Jump to content
GIGN Forum

theCr1me

Mirstīgais
  • Posts

    169
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

theCr1me's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

1

Reputation

  1. Sveicināti dārgie lietotāji. "Nedaudz par Most Wanted" Kā jau zināms, MW nekad nav bijis nekur reklamets un īsti nekad tas nav bijis vajadzīgs. Sakarā ar to,kad lielākā daļa serveru iet uz grunti deļ cilveku mazaktivitātes, tad MW ir gluži tāpat. Tāpec, lietas labā kkas jādara un kaut maziņa popularitāte ir jāatgūst. MW jau pastāv 10 gadus un 1 menesi, pagaišmenes apriteja apaļā 10 gadu jubileja un līdz ar jubileju, esam izveidojuši jaunu un komfortablu lapu,kas nav atrodama nevienā no cs projektu lapām. Lapa ir licenzeta un viss,kas atrodas ir licenzets, tapec, nekas nav kopets, nav nekādu ņemtu scriptu no citām lapām. "Nedaudz par serveriem" Noteikti,kad daudziem ir zināmi daži no mūsu serveriem kā piem: bhop serveris, kuru popularitāte ir tāda pati,kāda tā bija visu laiku, cilveku viņā ir. Mapes tiek atjaunotas ik pa laikam. Protams, arī GunGame serveris iet uz pilnu klapi ar cilvekiem,kur arī ik pa laikam parādās daudzas jaunas lietas, lai cilvekiem neapniktu spelet. Bet mums ir arī parastais cs 1.6 publiskais serveris un jaunais publiskais Counter - Strike : Global offensive serveris. Tāpec, mums ir pavisam 4 serveri un drīzumā iznāks arī citi serveri, bet tās ir tikai nākotes ieceres. Tāpec mes piedāvājam šādus serverus: PUB GG BHOP CS;GO "Nedaudz par lapu" Sakarā ar apaļo jubileju, kuru piemineju augstāk, mums ir izveidota arī jauna lapa, kas nav un noteikti,kad nebūs arī nevienā komūnā uz tuvāko laiku. Mūsu lapa ir balstīta uz sociālo tīklu. Kur tu vari šarot, laikot, komentet un darīt daudz citu lietu. Tai skaistā, saņemt medaļas par dažādākām lietām, kas arī ir viena no superīgām lietām. Kā arī, vari pievienot bildes, video un protams dalīties ar tiem arī citos sociālajos tīklos. Par jauno lapu varu uzrakstīt ļoti daudz un dikti, bet, labāk būtu, ja jūs paši ieietu un novertetu, kāda viņa ir un redzet, cik liels darbs tajā ir ieguldīts. Domāju,kad pārejais jau ir tas pats,kas citos komūnos, par ko nestāstīšu. Kā piem: stati,bani utml lietas. To jau paši varat redzet, ieejot mūsu lapā. "Mūsu teamspeak" Daudzi jau noteikti zina,kad pie mums ir arī teamspeak serveris, kur jūs varat iegūt arī savus roomus, ja jums ir velme. Ja ir vajadzīģs priekš clanwariem, priekš mu,wowa,lol utml spelem. Kā arī, izveidojam arī priekš citiem komūniem, ja tas ir nepieciešams. Vienīgais, jums ir jājautā attiecīgajiem lietotājiem ,kas jums to var piedāvāt un protams arī uzlikt. Atrast mūs varam: www.mostwanted.lv
  2. Sveicinati dargie lietotaji. Mes piedavajam divus counter strike 1.6 spelu serverus cs.2dg.lv:27015 - Pub cs.2dg.lv:27016 - Aim Un protams,mums ir ari MC serveris,kas tiko ir atveries 2dg.lv:25565 - PVP Survivor 1.7.9 versija Protams,kad mums ir ari majas lapa - http://www.2dg.lv Sikumos neizpludisu, jo atverot majas lapu, viss bus skaidri un gaisi redzams,kas mums ir un kas nav. Par serveriem neko nerakstisu, jo pec nosaukuma viss ir skaidrs,kas tie ir par serveriem. Par katru pluginu atseviski nerakstisu, tapec vienigais veids, ka noskaidrot,kads ir serveris, ir ieiet un uzspelet.
