet

    Nakts Riita Spams

    Izdomāju paskaitīt rīmes http://www.youtube.com/watch?v=sFwSPe2n2A8#t=10
  11. bullet

    Nakts Riita Spams

    windguru.cz is all you need
  12. man ar lūdzu vienu ziedojumu, ja nu kādam ir lieks.
  13. bullet

    Dota 2

    ali batriders tik daudz throwus uztaisīja uz beigām, gg wp. 1 more to go,
  14. bullet

    Dota 2

    aliance izskatās too stronk, liekas, ka nekas nemainīsies un viņi savāks.
  15. bullet

    Dota 2

    1 stuns un kunka vairs nav.
  16. bullet

    Dota 2

    silencers + scepteris = op
  17. haha, ķipa parastā datora ventilātors nedarbojas kā putekļsūcējs?? tavs arguments ir bišķiņ nevietā. Kā arī, kā izpaužas nav domāts spēlēm??
  18. amm, būtu forši, ja iemestu modeli. Manā rīcībā jau kā 2 gadus ir acer aspire 5742G. Tiek spēlēts viskaut kas un ir tīrīts ļoti daudz reižu. Viss vēljoprojām šancē un necepas. Bet bija mirklis, kad cepās kā dulls un nevarēju saprast iemeslu. Mana muļķība bija tas, ka tikai tīri virspusēji tīrīju to ventilātoru, jo neredzēju vaidu, kā dabūt nost heatsinku. Beigās izrādījās, ka izolenipaplēšot var smuki viņu atvērt un tikt klāt. Tur arī bija 0,5cm putekļu kārta priekšā tai vietai, kur pūš ārā karsto gaisu. Rezultāts pēc tīrīšanas bija aptuveni par 30 grādiem pēc celsija mazāk, nekā pirmstam. Kā arī cooling pads vienmēr palīdz.
  19. Ja cena ir pašam jāvada un vidējo noteikt šķiet diezgan attālināti no īstā rezultāta, pieņemot, ka lauku bodēs un rimi produkcijas cenas atšķiras pietiekoši krasi. a) tikpat vienkārši var uz parasta teksta editora, ja neskaita e) punktu. b ) arī tikpat vienkārši izdarāms parastā teksta editorā, ņemot vērā, ka tu nepiedāvā no datu bāzes kaut kādas jau receptes, lai pašam nav jāraksta atkal. c) varbūt šī proporcija kādam noder, bet arī principā domāju, ka ir diezgan viegli to visu galvā dabūt gatavu. d) parasts kalkulātors var aizvietot tikpat vienkārši. e) šis te ir vienīgais manā uztverē +kāpēc rakstīt tavā programmā, ne parastā teksta editorā. Varbūt kaut kur nevar saprast manu domu, nogurums dara savu.
  20. bullet

    Dota 2

    Za to kāsteris var savākt vēl 6 aktīvos itemus un burties uz nebēdu! P.S Man joprojām ir kādi 25 ielūgumi dotai palikuši, ja nu kādam nav draugu!
  21. bullet

    Dota 2

    +1 ep1 un nesāksim kārtējo karu plx.
  22. bullet

    Dota 2

    man vajag steam friendos tevi piemest. PM niku.
  23. Man tieši tāpat, ka ne reizi mūžā ir vadā vaina bijusi. Lielākoties paša vaina, ka kaut kur nomet un tad vai nu sabradā vai uzsēžas.... htc oriģinālo austiņu vads ir pīts un tīts sazin kādos mudžekļos un skan labi arī pēc 2 gadu lietošanas.
×
×
  • Create New...