Jump to content
GIGN Forum

Ins1d3r

Mirstīgais
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About Ins1d3r

  • Birthday 10/20/1990

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.Fill.lv/
  • ICQ
    0

Ins1d3r's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Mēs esam atvēruši jaunu projektu, vairāk domātu internacionāliem spēlētājiem, lai visi būtu laipni gaidīti mūsu serverī. Mūms ir atsevišķi hostingi serverim un mājaslapai, tā kā nekur mēs nepazudīsim. Mūsu mājaslapa pašlaik sastāv tikai no foruma, statistikas un banu lapas, jo uzskatām, ka kāmēr neesam savākuši kādus patstāvīgus spēlētājus neko vairāk nevajag. Mēs ar prieku pieņemsim jaunus adminu gribētājus, tā kā mums tādi būs vajadzīgi. Mēs pārsvarā centīsimies vadīties pēc spēlētāju ieteikumiem un vēlmēm, plānojam piedāvāt dažādus serverus, balstoties uz spēlētāju ieteikumiem, un pielabot mūsu esošos serverus balstoties uz spēlētāju ieteikumiem. -------------------- Mūsu mājaslapa - http://FalconGamers.com -------------------- --------------------- Mūsu serveri : 94.101.225.35:27015 - Zombie Mod [No-steam v52]94.101.225.35:27016 - Death Run [No-steam v52]--------------------- ------------------------ Banu saraksts - Bani Statistika - Statistika ------------------------ Ar prieku gaidīsim jaunpienācējus.
  2. Vari pamēģināt izdzēst header('WWW-Authenticate: Basic realm="Private"'); problēmām nevajadzētu būt.
  3. Sāc ar servera novilkšanu pamācība te pat forumā, Tad novelc metamod, amxmodx, dodies uz amxmodx forumu, tur ir kategorija Zombie modam, tad dodies uz war3ft.com novelc war3, un painteresējies tur pie reizes par 16 leveliem.
  4. ~ Fill.lv ir draudzīgs internacionāls projekts kuram noderētu papildus spēlētāji un admini, pārsvarā atbalstam angļu valodu, lai neviens ārzemnieks neizpaliktu. Mums ir sava komūna, bilžu, video sadaļa, forums, un citas lietas. Pievienojies un iespējams ķļūsti par administrātoru lai palīdzētu mums padarīt mūsu komūnu vēl labāku. ~ Mājaslapas adrese: http://www.fill.lv ~ HLstatsX adrese: HLstatsX ~ Serveri - mūsu serveri tiek uzturēti kārtīgā hostingā ar 100 mbit/s ātrumu, mēs dotajā brīdī nodrošinam 2 tipu serverus CS 1.6 un CSS, bet varam piedāvāt arī citus serverus kā TF2, ZPS, un daudzus citus, atkarīgi no spēlētāju pieprasījuma. Ieteikumus par serveriem var atstāt forumā. #1 Servera nosaukums: www.Fill.lv [Zombie Mode, 47/48p] Servera adrese: cs.fill.lv:27015 (32 sloti) Sīkāk par serveri: Kādreiz ļoti populārs Zombie Mod serveris, ar kārtīgu spēlētāju skaitu, HLstatsX atbalstu un ātru download serveri, lai failus no servera jūs iegūtu cik vien ātri iespējams. Atbalsta gan Steam, gan Non-Steam spēlētājus. #2 Servera nosaukums: www.Fill.lv [GunGame, HLstatsX] Servera adrese: css.fill.lv:27016 (24 sloti) Sīkāk par serveri: Nesen uzlikts CSS GunGame Serveris, atbalsta tikai Steam spēlētājus. Serveris ir ar HLstatsX atbalstu un ātru download serveri, lai failus no servera jūs iegūtu cik vien ātri iespējams. #3 Servera nosaukums: www.Fill.lv [Zombie Escape, FastDL] Servera adrese: css.fill.lv:27017 (24 sloti) Sīkāk par serveri: Nesen uzlikts Zombie Escape serveris, atbalsta tikai Steam spēlētājus. Serverim ir ātrs download serveris, lai failus no servera jus iegūtu cik vien ātri iespējams. Šis zombie serveris no citiem atšķiras ar to ka te nav vienkārši jāizdzīvo, šeit izdzīvojušajiem ir arī mērķis, uzdevums kurš jāizpilda lai uzvarētu raundu, piemēru Zombie Escape serverim varat apskatīt šeit: VIDEO Ceru ka jums patiks mūsu serveri un jūs pievienosieties mums un palīdzēsiet attīstīt mūsu komūnu ar savu klātbūtni.
  5. Esmu izspeedrunojis pirmo otro un trešo līmeni ar friendiem, bija baigi jautri, uzskatu ka pirmais viss grūtākais no tiem pirmajiem trīs, kāds rustijam ir steam niks? Negribas randomā mēģināt steamā rustijus pievienot. Nav normālu cilvēku friend listā kuri prastu iet uz insane, man vēl pēdējie 3 līmeņi palikuši uz insane. es Ins1d3r ja kas
  6. Es ar uz Insane, ja kas ādojat mani steamā: Ins1d3r
  7. Steam: Ins1d3r BC2: Ins1d3r_LV xFire: Ins1d3r
  8. Varat lūdzu pateikt kā šos servera failus var iegūt uz Windows platformas, lai viņus varētu nokonfigurēt un vēlāk augšupielādēt uz hostinga.
  9. Access denied for user 'root'@'localhost' using password yes šo man raksta pie tava plugina kad uzrakstu amx_plugins un visus iestatījumus itkā esmu pareizi sarakstījis Localhost root parole monitor
  10. Kādas tabulas jāievieto monitor datubāzē?
  11. kā saprast + Ar NON-Steam Supportu amxmodx.org plugini tak jau tā strādā uz nonsteam versijām
  12. Nez, agrāk serveri masterlistā man vienmēr rādīja. Varbūt serveris ne uzreiz parādas listā? Bildei uzmanību nepievēršam visi add masterlist jāraksta server.cfg augšā, tad mastelistu adreses pievienojas, bet vēljoprojām manu serveri nerāda.
  13. Kiwix, kas ja izmantošu tīru instalāciju un visu to tavu pamācību ar tiem failiem. Darbosies? Vienkārši tiko kāmēr gaidīju atbildi biju dabūjis tīru serveri, iemetu tos failus kas tavā topikā, un sarakstījis server.cfg un vēljoprojām neparādījās masterlistē, man 48 protokola CS clients katram gadījumam.
  14. Kāds lūdzu pasakat, kas jādara, lai serveris rādītos masterlistā? Lietoju dproto_0_1_4.zip nezinu kā panākt lai serveris rādās master listā. Vai iesakat jebkādu citu veidu kā dabūt serveri masterlistā.
  15. Vai ir iespējams uzlikt CS 1.6 serveri uz Windows 7. (tā lai tas strādātu)
×
×
  • Create New...