Jump to content
GIGN Forum

Dr. Pain

Admin
  • Posts

    1967
  • Joined

  • Last visited

About Dr. Pain

  • Birthday 04/10/1915

Contact Methods

  • Website URL
    http://perso.wanadoo.fr/chabrieres/halloffame/img/gogol.jpg
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

7818 profile views

Dr. Pain's Achievements

Pogu klabeklis

Pogu klabeklis (14/23)

0

Reputation

  1. Dr. Pain

    Hivemind Blogs

    Foršākais blogs, ko man pēdējā laikā ir sanācis lasīt
  2. Piedodiet Hivucim - viņā runā jaunības maksimālisms ("es visu zinu labāk", "es par visiem esmu foršāks", "man ir visgarākais krāns" utt.)
  3. Kā tieši cilvēks var iemācīties iekļauties plūsmā, nebraukājot pa ielām?
  4. Tu jau esi uztaisījis vairāk par četriem topikiem. Pieņemu, ka biji domājis "4-o topiku šodien" (es tev piedodu). Galvenais, lai interesanta tēma. Man, piemēram, nešķiet pietiekami interesantas tēmas forumā, tāpēc kaut ko ierakstu ļoti reti. Tomēr jāsaka (jāraksta), ka bija vēlme nokomentēt Dievs.'a tekstu par viņu kā Latvijas patriotu (netgames topikā) - ar tādu valodu grūti kādu nosaukt par Latvijas patriotu (pieņemot, ka Latvijas patriotisms "iet" roku rokā ar cieņu pret latviešu valodu un pareizu tās lietošanu). Mans dienas jautājums - vai Latvijā (pasaulē) dauņu proporcija pieaug, vai arī dauņu integrācijas politika ir tik laba, ka spēj nodrošināt dauņu apmācību interneta lietošanā, kā arī vairāk dauņiem pieeju internetam?
  5. Ir man viens tāds domu grauds: "Ja valdošā kliķe vēlas, tā mūs drāž pēc sirds patikas. Ja mēs vēlamies atriebties, tad varam drāzt tikai mūsu valsti." Es godīgi maksāju nodokļus, nemēdzu dot policistiem kukuļus, nemaksāt par sabiedrisko utt. Taču ir daudzi cilvēki, kas nedzīvo pēc šādiem principiem, un es pat nespēju viņus vainot. No vienas puses, nemaksājot nodokļus un citādi apkrāpjot valsti, mēs esam zaudētāji ilgtermiņā - jo vairāk cilvēku krāpj valsti, jo sūdīgāk kļūst. Taču ir arī tādi, kuriem nav citas iespējas, kā arī vienkārši ir zudusi jebkāda ticība savai valstij (valdības dēļ). Tad nu mani jautājumi: Kad jums pienāks/ pienāca brīdis, kad sākāt/ sāksiet (vai varbūt vēlētos sākt, ja būtu tāda iespēja) apkrāpt savu valsti? Kāpēc? Varbūt jums ir pilnīgi pie pakaļas, ko dara valdība - vienmēr esat krāpušies? Kāpēc? Un vēl viens jautājums par mazliet citu tēmu - vai likums ir jāievēro, ja tas šķiet stulbs? P.S. "Krāpt" tāds spēcīgs vārds, taču pašlaik nespēju citu izdomāt.
  6. Dēļi + skrūves (+ leņķīši un citi sūdi) = mēbeles
  7. Dr. Pain

    Tavi Softi

    No neierastām programmām lietoju (darbā): TOAD - sql SPSS Clementine 12 (drīz būs upgrade uz PASW Modeler 13) - data mining
  8. Katram dzīvē pašam ir jāizcīna iespēja pierādīt sevi! Atbildot uz topika jautājumu, nē, tev netiks dotas tiesības. Tagad varam vai nu slēgt ciet topiku, vai arī, ja tiešām ciet no uzmanības trūkuma, varam atstāt topiku vaļā, lai vari pariecāties, ka cilvēki tev pievērš uzmanību.
  9. Par 1. uzdevumu - sin(a) = sin(180 - a). Ja tu tiešām būtu vēlējies kaut ko saprast, tad būtu pamēģinājis gan ar vienu leņķi, gan ar otru. Par 5. uzdevumu - visvieglākais veids ir atcerēties, ka kvadrātam atbilst romba likumi S = d1xd2/2 = (5*sqrt(2))^2/2=25
  10. Dr. Pain

    Pasēdējiens

    Bija forši, tikai bikses tagad saplēstas. Un man ir liels prieks, ka, braucot uz mājām ar riteni, spēju nenokrist.
  11. Dr. Pain

    Helpzzz

    Es 3 reizes izlasīju, bet nesapratu. Ja neviens cits netetovē iniciāļus, tad cilvēks, kas to izdarīs, nebūs oriģināls?
  12. Ko iesakiet? Tu taču vari piemest vēl 30 - 50 Ls, jo baigā jau nu atšķirība starp 350 Ls un 400 Ls. Ā, vispār vari piemest vēl 30 - 50 Ls, jo baigā jau nu atšķirība starp 400 Ls un 450 Ls. Ē, es te tā iedomājos - piemet vēl 30 - 50 Ls, jo baigā jau nu atšķirība starp 450 Ls un 500 Ls. Tātad - Jurko vēlas pirkt portatīvo pa 500 Ls. Ko varat ieteikt?
  13. Dr. Pain

    Metemaatika

    nezinu! Pameklē googlē, pāršķirsti ģeometrijas grāmatu, parisini uzdevumus
  14. Dr. Pain

    Metemaatika

    Uzdevumus paprasi skolotājam - domāju, ka viņam vajadzētu zināt, kur tos var dabūt. Par gatavošanos - grūti pateikt, vai vajag kalt formulas. Man kaut kā šādu problēmu nebija, jo vielu es pārzināju, tāpēc atlika tikai parisināt iepriekšējo gadu uzdevumus. Uzdevumus parasti varēja sadalīt 3 daļās: 1. uzdevums - iesaistīti mainīgie un skaitļi, vēlams zināt formulas (ja nu kaut kas jāvienkāršo), bet uzdevums kopumā viegls ģeometrijas uzdevums - vienkārši jāzina viss no ģeometrijas (vai arī jācer, ka paveiksies), jāvelk dažādas taisnes caur dažādiem punktiem un jāmēģina ieraudzīt atrisinājums. Dažreiz tas bija 10 minūšu darbiņš, dažreiz 2 stundu - kā paveicās. Parasti atrisinājums balstījās uz vienu ģeometrijas teorēmu (tikai pareizi taisne jānovelk un jāierauga) 3 citi uzdevumi - lūk tie mēdza būt dažādi, formulas lielākoties nebija jāizmanto. Parasti 2 nebija pārāk grūti, un viens bija diez gan sarežģīts. EDIT: 1kārt, uzdevumi 2kārt, laikam atmiņa pieklibo - uzmetu aci uzdevumiem un izskatās, ka 3 ir algebras, viens ģeometrijas un viens vienkārši jāštuko
×
×
  • Create New...