Jump to content
GIGN Forum

bullet

Moderators
  • Posts

    1772
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bullet

  1. Es piekrītu, jo pēc sevis zinu, ka augstskolas sākumā nesapratu, kas pie velna te notiek? Jutos, kā tukša lapa. Kaut gan visus gadus skolā atzīmes un zināšanas ir bijušas salīdzinoši labas. Iesaku tev tiešām izvēlēties darīt to, kas tevi interesē, jo dabūt papīru man šķiet ir salīdzinoši viegls darbs, reāli būt zinošam un spējīgam savas nozares darbiniekam ir kaut kas cits. Un ja būsi izvēlējies, kaut ko, jo mamma teica, ka tā būs labi, tad sanāks tā, ka darīsi visu ķeksīša pēc.

  2. Tātad man ir 2 windows formas.

    forma A: satur visu galveno shitu

    forma B: ielogosanas logs

    Formai A visas kontroles ir diseiblotas, neskaitot pogu log in. Metodes formas A kontroļu eneiblošanai un diseiblošanai satur forma A. No formas A tiek izveidota forma B uzspiežot pogu ielogoties. ievadam datus formā B, spiežam ielogoties, veicam vertifikāciju, ja ir tāds lietotājs formai B vajadzētu aizveras un eneiblot kontroles formai A.

    Es īsti tagad nesaprotu, kā man to realizēt, ja es metodi uztaisu par statisku man saka, lai noņemu this referenci. To izdarot man vajag pievienot savādāku referenci, bet nesaprotu kā savādāk padot, jo īsti neizprotu, kāds ir šīs oriģinālās formas nosaukums(es zinu klases nosaukumu, bet nezinu tieši šīs formas).

    Otrs variants, ko izdomāju ir padot formu A formas B konstruktorā, bet tas arī neizdevās.

    Laikam grūti saprast šo mudžekli, bet nu sakiet, ja kaut ko vajag paskaidrot sīkāk.

  3. sāksim ar to, ka galva nestrādā vispār uz doto mirkli un vajag hintus. Tātad problēma sāda. Man ir virkne ar datiem, teiksim "1+2*3/4-16" (dati izskatīsies vienmēr kā matemātiska izteiksme).

    Man vajag izgūt skaitļus no šīs virknes. Kā to izdarīt, esmu mēģinājis ar substring, tas man neizdevās, jo ar katru nākamo iterāciju tika paņemta uz pusi lielāka izvade(nezinu kāpēc, varbūt mana vaina). tad mēģināju pats ar for ciklu un vienu if, arī tas pagaidām neizdodas. Pats ķeršos atkal klāt vēlāk, bet ja nu kāds var pasviest kādu ideju, būšu pateicīgs.

  4. Laptopi spēlēm nav domāti, kautgan izlaidēji tāpat, liek iekšā lietas priekš spēlēm,lai pirktu geimeri. overhitings, ir jātīra putekļi, jo viņš ir kā putekļu sūcējs, kurš sūc visu iekšā. Atver un paskaties kas darās tavā laptopā, pie videokartes.

    haha, ķipa parastā datora ventilātors nedarbojas kā putekļsūcējs?? tavs arguments ir bišķiņ nevietā. Kā arī, kā izpaužas nav domāts spēlēm??

  5. amm, būtu forši, ja iemestu modeli.

    Manā rīcībā jau kā 2 gadus ir acer aspire 5742G. Tiek spēlēts viskaut kas un ir tīrīts ļoti daudz reižu. Viss vēljoprojām šancē un necepas. Bet bija mirklis, kad cepās kā dulls un nevarēju saprast iemeslu. Mana muļķība bija tas, ka tikai tīri virspusēji tīrīju to ventilātoru, jo neredzēju vaidu, kā dabūt nost heatsinku. Beigās izrādījās, ka izolenipaplēšot var smuki viņu atvērt un tikt klāt. Tur arī bija 0,5cm putekļu kārta priekšā tai vietai, kur pūš ārā karsto gaisu. Rezultāts pēc tīrīšanas bija aptuveni par 30 grādiem pēc celsija mazāk, nekā pirmstam. Kā arī cooling pads vienmēr palīdz.

  6. Ja cena ir pašam jāvada un vidējo noteikt šķiet diezgan attālināti no īstā rezultāta, pieņemot, ka lauku bodēs un rimi produkcijas cenas atšķiras pietiekoši krasi.

    a) tikpat vienkārši var uz parasta teksta editora, ja neskaita e) punktu.

    b ) arī tikpat vienkārši izdarāms parastā teksta editorā, ņemot vērā, ka tu nepiedāvā no datu bāzes kaut kādas jau receptes, lai pašam nav jāraksta atkal.

    c) varbūt šī proporcija kādam noder, bet arī principā domāju, ka ir diezgan viegli to visu galvā dabūt gatavu.

    d) parasts kalkulātors var aizvietot tikpat vienkārši.

    e) šis te ir vienīgais manā uztverē +kāpēc rakstīt tavā programmā, ne parastā teksta editorā.

    Varbūt kaut kur nevar saprast manu domu, nogurums dara savu.

×
×
  • Create New...