Jump to content
GIGN Forum

raprock

Mirstīgais
  • Posts

    810
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

raprock's Achievements

Īpašs trīcpirkstis

Īpašs trīcpirkstis (12/23)

0

Reputation

  1. raprock

    Mp3 Player

    Viņam ir standarta austiņu ieeja vai vajag apple ausis?
  2. raprock

    Mp3 Player

    Sveiki! Vēlos pirkt mp3 pleijeri, bet tā kā es neesmu interesējies šajā laukā diezgan ilgu laiku, tad nav īpašas sajēgas. Nekādus mp4 vai vēl ūberfunkcionālos nevajag, galvenais, lai kvalitatīvi skaņu pārraida. Domāju, ka atmiņas lielums 4gb apmērā būtu vairāk nekā vajag. Mazu, kvalitatīvu, ilgdzīvotāju studijā, lūdzu! Par labu preci esmu gatavs dot labu naudu, tāpēc par cenu nejautājiet, kaut gan domāju, ka manām prasībām nekāda kosmiskā cena nevar būt. Gaidu ieteikumus, paldies
  3. raprock

    Antivīrus.

    Man ir jautājums par to MS Essentials, vai pēc tam neuzmetīsies tas "this copy of windows is not genuine" sūds, ja nav legālais Win7?
  4. Bez liekām runām un salīdzinājumiem, kā arī alternatīvu ieteikumiem atbildiet, PC speci, vai šis portatīvais būs pietiekami labs tuvākos ~3 gadus, tieši iekšu ziņā, vai viņas ir pietiekami labas mācībām un varbūt kādai ne īpaši zvērīgai spēlei, piemēram NHL vai ANNO? Nē, tomēr ir vēl viens jautājums - par grafikas karti. Kas tas ir par brīnumu, cik saprotu, tad ir 512mb, bet ņem vēl no RAM kādu daļu. Esmu nedaudz atpalicis no pc lietām pēdējos gados.
  5. Daži te ir tādi idioti, tā vien liekas, ka nekad mūžā darbu nedabūs. Ar tādu attieksmi arī varat iet dirst! Ja māki sevi labi pasniegt un esi gudrs čalis, 100% darbu atradīsi. Galvenais ir meklēt un censties. Neklausi tos pidiņus, kuri saka, ka nevar atrast, jo tieši tie arī ir, kuri nevar atrast, jo ir sabiedrības atkritumi, kas vienmēr sūdzēsies un uzplīsies ar savu strupo viedokli, ka viss ir slikti, bezdarbs utt. Ja sāksi meklēt laikus darbu, tad gan jau arī atradīsi, galvenais neklausies pidiņus, bet dari kā tu esi iedomājies, tad arī viss sanāks. Pašlaik ir katrs par sevi, jā, bet tas ir tikai ļoti labi! Tie, kuri to nesaprot, nekad arī nesapratīs.
  6. raprock

    Iesakiet Mašīnu

    Lavrx pilnpiedziņas audi būtu problēmas atrast ritošās pakaļas detaļas un būtu ļoti dārgi remonti. GB tu esi informēts kāds ir degvielas patēriņš tam audi? Ko tu labāk izvēlies, izbraukt piknikā ar draudzeni brīvdienās, vai nosēdēt mājās, lai ieekonomētu naudu, kuru vajadzēs iztērēt nākamajā nedēļā degvielā, lai tiktu uz darbu? Pietam, ja nesaproti neko daudz no mašīnām, tad es tev ļoti iesaku paņemt sev līdzi kādu neatkarīgu cilvēku, kas saprot no mašīnām un kuram ir pohuj kāda būs tev mašīna. Galvenais ir neņemt pašu pirmo variantu, kuru skatīsies, apskati kādus 10, izbrauc ar katru un tad izvēlies. Līdz es nopirku savu mašīnu, es apskatīju kopā laikam ap 20 mašīnām, tad izvēlējos vienu vislabāko un cenai atbilstošāko. Nesteidzies ar pirkšanu, auto tirgus ir iemidzis pagaidām, mašīnas nekur neaizmuks
  7. raprock

    Our Future

    Attēli atbilstoši kam? Forša teorija, kuru izdomājis kaut kāds youtube geeks, reāli liek aizdomāties Man vēl patika tas, ka 5k gadu laikā Venera kļūs tikpat zaļa kā Zeme, jā, tas noteikti liek aizdomāties!
  8. raprock

    Our Future

    Smieklīgs video
  9. Ziediņš tiešām ir ļoti smieklīgi jau tikai tāpēc vien, ka tāds nikneims ir pilnībā pretējs viņa rakstīšanas stilam (agresīvi smieklīgam, patiešām). To Pikaso - klasnije očki (rozā brilles), daj pogoņatj! Citiem vārdiem sakot, šī domāšana tev pāries līdz kaut vienu lielāku kasjaku attiecībās, nevis tur nepareizi uzvārīta zupa, vai kas tāds, bet nu nedaudz lielāku, tad gan sapratīsi, ko tu iepriekš nebiji sapratis. Ticēt tikai mīlestībai no pirmā acu skatiena, viena vienīga sieviete pa visu mūžu - lame. Kur tad paliek pieredze, kuru vajag apgūt 15-20 gadu vecumam? Es šo pieredzi ne pret ko dzīvē neiemainītu, piemēram, tagad es skaidri zinu kādu man meiteni vajag, un kādu noteikti nevajag, nu nevis konkrēti, bet vismaz virzienu, un kādai jābūt viņas domāšanai, lai mēs labi saprastos. Man pašlaik draudzenes nav (ir tikai biedrenes, haha), nevis tāpēc, ka nevarētu kaut ko izveidot un atrast simpātisku, interesantu un gudru, bet tāpēc, ka man viss ļoti patīk kā manā dzīvē viss pagaidām ir iegrozījies un meitenei te vietas nav. Protams, ja būs īstā, tad grābšu ciet, bet šaubos, ka es tādu atradīšu tuvāko pāris gadu laikā. Un mani tas pilnībā apmierina Jāpiekrīt macho, ka var jebkuru nokoļīt, ja esi ar šarmu apveltīts asprātis. Beef, tad cik tev īsti to sievu un bērnu ir?
  10. Paldies reskajamtēmeklim, viss aizgāja
×
×
  • Create New...