Jump to content
GIGN Forum

DominiX

Game Admin
  • Posts

    1605
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by DominiX

  1. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Ja tev kadreiz ir sapejis zobs ( ta kartigi ), tad tas varetu but aptuveni 1/10 dalja no tam sapem, kad tev pa ausi kads dzivojas. Dzirdet ari var visai labi Man ir lauzti kauli, plisushas ribas un mezhgitas ekstremitates, bet tas viss kopa neatspeko 4 stundas ar naktstaurinju ausi Kas labs jusmajas? Anglija laicinsh forsh, izbaudu pedejo atvalinajuma dienu, spid saulite un alinsh dzesejas. Dikti zhel, ka viss atvalinajums bija jaiznem lidz julija beigam, jo tad varetu aizskriet lidz jumsim un padzivoties pa LV kadu vikendu, varbut pat uz gign saietu savu gimetni atradit, bet tagad japaliek garu degunu un jaskatas, kad vel kads atvalinajums pirms ziemishiem varetu patrapities.
  2. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Maggi Idea ņammīga štelle. Jāiepērk vēl būs citi mixi. Labs slinkais variants. Atlika man tikai ieminēties, ka strādāšu āboļos, kā atradās pāris poļu kaimiņi, kas sīki un detalizēti apskaidroja kā vieglāk nozagt iphonus, pie tam vairākus uzreiz
  3. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Man gan vairāk sanāks ar ābolu produkciju kā tādu ņemties, nevis viņus spaidīt un bakstīt. Lai dievs nogrābstās, bet man imacs uz galda stāvēs tikai tad, ja man divreiz zibens trāpīs. Vistiņa izskatās sulīga un apetītīga. Kaut kādu mixed herbs gatavo maisījumu pārbēru pāri un maisiņā iekšā, krāsnī uz 40 minūtēm un savā sulā izsutinās. Pēc vakariņām varēšu spriest, vai šamie ātrie varianti ir vērā ņemami, ja tiešām idejas virtuvē aptrūkstas.
  4. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Jāieprovē tie Maggi idea maisiņi, ko te baigi reklamē. Cerams beigās nebūs ārā metams. Šodien baigais slinkums kaut ko pērties un eksperiimentēt. Gardēži varētu padalīties ar foršām vistas gaļas receptēm, man sāk aptrūkties idejas un receptes. Pašam pie sirds vairāk iet vistas krūtiņas/filejas. Šad tad arī kādu stilbiņu vai spārniņu asākā marinādē un uz grilla patīk pacepināt. Rīt jau pie jaunā darba jāķeras klāt. Cerams, ka pie ābola jau pēc mēneša nenobesīs rukāt
  5. Slejošana šajā gadījumā viņu ātrāk apturēs, nekā nonstopa banošana. Ja var ar point slayu padarboties ( notēmējot uz viņu vai specojot no viņa pov ), tad nonstopa slays būs daudz iedarbīgāks, nekā banošana.
  6. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Pēc idejas vajadzētu būt iespējamam. Ar HDMI vadu biju uz TV ekrāna uzmetis palaistu pokeru, bet lapsī paralēli man kāds varēja ļurkāties pa webu. Gluži precīzi nepateikšu ko es konkrētajā gadījumā darīju, bet manas videnes draiveris pats pēc pieslēgšanas piedāvāja iespēju darboties pa diviem ekrāniem vienlaicīgi.
  7. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Ko tu iztēlojies kā multitaskingu? CSu dzenāt vienā monī un lapsī pokeru dzenāt un webā browsot?
  8. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Poxuj par Karību salām, Lieldienās sniegs un es braucu iekarot Notinghamu. Piedod, aknas! Piedod, kuņģi! Piedod, nieres! Davaj palielās kam lielāka kupena pie mājas sasnigusi.
