Jump to content
GIGN Forum

laucinieks

Mirstīgais
  • Posts

    570
  • Joined

  • Last visited

laucinieks's Achievements

Kūls pacans

Kūls pacans (11/23)

-112

Reputation

  1. Sveiki, Šogad ir doma braukt uz Laba Daba, bet nav īpaši lielas vēlmes gulēt teltī. Braucam 4 cilvēki, tāpēc ir jautājums vai kāds zina, vai tur ir kaut kādi kempingi vai naktsmītnes?
  2. Jautājums bija pilnīgi nopietns.
  3. Sveiki, Ir doma izmēģināt kādu no Erotiskajiem masāžas saloniem Rīgā. Varbūt ir kādi ieteikumi, uz kuru iet? Kādas cenas? Kādi pakalpojumi? Gribētu dzirdēt jūsu pieredzi.
  4. Sveiki, Varbūt kāds zina, kur Rīgā ir salīdzinoši normāli tenisa korti. Ļoti ieteicams arī, lai nebūtu pārāk dārgi, jo ir doma pa vakariem aiziet paspēlēt (Paši ar savu inventāru). Ieteicams tuvāk Rīgas centram. Pateicos jau iepriekš, L.
  5. Sveiki, Es vēlējos uzzināt, varbūt kāds ir lietas kursā par šāda maršruta transportiem Rīgā - Iekāpšana (1 pietura pirms VEF uz brīvības ielas ) un izkāpšana (āgenskalna tirgus pie nometņu ielas (pēc iespējas tuvāk nometņu ielai)). Ja varētu būtu pateicīgs ja iedotu sarakstu ar transportiem, kas kursē šajā virzienā. Būtu ļoti labi bez pārsēšanās.
  6. Sveiki, vēlējos uzzināt vai kā privātpersona es drīkstu pārdot tēmas themeforest un neinformēt par to VID? Laucinieks.
  7. laucinieks

    Koka Ipad

    http://www.db.lv/pasaule/asv-iedzivotajai-krapnieki-pardod-koka-ipad-243836 Krāpnieki uzdarbojas. Mazliet pasmējos, Jūsu domas?
  8. Ja viņš taisa un testē lapu uz sava datora, tad kādēļ viņam vajag iet caur domain'u, ja ir pieejams localhost jebšu 127.0.0.1 ? P.S. autor, ja nestrādā localhost, tad lieto 127.0.0.1, kur problēma? Tas tik un tā ir viens un tas pats.
  9. BOT^a, kāpēc jāliek host failā, ja var ieiet PP, kur pirki domēnu (visticamāk nic (ja nav hostings)) un uzlikt tur visus uzstādījumus. (Protams BOT^a variants strādās, bet tikai uz tava datora, ja vēlies, lai citi varētu ieiet caur domain'u, dari kā es teicu.)
  10. Var, pings ~160ms, ik pa 10 - 15 min noraustās uz 2 sec, bet tā bez problēmām.
  11. Man pašlaik zona ir max, bet velkas ar 300 kb/s max. UMTS, HDSPA (3g)
  12. Tātad, es laucinieks, atvainojos par savu stulbo uzvešanos forumā, un no šī posta izveidošanas brīža vismaz vairs mēģināšu neuzvesties tik stulbi un neriebties jums. Runāju par visu, iepriekšējo, kas ir noticies. Lūdzu piedodiet un ceru, ka Jūs uzskatīsiet mani atkal par normālu cilvēku. P.S. Rakstu to visu pilnīgi nopietni, bez jebkādiem jokiem.
  13. laucinieks

    Termopasta

    Manam jaunajam datoram ir ne tikai termopasta sūdīga...
  14. Kas pa pidiņu spēli?- 2006.03.23. 02:28 3˙069 #pidinjuspeele.ChatNet.log
×
×
  • Create New...