Jump to content
GIGN Forum

lil_nigga*

Game Admin
  • Posts

    542
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lil_nigga*

  1. kāds sakars heroīnam?stulbs esi?uz heroīna uzsēžās pēc pirmās reizes un atstiepj kājas pāris gadu laikā. vispār dunduks, salīdzināt kaut ko tādu ar mj. Te ir pavisam skaidrs, ka alkohols nekādā gadījumā nav labāks par marihuānu un vienkārši vecu kļūdainu aizspriedumu dēļ mūsdienās joprojām tie ir aktuāli,tapēc arī vairums vecāku gada gājumu cilvēku ir pret,savukārt jaunie ir par, jo nav objektīvs iemesls kapēc tad alkohols ir pieejams.
  2. bbc kaut kur ir dokumentāla par šo tēmu.Cik atceros viņi pirka dmt un viss notika,viss atnāca. Par slepkavībām liekas nereāli,bet ieročus un narkotikas es domāju mierīgi var noturienes dabūt,bet sekas tam varbūt graujošas.
  3. bitcoins ir vienkārši digitāla valūta. Tas dark web nav kaut kāds bullshits?Kāda iespēja ,ka tu tajā undernetā nopērc to pakalpojumu ar tiem bitcoiniem viņš tiek arī izpildīts?
  4. Tev vajag nolockot targetu un tad varēs izšaut.
  5. aah,nopirku no g2play krievu versiju,black screen konektējoties spēlei bez erroriem un ar skaņu...beta gan gāja uz high..
  6. Nu ja jauc alkoholu ar zāli vai ko citu iznākums drošivien nav labs un lai nu kurš no visiem draņķiem zāle čista par zombiju nepataisīs. Bet kas par daudz tas par skādi.
  7. LAbs, man patika kā tika uzsvērta dzīvnieka dzīvošana bez galvas Un kaķis arī nesaprata vai putns troļlo vai nē
  8. Jā,tik tiešām izskātas kā blackops jaunās kartēs.pilnīgi nekas freshh nav. neredzu arī tad jēgu ņemt, ja spēle nav gājusi uz priekšu nemaz..iespējams tikai atpakaļ bf3 ftw...
  9. Nēesmu dzirdējis , ka visu akkountu atņem vispār.. Bet no g2play ņemu daudz spēles un nekas slikts nav noticis un keyi vienmēr derīgi un nekādas reģionu problēmas vai vēl kāds šits nav nekad noticis.
  10. Man patīk viss,izņemot mazie avatari.Bet vispār thumbsup
  11. Lol ,repers bija tas kas domāja, ka ir iekļuvis gign klanā pateicoties savam super frag mūvijam :DDD
  12. Sākumā arī tā likās ,beigās nopirku un tagad diezgan daudz spēlēju,kā arī spēle tiek bieži updeitota ar jaunām fīčām tapēc ir interesanti.Single player iespējams nav tik interesanti jo nav iespējas padalīties ar savām celtnēm ar pārējiem. nav jau arī prikols vienkārši šaut..
  13. Ieej tf2 gign idle serverī un aizej no datora ,vakarā atnāc un ieliec backpackā itemus.that`s all
  14. Nu parcik visiem te defaults pārsvarā ir Zviedrija iesaku ņemt no ukrainas.Parasti ap 1mb noteikti ir.
  15. Es arī atvēru šo kasti ,dabūju pyro cepuri nu to saplēsto zābaku
  16. Mainu big chief http://wiki.teamfortress.com/w/images/c/c6/Heavy_Big_Chief.png Mainu tough guys toque http://wiki.teamfortress.com/wiki/File:Heavystocking.png mainu pret sniper un/vai spiegam cepurem
  17. .Es nezinu ,bet tikpat labi es varētu uztaisīt poniju video ar dīvainu skaņu un izdomāt background story tā lai tu savā galvā izdomā ,ka pēc noskatīšanās bus hujova ,tapēc es vairāk sliecos uz to ,ka cilvēks pats iedomājas to ,ka viņam kaut kas rādas vai nezin ko gribas darīt. Bet nu pasaulē ir viss iespējams,takā noliegt to 100% būtu nepareizi..
  18. tapēc ,ka idle serverī nav domāts spēlet idle serverī sēž afk un gaida itemus.that`s all.
  19. lil_nigga*

    Tf2 For Free.

    Kapēc gan tu pats nevarētu pameklēt..?? te var pačekot šito.> http://etf2l.org/forum/customise/topic-10435/?recent=314181
  20. Instalē no torrentiem ar lielāku ātrumu un pēc tam palaid steam ,lai uzinstalē trūkstošos failus...
  21. lil_nigga*

    Gign

    Niku maina steamā,nevis pašā spēlē. Vakar spēlējot tik tiešām pārpildītā serverī var just lagus un datora vaina tā gan nebūs... 4x3.4ghz gtx 460.. Bet tā kā hwans te saka,tik traki gan nelago un ja ielago tad tikai masveida sanākšanas momentos
  22. lil_nigga*

    Tf2 For Free.

    Jūu,servers tagad full nepārtraukti.Lieliski!
  23. Lol,gandrīz katra sērija sākas ar "karoče mēs esam šeit... blabla " nedaudz kaitinoši...
  24. B0ring piesakos uz vienu jau tagad!
×
×
  • Create New...