Jump to content
GIGN Forum

DominiX

Game Admin
  • Posts

    1605
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

DominiX last won the day on April 9 2023

DominiX had the most liked content!

About DominiX

  • Birthday 11/25/1991

Profile Information

  • Location
    Liepāja
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kso.lv
  • ICQ
    0

DominiX's Achievements

Pogu klabeklis

Pogu klabeklis (14/23)

144

Reputation

  1. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Ja tev kadreiz ir sapejis zobs ( ta kartigi ), tad tas varetu but aptuveni 1/10 dalja no tam sapem, kad tev pa ausi kads dzivojas. Dzirdet ari var visai labi Man ir lauzti kauli, plisushas ribas un mezhgitas ekstremitates, bet tas viss kopa neatspeko 4 stundas ar naktstaurinju ausi Kas labs jusmajas? Anglija laicinsh forsh, izbaudu pedejo atvalinajuma dienu, spid saulite un alinsh dzesejas. Dikti zhel, ka viss atvalinajums bija jaiznem lidz julija beigam, jo tad varetu aizskriet lidz jumsim un padzivoties pa LV kadu vikendu, varbut pat uz gign saietu savu gimetni atradit, bet tagad japaliek garu degunu un jaskatas, kad vel kads atvalinajums pirms ziemishiem varetu patrapities.
  2. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Maggi Idea ņammīga štelle. Jāiepērk vēl būs citi mixi. Labs slinkais variants. Atlika man tikai ieminēties, ka strādāšu āboļos, kā atradās pāris poļu kaimiņi, kas sīki un detalizēti apskaidroja kā vieglāk nozagt iphonus, pie tam vairākus uzreiz
  3. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Man gan vairāk sanāks ar ābolu produkciju kā tādu ņemties, nevis viņus spaidīt un bakstīt. Lai dievs nogrābstās, bet man imacs uz galda stāvēs tikai tad, ja man divreiz zibens trāpīs. Vistiņa izskatās sulīga un apetītīga. Kaut kādu mixed herbs gatavo maisījumu pārbēru pāri un maisiņā iekšā, krāsnī uz 40 minūtēm un savā sulā izsutinās. Pēc vakariņām varēšu spriest, vai šamie ātrie varianti ir vērā ņemami, ja tiešām idejas virtuvē aptrūkstas.
  4. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Jāieprovē tie Maggi idea maisiņi, ko te baigi reklamē. Cerams beigās nebūs ārā metams. Šodien baigais slinkums kaut ko pērties un eksperiimentēt. Gardēži varētu padalīties ar foršām vistas gaļas receptēm, man sāk aptrūkties idejas un receptes. Pašam pie sirds vairāk iet vistas krūtiņas/filejas. Šad tad arī kādu stilbiņu vai spārniņu asākā marinādē un uz grilla patīk pacepināt. Rīt jau pie jaunā darba jāķeras klāt. Cerams, ka pie ābola jau pēc mēneša nenobesīs rukāt
  5. Slejošana šajā gadījumā viņu ātrāk apturēs, nekā nonstopa banošana. Ja var ar point slayu padarboties ( notēmējot uz viņu vai specojot no viņa pov ), tad nonstopa slays būs daudz iedarbīgāks, nekā banošana.
  6. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Pēc idejas vajadzētu būt iespējamam. Ar HDMI vadu biju uz TV ekrāna uzmetis palaistu pokeru, bet lapsī paralēli man kāds varēja ļurkāties pa webu. Gluži precīzi nepateikšu ko es konkrētajā gadījumā darīju, bet manas videnes draiveris pats pēc pieslēgšanas piedāvāja iespēju darboties pa diviem ekrāniem vienlaicīgi.
  7. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Ko tu iztēlojies kā multitaskingu? CSu dzenāt vienā monī un lapsī pokeru dzenāt un webā browsot?
  8. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Poxuj par Karību salām, Lieldienās sniegs un es braucu iekarot Notinghamu. Piedod, aknas! Piedod, kuņģi! Piedod, nieres! Davaj palielās kam lielāka kupena pie mājas sasnigusi.
