Jump to content
GIGN Forum

Who.mE?

Mirstīgais
  • Posts

    459
  • Joined

  • Last visited

Who.mE?'s Achievements

Uubergeks

Uubergeks (10/23)

0

Reputation

  1. hollow es tev kājas izlauzīšu. P.S. gaidu adresi..
  2. Sveiki.. man tāds jautājums. Kad es ielieku kādu kasti mapē (ar mazāko izmēru kādu liekot var ielikt) viņa ir par lielu, lai uz viņas varētu uzlekt. Kā viņu var samazināt? Jo ja es apgriežu malas, tad neizkatās labi.
  3. Usage: amx_gag <nick/userid> <flags (a/b/c)> <time in seconds> // lets you control what you want to gag amx_gag <nick/userid> <time in seconds> // Will automaticly add the abc flag. amx_gag <nick/userid> // Will add abc flags, and 600 secounds gag. amx_gag <nick/userid> <flags> amx_ungag <nick/userid> // Will remove all "gags" tas ir iekš gag.sma faila.. kas tieši jāmaina flagam? jo nevēlos kautko sačakarēt.
  4. Sveiki.. Tatad man ir divi jautajumi sakaraa ar savu cs pub.. Kaa pie users.ini failaa var pievienot velvienu accessa flagu.. piem kaa: b = ban/unban. es teiksim velos pievienot flagu gag komandai.. tad kaa to izdarit? otrais jautajums: ja mans draugs tureja cs pub ar ram 512. un procesoru 1.7 ghz un mDSL netu. un ja es tagad turu pub ar 1gb ram un 3 ghz procesoru (NETS ABIEM VIENADS), tad vinam taja cs serverii bija mazaks pings.. pavilka 5x5 bez lagiem.. un kad man serverii jau kadi 3 speletaji pings lekaa no 20- 50.. tas varetu but kada plugina vaina? vai varbut vaidzigs hlbooster? man pie target hlds.exe shortuctam pierakstits: -pingboost 3 - varbut to nonemt? tas itka samazina pingu, bet varbut bez vina labak?? Paldies!!
  5. Nu lieta tada, ka serverim kad gribu uzlikt ultimate sounds. kip (multi-kill, ultra-kill u.t.t.), tad kad ieeju cs console man parada error, ka kip nav atrastas tas dziesmas.. kas pa problemu? ja cstrike/sound/folderis/ iebazu dziesmas un zemak attachmenta ir mans .sma skripts kas velak top par .amxx.. ultimate_sounds.zip
  6. Kāds nezin kā sauc to pluginu, kad taisa kādam spēlētājam skrīnu. ķip admin screen. Un tad skrīnā paskatās vai tam playeram nebija wh...amxmodx/plugins skatījos ar atslēgvārdu "screen", bet neatrada īsto.
  7. ?? man ir šī pati problēma, ka ieeju serverī un rādas 1 no 1.
  8. heh.. tad varbut tu man pie reizes ari varetu iedot gag? jo es to4 mekleju.. man atrada tikai kkadu super pluginu kuru palaizot serverii man nekas nedarbojas.
  9. Sveiki.. nu atkal es. biggrin.gif Es nespeju ieks amxmodx.org atrast pluginu: rank, top15. sad.gif kad atrodu ieliku, bet tas nestrada.. varbut kads var iemest savu rank system?
  10. Sveiki.. nu atkal es. Es nespeju ieks amxmodx.org atrast pluginu: rank, top15. kad atrodu ieliku, bet tas nestrada.. varbut kads var iemest savu rank system?
  11. Who.mE?

    Admina Komanda

    Sveiki. Ka sauc to pluginu, kad kads speletajs megina pariet uz pretejo komandu. Un ja taa ir full tad chata radas tie teksti: (burti) un 1. kad spiez atkal pogu, lai tiktu pie pretiniekiem tad 2. un kad shadi dabun 5 tad izkiko no servera. Paldies..
  12. Pēc worma pamācības: http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=3126&st=0 taisīju amxx serveri.. vietiņa kur ir: hlds servera instalēšana hlds updatetool ir konsoles rīks, tāpēc, lai varētu ieinstalēt hlds, nāksies lietot konsoli. Attiecīgi jāizdara pāris darbības: * Spiežam pogu Start -> Run * ierakstām tur cmd * atvērsies melns logs ( <<<< KONSOLE >>>> ) * ja ieinstālētais hldsupdatetool atrodas uz cita diska, tad ierakstām cd X: (kur X ir diska burts) * ierakstām tur cd C:\mansserveris (aizvietojam ar mūsu instalācijas direktoriju) * ierakstām: hldsupdatetool.exe blah blah vietā var ierakstīt jebko, jo pirmajā lietošanas reizē hldsupdatetool tikai atjaunos sevi no steampowered saites. * laižam vēlreiz hldsupdatetool, šoreiz sekojošā veidā: hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir . -retry * aizejam mierīgi paēst & paskatīties televizoru, šis process būs ILGS Teorētiski šo darbību izpildes rezultātā vajadzētu iegūt svaigu hlds servera instalāciju. Ja hldsupdatetool pa vidam izmet kādu kļūdu, tad to vajag vienkārši palaist vēlreiz un tas turpinās instalēt serveri no tās vietas, kur tas pabeidza. --- Skatīt skrīnā (pievienots zemāk). Ko esmu izdarījis nepareizi?
  13. Who.mE?

    Cs Pub

    bet cik slotus apmeram pavilktu mana kaste. Ja man ir tads nets un pats pa kompi kautko cakareejos.. piem speleju cs, sezu netaa..
  14. Who.mE?

    Cs Pub

    Cik mana kaste slotīgu cs pubu varētu pavilkt? Ram: 1gb Video karte: Intel? 82945G Express Chipset Family ( 128 mb ) Procesors: Intel? Pentium? 4 CPU 3.00Ghz (2 CPUs) Neta atrums: 4573kb/sec Neta upload: 455kb/sec mDSL + Ja es pats vēl uz datora sēžu netā, spēlēju cs. Paldies!
×
×
  • Create New...