Jump to content
GIGN Forum

arvist

Mirstīgais
  • Posts

    369
  • Joined

  • Last visited

About arvist

  • Birthday 01/09/1986

Profile Information

  • Location
    Shinder Park
  • Interests
    Mapju veidošana ar VHE... un pashlaik arii CS serveru taisiishana... Vismiiljaakais S man pagaidaam ir CS:CZ.. :D bet veel nekad neesmu meegjinaajis cs 1.5 ... gribeetu pameegjinaat zinu, ka driiz nokachaashu un uzmochiisu.. tas arii taakaa viss par mani ( speelju pasaulee, bet reaalajaa dziivee.. UUUUuuu veel ir ko teikt... )

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

arvist's Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. php fusion nekad neesmu redzeejis, bet gan jau vajadzeetu buut themam. un tad taja sktema dizaina vnk nonjem attieciigos kodus.
  2. ATKAL ir PAGAAJUSI DIENNAKTS. negribu ticeet, ka starp visiem, kas savaas lapaas liek google ads nekaadi nevar paliidzeet. Tas ta vnk nav. !
  3. nezinu vai sho iisti var nosaukt par double post, jo ir pagājusi diennakts. Bet.. Vai tieshaam neviens nezin atbildi?
  4. nu c'mon !!!!!!!!!!!! nejuties biki jociigs? Ja sapratu pareizi gribi savus failus uzmest uz hosta. ja taa tad tos failsu, kas tev ir WW mapee ir jaaliek. bet ja tev ir Mysql... mjaa.
  5. Man ir probleema ar Google Ads- Nju esmu savaa saitee ievietojis google ads, bet ierasto google ads vietaa saakat ar naakamo dienu saaka raadiities shaadas reklaamas ( ka ir attachmentaa ). Neveru saprast, kas prav vainu, jo $$ par klickoshanu arii nenaak. Varbut kaads zin atbildi un var paliidzeet? P.S. sry par pareizraxtiibu google.bmp
  6. vnk izveido modeli un tad ieliec vinju un uztaisi vnk vienu laukumu ( kluciiti,plakni ar sehaam daljaam ). ja nemaldos tam vajadzeetu paaugstinaat fps nevis ta ka tev ka savilkti tik daudz entities ( ja ta vinjus sauca). sen neesmu mapingojis.
  7. nju es jau neko, bet pie piespraustajiem topiciem arii vairaak vai mazaak tam visam bija jaabuut!. uzskatu ka bezjeedziigs apkopojums! un arii apdaliits.
  8. noteikti aizlieshu acis ( liidz 00:00), jo jaunaja a2008.gada apsolos laboties.
  9. Hmm.. Nju ko lai saka - par vienu uukji mazaak. unj ja ja atjaunos buus arii jaunas telpas, bet LA taapat nekad man nav paticis.
  10. sry vincister ja tas izklausiisies tsulbi, bet esmu iesaaceejs. Kur lai dabuun IMG tool? vinjsh jau kkur ir uzinstaleec ( kopa ar gta) ?
  11. Kaa lai ieksh GTA : SA ieliek jaunud modeljus.. piem. mashiinu utt....
  12. piekriitu visiem tajam kas bija par veco klasesbiedru satikshanu . Skolā jebkura gadiijuma ir labaak par darbu! un jaa straadaat varees visu muuzhu a skolaa iet gan nee ( pamatskolaa) visaadaas kolezhaas kaut liidz naavei Nju domaaju ka manas domas saprataat!
  13. nju ta aarii liec! liec html kodu. viss straadaas! nezinu kas tev tur var neiet.. VISAM IE JAASTRAADAA un ja nee TAD-Tev vnk neveicas! vai arii kaut kur nohostee xxx.html(fails ar to kodu) un liec iframe... tam jaaiet!
  14. lilrich izlasi SHITO un tad tikai kaads pieveersiisies tavai mapei...
  15. tu varbuut uzraxti sakariigaak? no taa vaardu mezdeklja neko nesaprot.. un ja tu veelies IPB forumu Latvieshu valodaa, tad lieto MEKLEETAAJU, jo nesen veel redzeeju topicu kuraa tas tika aprunaats un links arii tika iedots.. taakaa pameklee..
×
×
  • Create New...