  9. Es netreidoju, nezinu cenas un kur nu vēl blatoju. Man nav ar ko Es tev devu ieskatu tajā kā realizēt savus metālus. Metāls un atslēgas ir tāda vispārēja prece. Atrodi sākumā ko tu vēlies gala rezultātā, meklē cenas, maini esošos itemus pret trūkstošajiem un aidā. Kādu "padomu" tu gaidi, ja pat nezini ko vēlies beigu beigās iegūt? Atkārtošu - neviens, nekad tev nepateiks ko un kā labāk darīt. Cilvēki gaida iespēju pēc iespējas lētāk izšmaukt kādam neprašam ko vērtīgu un tad to uzsist gaisā par lielāku cenu. Pirkt vienmēr lētāk nekā pārdot - vienīgais, kas tev ir jāpatur prātā. Ko tu vēlies sagaidīt? Itemu cenas metālos un atslēgās? Secību kā no saviem 4 refiem nopirkt unusual? Tā tās lietas nenotiek - nav tādas vispārējas treidošanas shēmas. Citi krāpj, citi krāj, citiem paveicas, citi meklē un gaida izdevīgākos piedāvājumus. Tev gandrīz vienmēr piedāvās neizdevīgu darījumu, jo cilvēkam otrā pusē arī gribas uzvārīties. Ja tu tik elementāru lietu nevari saprast pēc 3 lapu komentāriem, tad atvaino - pixeļu mārketings nav tava nozare.
  10. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Laikam jau slinkums un solos sev mest nost. Tagad neliels ziemas stresiņš, prasās uzvilkt, tāpēc man ātrāk sanāk aiziet līdz veikalam ielas galā un nopirkt, nekā katru reizi sev tīt augšā. Pie tam es tinu kā mežavecis un tāpēc vēl vajadzētu tinamo agregātu pirkt. Bet jā, tinamā sanāk lētāk. Cigarešu pašizmaksa - 20p, ražots tiek uz vietas, gala cena - 8 paundi. TAXES ftw! Ziediņ - lielākas šanses to literatūru ir atrast bibliotēkās. Pameklēju pats, bet nevarēju uzrakt. Šitādu laiku pirmo reizi redzu. Aprīlis deguna galā, bet sals nenormālākais. Pirmās narcises apraktas zem sniega, no zaļām lapām un siltas saules ne miņas. Jācer, ka vasara neliks vilties. Kaut gan who cares - atvaļinājumu tā pat man vasarā neredzēt kā 500 latu banknoti savā makā.
  11. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Beidzas cigaretes, aizčāpoju līdz vietējai poļu/leišu bodei pēc lētās poļu tabakas. Pāris dienas atpakaļ kasieris man saka, ka ir atveztas daudz lētas cigaretes. Nometu čiriku un prasu zelta marlboro, tam pašam kasierim, ar piebildi - lētās. No vitrīnas tiek izņemta pēdējā paciņa un mans maks kļuva tukšāks par 8 paundiem. Jūtos apmēram: Laikam tiešām jāmet nost tas niķis, visi kā sazvērējušies pret mani
  12. Nopērc kaut ko ejošu par tiem 4 refiem. Atslēgu varbūt? Kas vairāk kotējas - metāls vai atslēga? No tā izriet uz ko tev jāspiež. Jāzin ko tu vēlies galarezultātā. Tad tu vari izdomāt secību. Jo uz bujduj tu vari metālus dabūt, bet ir jāzin ko tu vēlies dabūt beigās.
  13. Vot ar tulkošanu man ir nācies tā neprofesionāli padarboties. Kādas ir iespējas bez iepriekšējas pieredzes tajā jomā tikt pie darba? Warehousings un industriālā sfēra jau ir ok iesākumam, bet gribas jau kaut ko citu. Diezgan brīvi pārvaldu angļu, krievu un latviešu valodas. Any suggestions?
  14. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Kas tad tā par acu kaiti, ka vēl nenobriedušu aci jāoperē? Paziņa visu mūžu ar -6 un -7 dzīvo un gaida līdz tam kaut kādam noteiktam vecumam ( laikam 22 ), kad ārsti rekomendējoši ieteica veikt jebkādas darīšanas ar acīm. Bet tas laikam jau ir stipri individuāli. Pats nākošgad domāju sev to operāciju pieteikt. Mīnusi jau 2 gadus nav mainījušies un naudiņu ar paspēšu iekrāt. Beidzot no okulāriem gribas tikt vaļā Paveros aiz loga, bet tur "pavasaris" ar biezu sniega kārtu. Ir kādas idejas, kad tomēr varētu iestāties arī kaut kas līdzīgs pavasarim? Jo izskatās, ka zaļas lapas un lietu sniega vietā, varētu sagaidīt tikai ap jūniju.
