Jump to content
GIGN Forum

Domino

Mirstīgais
  • Posts

    1345
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Domino

  1. Domino

    Nakts Riita Spams

    Skumji ka tik loti nosaists forums, kas gadus atpakal bij teiktu ka nr 1.....
  2. Unreal Tournament Nesen nostalgija saku spelet, laigan demo serveri, bet piedurties labi var ps. 2004
  3. Domino

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Sitas manskiet vecaks edit: oj dafiga vecaks
  4. Domino

    GTA V PC

    Kam 60eur ir par dargu varu ieteikt. http://www.instant-gaming.com/en/186-buy-key-grand-theft-auto-v/
  5. Itka gribetos jaunu, varbut kads var ieteikt?
  6. Ir vajadziba pec datora kursh velk win7 , rada youtube un vel lauj ierakstit kadu textu worda. Nekadas speles, nekadas papildus programas nevajag. Es gan nesaprotu ko nozime ''ATJAUNOTS Personalais dators'' , bet mosh ar sitadu pietiek ?
  7. Taa jau nu gluzi nav ka nav nekadu argumentu, nu tad nosauc to konkreto un godigo politiki par kuru vajadzeja balsot. Pagaidam neviens no sitiem lielajiem di*sejiem nav nevienu vardu minejis.
  8. Protams atkal neviena argumenta par ko labak balsot !!!! edit: ja nesi pamanijis vairak kaa 20 gadus ir tuksa dirsana !
  9. un taa cilveks neatzist par ko balsojis bet tikai DI*st mak! (ja gadi to vispar atlauj ) edit: Nu tad dalies sava genialitate enjoj , par ko tautai bij jabalso !!!
  10. Nu tiesi taa izcilie geniji , gribesu redzet kaa jusu Usakovi, Sudrabas un Lembergi mus izvilks no keizes !!! Pirms gruzijat pasakat par ko pasi balsojat un ar argumenu - kapec? edit: es nesaku ka kaimins to izdaris, bet vismaz cilveks nekluses.
  11. Principa tie kas dir*h par Artusu, tiem ir bail ka patiesiba naks gaisma so FCUK YOU SC atbalstitaji un valsts nodeveji , jo objektivam pilsonim nevar but nekadu pretenziju pret cilveku kur runa pa gelu nevis aplinkus !!!
  12. Diezgan sudiga situacija izskatas, «Saskaņa» - 23,26% + . ZZS - 19,74% + «No sirds Latvijai» - 6,91% = 49.91% «Vienotiba» - 21,26% + «Visu Latvijai!» - 16,5% + Latvijas Reģionu apvienība - 6,47%. = 44.23% Protams tas ka valdiba izveidosies tiesi taa ir tikai teoretiski.
  13. Butu kautvai randoma nobalsojis par kadu latvisko partiju, ja ne delj darbiem, bet gan valodas. Delj tadiem kaa tu musu galvaspilseta ir ''nasha riga''.
  14. Tada jau liela dalja LV ir, kad nekad nebus labi. Ies un balsos (ja vispar balsos) par vieniem un tiem pasiem 20 gadus pec kartas un cikstes ka nekadas izmainjas nav, jo viss ir tapat galiga pa*aljaa.
  15. Generalja uzraudziba ja iziesi Battlefield 3 visu ar pirmo tad laipni lugs pulkaa.
  16. Domino

    projektesana

    https://www.youtube.com/watch?v=jRKfumNPL1Y
  17. Jau ieprieks atvainojos, kad celju augsha vecu topiku, bet kadam nav aizkeries sitas slavenais kases gravejs: ''Štepselētāji atgriezas'' ?
  18. Prieks 3D tev vajag sito http://www.youtube.com/watch?v=jRKfumNPL1Y
  19. Kads varetu taisit ciet, jo nav aktuali vairs un postus var krat ari ''nats rita spams''
  20. Objektivi skatoties varbut jaa, bet lidz sim vienmer viss bij gajis pa taisno.
  21. hah kauns pat teikt , nu jaa taa ir ka nav skaries klat jauniem datoriem . Tapec es domaju kapec lidzi nak kkads parveidotajs. Pareiza atbilde ''Do you have the monitor plugged in to the right port (the one on the GPU, not the motherboard)?'' Galigi pat neiedomajos ka kkada cita stekeri jasprauz caur kkadu parveidotaju.
  22. Laikam logika nav tava stipra puse... Ir piesprausts bet rada ''no signal detected'' vkartei kulleri abi griezas, lampinja spiid.
  23. Beidzot atnaca, bet nu soreiz jauna problema. Iesledzu un pilnigi neko neparada uz monitora. Itkaa viss griezas un darbojas, bet neparada biosu. Liku klat flashu gan ar win7 64bit , gan matesplates disku parkopetu , gan arii visus taustinjus izspaidiju. Kas varetu but par vainu? Bij doma ka pa zemi metats, bet tad jau nedarbotos kkas no hardware....
  24. Paldies, 23. busot klat jau sakomplektets Var taisit ciet!
  25. klokot doma nav, bet performance vinjam ir vienada pa defu tad ja? Tad sitas butu gatavs variants? http://www.dateks.lv/grozs?content=q1ZKL8qvKlayqlYyNzYyMQIxirMTM0uAQoa1OkrmlgamluiCFibmRiYYgkYWlmYY2g0MDQwwVBoYGFlgqDQ1MkezvbYWAA%3D%3D Cik izgaju cauri viss der un iet kopaa. Man vins bus pa daljam vai sakramets?
×
×
  • Create New...