Jump to content
GIGN Forum

NoSmart

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

NoSmart's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. ar driveriem viss kārtībā.. itkā esmu IT spečuks nu vismaz par tādu mācos... ( nu jā tīkla kartei ir bik jau novecojis, par vienu versiju, bet videnei gan ir jauns iznācis 01.06.11..) problēma manuprāt ir konfigos.. tikai no cs uzbūves neko daudz nejēdzu.. vēl pie vainas it kā varētu OpenGL jo man uzlkta ir 4.1 versija, bet nu es nez... un ja tā ir vaina, tad ar īsti nezinu kā to labot.. likt XP atpakaļ kaut kā negribas...
  2. download speed 14mb/s upload 20mb/s benchmark- 567... nu kkur pa vidam ... jau stav uz ps 3 cs versijas .. visās viens un tas pats... protams ka pa vienam... tik dumjš jau neesmu.
  3. Tātad mana problēma ir tā kā spēlējot nenormāli raustās fps un latency, ja parasti fps stāv uz 75 un ping uz 10, bet tad kad ieraugu pretinieku un sāku šaut fps nokrīt apmēram uz 20, bet ping uzkāpj uz 150 esmu izmēģinājis visu, pārinstalēju cs, uzinstalēju jaunāko draiveri videnei, uzliku cs`ā cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 rate 25000 fps_max 101, tad kļuva tikai vēl sliktāk.. datora vaina tā nevarētu būt jo ir amd 3500+ procītis 2gb ram(tiesa gan ddr) un ge force 9800gt videne.. mātē goolē meklējot info acis jau raibas + visur nekur nav info kā to sataisīt ja nu vienīgi tas, ka šī problēma ir daudziem ... ja kāds zin ko darīt lūdzu palīdzat .. ps. sorry ka ne tur ierakstiju! zinu ka šo vajadzēja zem problēmas un risinājumi, bet sen šeit nebiju iegriezies..
×
×
  • Create New...