  15. Gribu pelnīt naudu, bet nezinu kā. Tāpēc gaidu, kamēr citi pateiks savu laimes formulu, lai es to varu izmantot. Tev general ideju un secību iedeva. Kas tad tev atklās kā pixeļus pret krutākiem pixeļiem dabūt? Ko tu te ceri sagaidīt? Tabulu vai formulu? Treidings nav nekāda matemātika. Tā ir laimes spēle un prasme tirgoties. Ja tu nespēsi sūdu par refainedu iemainīt, tad bills hatu tev neredzēt tik ilgi, kamēr nesakrāsi tik daudz refainedus vai atslēgas, cik tev kāds cits paprasīs. Vai arī pats par to nesamaksāsi. Period
  16. Biju klīneros par 6,50 stundā. Darbs haļava. Ja tiek uz battery change, tad vispār laid luni, paspaidi podziņas un jau 7/stundā. Pick by line, braukā pa ailēm un no noteiktām lokācijām paņem noteiktu skaitu itemu. 8,50 stundā. Darbs jau grūtāks, visu laiku kājās un diezgan ātri, jo ir jāspēj noteiktā laikā savākt tev dotos itemus. Sarežģīta nekā nav, virsstundas visai regulāri. Manis norādītās likmes bija nakts maiņās, caur aģentūrām. Tiem, kuriem ir kontrakts ar pašu firmu - alga ir atbilstoši lielāka. Iemaņas praktiski nekādas nav nepieciešamas, apmācības uz vietas, tikai tur laikam pirmās pāris dienas netika apmaksātas un tiek ieturēta alga par pirmo nedēļu, un kad tu ej prom, tad to nedēļu pa virsu arī apmaksā. Pašlaik laižu luni mājās, apzvanu un apstaigāju vietējās aģensijas, meklējot kaut ko jaunu. Nav tas īsti priekš manis.
  17. Es braucu pie bračkas dzīvoties. NiN nummuru un kontu atvēru 2 nedēļu laikā, pēc atbraukšanas. Darbu gan uzreiz atrast nesanāca, jo kā teicu - atbraucu uz kluso laiku, pēc Ziemassvētkiem un līdz pat sirsniņdienai te ar darbiem ir klusums. Nu redz, ja ar rokdarbiem ir vēlme nodarboties, tad bleķos vairāk Skandināvijā, bet dzīvošana tur ir anormāli dārga. Ja man te par paiku nedēļā sanāk ap 50 funtiem rēķināties ( ēdu daudz un alu dzeru ) tad tur tas skaitlis var būt krietni dārgāks. Ja vēl nokārto te to vienu papīru, tad arī nodokli ņem mazāku un uz ķepu sanāk vairāk noraut. Bet ja bacarda vai fbi varianti ir realizējami - iesaku braukt tur. Pats gribēju doties uz Norvēģiju, bet kaut kā nenoštimmēja ar laikiem un naudu :/
  18. Esmu UK, bet trāpīju uz kluso laiku. Sanāca pasēdēt uz pagaidu darbiņiem un tagad ( aprīlī ) sākās jaunais tax-year un cilvēku pieņemšana tagad iet uz urrā. Warehousos principā viss notiek caur aģentūrām. Iebraucējus fulltaimā ņem tiešām reti un bez labām valodas zināšanām te tādu krutu darbu atrast varētu būt pagrūti, bet ne neiespējami. Ja brauc uz sezonu parukāt, tad savus 8 funtikus stundā var raut, strādājot 5-6 dienas nedēļā. Ja nedzīvo šiki, teiksim ņem kādu mazu dzīvoklīti vai istabiņu, tad ieekonomēt var visai labi. Par dzīvokli un ēšanu var iekļauties savos 400-500 funtikos mēnesī. Ja vēl aiziet patusēt un iedzer pa kādam alum un pīpā ar pie reizes, tad nu savus 500-600 atlikt nav liela māksla. Ja aizbrauc tīri pelnīties un dzīvo ekonomiski, tad vairāk arī var. Par štuku mēnesī es gan neko nevaru teikt, bet vasaras mēnešos pāris štukas uz ķepu sakasīt var viegli. Palīdzēt nezinu vai varēšu, jo uz manu miestu drīzumā 2 džeki brauks darba meklējumos un tos sākumā jāizmitina. Aģentūras ir tāda viltīga padarīšana, var paveikties - var nepaveikties. Par citām valstīm teikt nemācēšu, bet ar darbu šeit problēmu tiešām nav - īpaši ar pavasara sākšanos.
  19. DominiX

