Jump to content
GIGN Forum

karlitosss

Mirstīgais
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

About karlitosss

  • Birthday 07/21/1983

Profile Information

  • Interests
    Snows,skeits,geimi paareejais extreemais...Laps muzons..

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

karlitosss's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Viss ir OK!!!Besii jau dazreiz kad kaads no saveejiem pielec priekshaa un tu vinjam headshot un tev uzreiz arii un tu pats , bet ir OK - naakamreiz jaapiesargaas...Bet var jau arii to mirror damage nonjemt ja admini piekriit!!Man ir OK!!
  2. Darbs man ir OK!!Toposhais arhitekts un straadaaju arh. birojaa!!!!Darba laiks - kaa sanaak - galvenais lai padariits laikaa!!!Alga pagaidaam sux 1Ls - stundaa!!!Bet ar katru gadu kaapj un galvenais ka darbs sponsoree braucienu uz Hokeju .... Nedeelju kodiens valstii kur alu gandriiz par briivu dod!!!
  3. karlitosss

    Ekskursaija

    Jaabrauc uz hokeja chempi!!!Tad taas piecas dienas paies!!!! Kaads veel nelaizh uz chempi???Nav jau vairs aiz kalniem - vot Cehijaa varees kost tieshi prieksh Jurko ....A Latvijaa var uz Ventspili - patuseet kaadu laiku tikai vajag siltu laiku!!Reaali, katru vasaru tur braucu uz kaadu nedeelju vai ilgaak!!! Kruta ir padziivot pilseetaa ar riitdienu - vai kaut kaa taa!!!
  4. Tagad jaagaida cik jauns tad chuvax buus....
  5. Ej pie administratora kursh(ra) drosvien ir pilniigi , jo neliek uz kasteem v9 prieksh CS un saki nah sitaads vinsh ir ka viss te vecs utt. - nemaksaa naudu un ej uz labaaku salonu..
  6. Tagad ar mapeem un laikiem ir OK un nevajag neko mainiit!!!!
  7. Beidzot nopirku Logitech optisko peliiti..Tikai 8Ls M79 veikalaa...Sovakar varees patesteet ja tiksu gignaa...
  8. Optiskais paliknis jaapameklee!! Pariit jaaperk pele - nemshu veeraa juusu dazaados padomus un izveeleeshos nezinu vai labaako, bet kaadu no padomiem!! Sapraatiiga cena arii speelee savu lomu - negribas izmest baigo naudu par peliiti..
  9. Ieeja 3Ls.. liidz 24:00 peec tam 5 Ls....
  10. Ja esi noilgojies peec normaala tusinja tad zini ka 13. martaa buus laps pasaakums kino Riiga!! Buus stingrs face kontrol, taa kaa tiem kam zem 18. sorry.. Ja kaut ko vairaak gribi zinaat un veelies ietuseet 13.martaa tad lasi Clubbers....Viss izklaastiits - buus gaidaams labinsh tusinsh.
  11. karlitosss

    Stulbaaakais

    Nu Pulkvedis biski saac liet!!Neviena pasha piedziivojuma!Kopaa cik reizes ir bijushi prikoli - negribi staastiit kaa braukaaji mashiinas bagazniekaa un izkriti aaraa.. Jaa Rocky viens no viniem...
  12. karlitosss

    Stulbaaakais

    Nu stulbaakais bij tas ka neattureeju savu draugu no mulkiibu dariishanas..Bija nakts abi labi dzeerushi ejam starp citu pa Siguldas centru, draugam sagribeejas kaut ko dariit un vinsh redzeeja mentu mashiinu staavam pie stacijas, iisti neatceros kaapeec, bet vinjam bija tobriid dusmas uz mentiem!!!Un taa vinsh saaka leekaat apkaart mentu mashiinai un raadiit fakuchus un bljaustiijaas juus man neko nevarat izdariitt..Nezinu kapee , bet vinji arii neko nedariija..Tad redzeeja ka menti neko nedara vinjam duusha palika arvien lielaaka un vinsh piegaaja pie graamatniicas pukupodiem kur bija loti apgaismots un tas bija tur pat pie stacijas un saaka churaat pukupodos..Tad arii menti piebrauca un aizveda draugu uz karceri!!Mani par laimi neaiztika..Meeginaaju draugu atrunaat bet nekaa...Naakamaa dienaa vinsh bija Siguldas aviizee, kur bija rakstiits ka R.E. aiztureets par churaashanu pukupodos...Paziistamie paraadiija..Luuk taa...
  13. karlitosss

    Tusi!!

    Parasti gadaas pie stuures seedeet tad Coca cola un miniitis, vai saldeejuma kokteilis reaali rulz...Ja veel ar kaadu saldo chiksi kopaa dzer .. Bet taa ja nauda pamaz alus OK...vai sidrs - peec noskanjas... Ja nauda vairaak bakardi ar kolu nam nam... reaali garshiigs...Vinsh ir tik viegls dzeeriens ka peec vairaakaam glaazeem atjeedz ka esi normaali iedzeeris un meele saak ljodziities.. P.s. Bakardi reklaamas ierulee.. un vispaar daziem dzeerieniem uztaisa taadas reklaamas ka tev vienkaarshi gribas tos nopirkt piem. Baileys - nezinu vai pareizi uzrakstiiju, reklaama kur situaacija notiek baaraa vienkaarshi forshi..
  14. Jaa pele iisteniibaa ir suuds un liekas ka vinkaarshi vecums vinjai uznaacis!!Taapeec intereseeja ko var kaads ieteikt!!Kaadu pirkt ar kuru vareetu labaak CS kapaat...
  15. Gribu pajautaat visiem kam ir pieredze ar normaalaam peleem!!!Manam kompim jau paaris dienas pele chakareejas, kaut gan visus putekliishus iekshaa iztiiriiju - vienalga neiet!! Nevaru vispaar sakariigi uzspeeleet , bet gribaas CS pakapaat pirms guleetieshanas Var ieteikt kaads , nu teiksim modeljus, cenas un kur vareetu nopirkt!!!
×
×
  • Create New...