Jump to content
GIGN Forum

*venceso

Mirstīgais
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

About *venceso

  • Birthday 02/27/1990

Profile Information

  • Location
    Liepāja

Contact Methods

  • Website URL
    http://venceso.oo.lv/
  • ICQ
    0

*venceso's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Hello

    my name is Blessing and my contact adderss is:([email protected]) :iam a beautiful young girl with full of love and carely, well i saw your profile and i love it, i think we can click together. please i will like you to contact me through this my email adderss thus ([email protected]) please contact me with my email adderss i will like to show you my photo and at desam...

  2. nu ble cirvis.. sry par mat tev te ir pateikts priekshaa! nu lab njem ierxti consolee shito: bind "F5" "snapshot" un spiezhot pogu F5 tev cstrike mapee saglabaasies screens! !!!
  3. NERAUSTAAS! es jau teicu ka man mikrafons raustaas tikai CS! tipa taa kaa es spaidiitu to pogu kuru peispiezhot runaa!
  4. HEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPP!!!! tak nesaprotu kur var buut vaina... varbuut skanajskartes draiverii? vai kur ?
  5. ew nu vechi paliidzat man! piemeram vakar atkal neraustiijaas! un shodien atkal raustaas! :( kas par vainu nu?
  6. nu bet padomaa logjiski! tak reti ir kaads mix kuri runaa caru ventrilo vai teamspeak! un kur nu vele gatheros! taapec vajag man runaat CSaa! tak zinu ka kaadam ir gadiijusies taada probleema plss heelp!
  7. ko tieshi? es tur esmu izskatiijis krustaam shkjeersaam nezinu kas par vainu PS. heelp!!
  8. man ir taaa tikai protams tie abi ir uz labo malu!! PS. piemeeram KZ lecot vai gatherus un mix spelejot tak vajag parunaat! Orc tev droshvien nemaz nav mic tapeec arii sadirsh!
  9. taa vakar paarinstaleeju windows... saakshu ar to ka runaajot pa ventrilo, skype utt. man viss ir shtokos mani var dzirdeet normaali. tachu kad es runaaju CS'aa pa mikrofonu uzreiz es raustos un citi nevar saprast ko saku! raustaas taa itkaa es sp;aidiitu to pogu ar kuru spiezhu lai runaatu! nu juus jau saprataat! 99% kaads no jums ir sastapies ar shaadu probleemu! luudzu help!!.. savadaak visu gariigo sadirsh tas ka nevar parunaat CS'aa visu laiku jaaraxta
  10. man enkas nesanaaca! tachu vakar es visu windowsu paarinstaleeju un visus draiverus no jaun a uzliku un viss ir shtokos! EDIT: COLSE TOPIC var !
  11. kr4 lieta taada ka uztaisiiju Format C un tad windows insteleej! tipa uzinstaleeju visus draiverus visu! skanjas draiveri arii! a skanja man neskan, tipa nebuutu nekaads skanjas draiveris isntaleets! kachaaju no neta dahuja draiverus utt. nekas nesanaaca taapeec domaaju varbuut kaad sno jums man var paliidzeet! info: Audio Audio Output: Sound card Audio Codec: Realtek ALC888 Sound Output Mode: 7.1 channel surround Compliant Standards: AC '9 ja gadiijumaa vajag var apluureet kaada man maatene: http://www.ciao.co.uk/ASRock_AM2NF4G_SATA2__6508335 kautko iesakat dariit! pie datorspeciaalista negribas nest tas atkal nopleesis pikji
  12. tas mrXX droshvien no kautkaada cw moda ! vnk atstaaj taapat nemaino tos mrXX vai kaa tur! vislabaak jau buutu ar rcon komandaam CW servers!
  13. arii neiet tas noziimee ka man jaainstalee parastais WindXP ? EDIT: Paarinstaleeju WindXP un iet !!
×
×
  • Create New...