    Nakts Riita Spams

    15,6 izskatās pamazs, ja runājam par filmu un spēļu dzenāšanu - šobrīd pie viena tāda sēžu. Nu kas tur vēl standartā kaut kāds i5 procis, 6-8 gigi rama un kāds 1-2 gb videnes. Un droši vien ne HP ražojumu, pārāk slikta pieredze ar tādiem. Cik tāds agregāts šodien varētu bleķot? Negribas nopirkt kaut ko, kas pēc gada liksies nobrucis. Pārāk prasīgas spēles nedzenāju un proci drausmīgi nenoslogoju, bet nu ja pērku, tad pērku vienreiz, nevis katru gadu. Anglijā pārāk bieži internetā parakņāties nesanāk, bet vietējā pcworld bodē tās cenas liekas astronomiskas, bet paši kompīši - neuzrunā. Tāpēc tādu nebūt skici savam topošajam lapsim jau gribas laicīgi uzmest, jo jau ap maija sākumu vajadzētu iegādāties sev pašam kompīti.
  20. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Novirzīsimies no mahaču un piderastijas tēmām. Grasos drīzumā iegādāties kompi un stāvu dilemmas priekšā. Ņemt kādu gatavu kompīti vai likt pa detaļām? Ja kādreiz dārgāk sanāca ņemt gatavos veikalu variantus, tad kā ir tagad? Un vai ir iespējams atrast labu laptopu ar lielu ekrānu ( vismaz 17 collas ), spēles velkošām iekšām, normālu bateriju, dzīvotspējīgu ( nenomirs pēc gada ) un pie tam nekosmiskās cenās? Lets say līdz 500 latiem? Es te pētīju piedāvājumus internetā, bet nu mani māc tāda sajūta, ka esmu jau pāris gadus no aprites izmests un neko nesaprotu. Ehh, atceros vēl gadus 4-5 atpakaļ kaut kādā mazā dievpamestā pokemonu projektā, mani solīja noķert liels, ļauns muskulis. Nostaļģiju uzdzina viss šis sviests
  21. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Vēl kādam ir tas nolādētais bags ar TF2, kad palaižot spēli izlec errors, kas saka, ka nevar palaist spēli, jo nepietiek vietas cietajā diskā? Like really, wtf? Man te brīvi ir ap 180 gigi un spēli visu dienu var teikt bračka dzenāja no sava akkounta un vēl nesen arī es. Un te nu pēkšņi cietajā diskā vietas nepietiek. Tagad vēl pēc katra restarta vai spēles izslēgšanas kaut kādus sūda apdeitus kačā un prasa restartēt stīmu. Nu kas tas par bullšitu?
  22. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Ja redzi nesaudzē un piš tālāk, tad loģiski, ka pat 5 gadus nevajadzēs, lai tā atkal būtu sapista. Bet ja ik pa laikam acis atpūtina, nenoslogo un nečakarē, tad otro reizi lāzeri acīs spīdināt var arī nevajadzēt. Man māsīca nesen taisīja Rīgā. Solīja tikai 90% uzlabojumu, bet redze ir uz 10/10. Bet nu man tie stāsti par acu uzšķēršanu likās visai nepatīkami, ņemot vērā to, ka no asiem priekšmetiem acu priekšā ir sava veida trauma palikusi un ir paniskas bailes turēt acis vaļā, kad tev acu galā ķimerējās. Bet tā pat ir vēlme no okulāriem tikt vaļā, bet ar lēcām ir pārāk liela ķēpa, tāpēc es domāju, ka to pusstundu uz galda pavadīt, un atlikušo mūžu bez brillēm staigāt, ir tā vērts. Man gan personīgi riebj tas pārspīlētais poxujisms, jēlība un dzēlība, kas darījās mājās. Elementāra pieklājība tiek uzskatīta par uzbāzību. Ja tev atvainojas par to, ka uzgrūžas vai paprasa vai viss ir kārtībā, ne tikai veikalā pie plauktiem, tad tas ir slikti? Nezinu, nezinu. Pie tā ar laiku pierod. Un ja sākumā tas var likties neparasti, tad pēcāk tā ir ikdiena. Bet tas, ka alus Anglijā var likties Okej... Kurš no šitām mīslām tad ir okej? Aij, uz poxu esmu palicis pārāk sentimentāls. Jāiet saulainā diena izbaudīt
  23. DominiX

    Nakts Riita Spams

    Atliek tikai pāris dienas neieiet forumā un piemeklē tāda sajūta, ka esmu vismaz pāris gadu jaunumus palaidis garām. Ziediņš vs divīts, Igors pret Invincible, Kurzemes razborkas, noliktavu intrigas un tūbijs pret pasauli. Kāds varbūt vēlas ar krāniem pamērīties, izdzertā alkohola daudzumā palielīties un ar drēbju skapja saturu samērīties? Bet nu jāatzīst, ka tagad "smieklīgi" vai pat "lasāmi" ir pārvērties par absolūtu bullšitu.
  24. DominiX

    uzturs

    Pēc jebkuras termoapstrādes, lai tā būtu vārīšana, cepšana vai kaut vai žāvēšana, kaltēšana - uzturvērtība SAMAZINĀS. Saldētiem dārzeņiem nav ne vainas, bet es dotu priekšroku svaigiem, jo pēc atsladēšanas tie nebūs "mikli" un "mīksti" Vienmēr dod priekšroku svaigiem, bet ja nav pieejami - saldētie ir OK.
×
×
  • Create New...