  9. Es netreidoju, nezinu cenas un kur nu vēl blatoju. Man nav ar ko Es tev devu ieskatu tajā kā realizēt savus metālus. Metāls un atslēgas ir tāda vispārēja prece. Atrodi sākumā ko tu vēlies gala rezultātā, meklē cenas, maini esošos itemus pret trūkstošajiem un aidā. Kādu "padomu" tu gaidi, ja pat nezini ko vēlies beigu beigās iegūt? Atkārtošu - neviens, nekad tev nepateiks ko un kā labāk darīt. Cilvēki gaida iespēju pēc iespējas lētāk izšmaukt kādam neprašam ko vērtīgu un tad to uzsist gaisā par lielāku cenu. Pirkt vienmēr lētāk nekā pārdot - vienīgais, kas tev ir jāpatur prātā. Ko tu vēlies sagaidīt? Itemu cenas metālos un atslēgās? Secību kā no saviem 4 refiem nopirkt unusual? Tā tās lietas nenotiek - nav tādas vispārējas treidošanas shēmas. Citi krāpj, citi krāj, citiem paveicas, citi meklē un gaida izdevīgākos piedāvājumus. Tev gandrīz vienmēr piedāvās neizdevīgu darījumu, jo cilvēkam otrā pusē arī gribas uzvārīties. Ja tu tik elementāru lietu nevari saprast pēc 3 lapu komentāriem, tad atvaino - pixeļu mārketings nav tava nozare.
  10. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Laikam jau slinkums un solos sev mest nost. Tagad neliels ziemas stresiņš, prasās uzvilkt, tāpēc man ātrāk sanāk aiziet līdz veikalam ielas galā un nopirkt, nekā katru reizi sev tīt augšā. Pie tam es tinu kā mežavecis un tāpēc vēl vajadzētu tinamo agregātu pirkt. Bet jā, tinamā sanāk lētāk. Cigarešu pašizmaksa - 20p, ražots tiek uz vietas, gala cena - 8 paundi. TAXES ftw! Ziediņ - lielākas šanses to literatūru ir atrast bibliotēkās. Pameklēju pats, bet nevarēju uzrakt. Šitādu laiku pirmo reizi redzu. Aprīlis deguna galā, bet sals nenormālākais. Pirmās narcises apraktas zem sniega, no zaļām lapām un siltas saules ne miņas. Jācer, ka vasara neliks vilties. Kaut gan who cares - atvaļinājumu tā pat man vasarā neredzēt kā 500 latu banknoti savā makā.
  11. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Beidzas cigaretes, aizčāpoju līdz vietējai poļu/leišu bodei pēc lētās poļu tabakas. Pāris dienas atpakaļ kasieris man saka, ka ir atveztas daudz lētas cigaretes. Nometu čiriku un prasu zelta marlboro, tam pašam kasierim, ar piebildi - lētās. No vitrīnas tiek izņemta pēdējā paciņa un mans maks kļuva tukšāks par 8 paundiem. Jūtos apmēram: Laikam tiešām jāmet nost tas niķis, visi kā sazvērējušies pret mani
  12. Nopērc kaut ko ejošu par tiem 4 refiem. Atslēgu varbūt? Kas vairāk kotējas - metāls vai atslēga? No tā izriet uz ko tev jāspiež. Jāzin ko tu vēlies galarezultātā. Tad tu vari izdomāt secību. Jo uz bujduj tu vari metālus dabūt, bet ir jāzin ko tu vēlies dabūt beigās.
  13. Vot ar tulkošanu man ir nācies tā neprofesionāli padarboties. Kādas ir iespējas bez iepriekšējas pieredzes tajā jomā tikt pie darba? Warehousings un industriālā sfēra jau ir ok iesākumam, bet gribas jau kaut ko citu. Diezgan brīvi pārvaldu angļu, krievu un latviešu valodas. Any suggestions?
  14. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Kas tad tā par acu kaiti, ka vēl nenobriedušu aci jāoperē? Paziņa visu mūžu ar -6 un -7 dzīvo un gaida līdz tam kaut kādam noteiktam vecumam ( laikam 22 ), kad ārsti rekomendējoši ieteica veikt jebkādas darīšanas ar acīm. Bet tas laikam jau ir stipri individuāli. Pats nākošgad domāju sev to operāciju pieteikt. Mīnusi jau 2 gadus nav mainījušies un naudiņu ar paspēšu iekrāt. Beidzot no okulāriem gribas tikt vaļā Paveros aiz loga, bet tur "pavasaris" ar biezu sniega kārtu. Ir kādas idejas, kad tomēr varētu iestāties arī kaut kas līdzīgs pavasarim? Jo izskatās, ka zaļas lapas un lietu sniega vietā, varētu sagaidīt tikai ap jūniju.
×
×
  • Create New...