  3. Pietiek tikai ar dproto un lieta atrisinata. http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=55986
  4. Pipec, tu nu esi viens āksts. Ar galvu viss ok? Nah vispār postoji? Nah man to sūdu atsūtīji? Izlasi, ko esmu uzrakstījis un tad atbildi velreiz, bet padomā 2x, pirms taisi postu. P.S. - Nah visi mazie iesaista teikumos citu vecākus? Nekad to neesmu sapratis un laikam nesapratīšu. Bet poh par to. Vari nepūleties, esmu visu atradis pats jau. Paldies par neko!
  5. Gribetu jautāt, kā var nokonfiguret csdm, kad viņš attiecīgajā mape, dod attiecīgos ieročus. Piem: iet aim_map, viņš piedāvā ak47 m4a1 ....Kā to ir iespejams uzlikt?
  6. Musu Majas lapa: www.2dg.lv Musu Public Serveris: cs.2dg.lv:27015
  7. Gribeju jautat, vai ir iespejams ielikt serveri map end soundus. Ko ar to domaju? Ideja ir lidziga gg serverim - gg_winner_sound. Jo man serveri ir ielikts point system, kas mapes beigas parada the winner whit moust points ...... un domaju,kad butu ideali,ja varetu izveidot kko lidzigu ka GG,kad paradas tas teksts, sak skanet muzika. Itka kko lidzigu atradu prieks source - http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=78364 Bet vai ir iespejams, precizak vai ir tads plugins vispar prieks cs 1.6? P.S. - Vel ir ideja, ja nu ieliktu to gungame pluginu pub serveri un uzlieku gg_enabled 0. Gungame mods nebus, bet vai servera beigas skanes muzika,kad paradisies tas winner? Ja kads zina un lietas kursa, butu labi,ja varetu palidzet! Der ari idejas
  8. Nu redzi, ir gadījies tā,kad tas ir nepieciešams, bet esmu jau uzzinajis un visu dabūjis ....
  9. Gribeju kadam jautāt vai kādam nav aizķeries plugins , kurš pie hostname parāda cik speletāju online? timelimit atradu un zinu,kad vienreiz meklejot pluginus, ieraudzīju arī to speletaju daudzumu serveri, bet nu vairs nevaru atrast!
  10. Jau uzzināju! vnk jaizņem ārā dproto un tas arī bija viss ...
  11. Gribēju pajautāt, kā var uzlikt steam only serveri? meklēju google, tā arī neatradu nevienu normālu pamacību .... Varbūt ir iespēja kkur pie drproto to nomainīt? Ja kāds zina, būtu ļoti jauki, ja palīdzētu!
  12. Emm. Izveidoju shoutbox, viss sanāca diezgan smuks, viss kartībā, webā rādās viss ir okei. Lūk problēma: Kad mēģinu iepostot , man nesanāk, spiezu shout now, nekas nenotiek, teksts paliek tai pašā vietā, kur tas ir jaraksta un viss, nekas nenotiek, ne var kko ierakstīt, neko....Problēma?
  13. Mēģinu uzlikt psyhostatus, visu pēc pamācības, senāk viss gāja, tagad, kad pārinstalēju pc, daudzas lietas vienkārši neiet! Protams statiem vajadzēja uzinstalēt ativeperl, uzinstalēju, viss aizgaja - start/run/u.tt... Uzinstalēju arī DBD :: mysql, bet kāpēc man rādās šādi? untitled.bmp
  14. Varētu varbūt izsteikties skaidrāk?
×
×
  • Create New...