Jump to content
GIGN Forum

EmptyZiepes

Game Admin
  • Posts

    158
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

EmptyZiepes last won the day on December 13 2012

EmptyZiepes had the most liked content!

About EmptyZiepes

  • Birthday 05/01/1984

EmptyZiepes's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

8

Reputation

  1. Adminam ir jābūt online un jābano caur statu id, kas parādās uz doto momentu http://stats.gign.lv/hlx/hlstats.php?mode=servers&server_id=2&game=tf . Vai kaut kā tā, sen neesmu tf2 spēlējis so ar atmiņu pašvaki
  2. Aizbrauc labaak uz Oslo, kur nav eiro. Tad varbuut sapratiisi, ka eiro nav nekaada sakara ar 'stāniju'. Es ceru, ka buus kaut kaadi objektiivi argumenti nevis patika - nepatika. Tikpat labi kaadam patiik brunetes citam blondiines, bet taa ir gaumes lieta. Shajaa gadiijumaa jaadomaa racionaali!
  3. http://www.delfi.lv/news/comment/comment/aivars-ozolins-ir-eiro-emocijas-un-politika.d?id=42901594
  4. O!Ljoti interesants topiks un man te ir viedoklis kaa saka. Rakstiishu bez garumziimeem/miikstinaajuma, jo uz doto briidi man taadas nav pieejamas. Taatad ,protams, ka LV vajag Eiro. Kaapeec? 1. Latvija pabeigs savu pilnveertiigu integraaciju Eiropas Savieniibaa. Daudziem, kas atrodas aiz Zilupes, arii paaries iluuzijas, ka LV kaadreiz atgrieziisies tur kur taa bija pirms 20 gadiem. 2. Lats jau ir oficiaali piesaistiits eiro grozam. Liidz ar to Latvijai nav nekaadas teikshanas, kas notiek ar Eiro, bet iestaajoties buus. 3. Latvijaa vairaak kaa puse krediitu ir izsniegti eiro valuutaa. Ja ir kaut kaada sajeega no ekonomikas pamatiem, tad ir ieteicams njemt krediitus tajaa valuutaa , kuraa sanjem algu. Varat tagad iedomaaties situaaciju, kura figureeja pirms 2-3 gadiem, kad dazhi gudrie verveleeja par Lata devalvaaciju, un vienubriid taa shkjita pat mazliet reaala. Tas buutu kaa sirpis pa pautiem visaam taam maajsaimnieciibaam , kuraam krediiti ir eiro (un taadas ir nospiedoshais vairaakums). 4. Latvijai vislielaakaa tirdznieciibas bilance ir ar Eiropas savieniibas valstiim. Liidz ar to visi naudas noreekjini notiek eiro. Ievieshot eiro atkritiis vajadziiba konverteet naudu katru reizi no latiem uz eiro un vice versa. Pietiks barot augljotaajus un bankas! 5. Nevajadzees arii katru reizi mainiit naudu dodoties uz eiro valstiim. Un taadas ir nospiedoshais vairaakums Eiropas Savieniibaa. Un buusim atklaati dodoties celjojumos aarpus Eiropas eiro vienmeer varees samainiit, jo taa ir atziita vispasaules valuuta. 6. Buus arii vieglaak saliidzinaat cenas tiem, kas nemaak reekjinaat, saliidzinot ar eiro valstiim. Jau tagad ir zinaams, ka Vaacijaa daudzas preces ir daudzreiz leetaakas nekaa LV. Arguments, ka augs cenas deelj eiro diemzheel neiztur kritiku, jo cenas aug nevis deelj eiro, bet razhotaaju/paardeveeju peljnjas tieksmes. Protams, vinjiem vieglaak ir ieboreet, ka tas ir viss kaut kaada eiro/lata/kronas/dolaara vainas deelj nevis pashu mantkaariibas. Un parastie pilsonji sho informaaciju 'gremo'. 7. Nevajag arii Latviju nostaadiit pret Zviedriju,Lielbritaaniju, Daaniju. Katra no shiim valstiim ir savi veesturiski iemesli, kaapeec taas ir tur kur taas ir. Latvija nevar un nekad neveidos savu patstaaviigu monetaaru politiku atshkjiriibaa no Lielbritaanijas. Ekonomikas ir vienkaarshi nesaliidzinaamas. Taapeec iestaajoties eiro Latvijai buus iespeeja to ietekmeet balsojot ECB (Eiropas centraala banka). Uz doto briidi Latvijai nav nekaadas teikshanas, kas notiek ar eiro, bet Latvijas valuuta ir piesaistiita eiro grozam. Taa kaa beigsim dziivot iluuzijaas. Ja kaads negrib eiro, tad nevajadzeeja iestaaties Eiropas Savieniibaa. Un, ja kaads domaa, ka vajag izstaaties, tad lai atbild uz jautaajumu, kas notiktu ar Latvijas ekonomiku bez taas 2008 gada beigaas, kad luudzaam aizdevumu tai. Latvija vienkaarshi buutu viena bez naudas un bez variantiem.
  5. EmptyZiepes

    Soda apmērs?

    Legaalie ir aakjiigi,labaak nemeegjinaat. Pirms 4 gadiem aizpisaam uz tochku 6 no riita (uz Matiisa ielas bija bode). Nekas tur labs nav. Likaas ka sirds paarpliisiis.
  6. relax. Ja es aizeju pamiizt(or peekshnji oh my god padirst) arii metiiisi kick?
  7. Mammu gan nevajag iejaukt. Paarejais viss ir hujnja.
  8. Kaupo tu esi daunis. Iemācies rakstīt vispirms. 1. pastīsimies 2. guugle 3. neesu P.S Necenties atbildēt
  9. Serveris karaas uz nominate arii
  10. Idiots. Uz katra portatiivaa ir taa saucamais 'seal'
  11. IIsumaa man vajag atpakalj votemap(man jau ir kick un ban). Kaadreiz bija ,bet TF2 biju atmetis uz kaadu laiku. Tagad shis laiks ir paraadiijies un vajadziibas peec votemap arii.
  12. EmptyZiepes

    Fulltilt

    Cik lasiiju kantori aizveera kaut kad apriilii Amerikaa un nesen UK arii.
  13. Uk neizdod datus par saviem nodoklju maksaataajiem taa kaa
  14. Bija taada filma 'Shoes dont count'. Ljoti populaara savulaik pamatskolas gurkjiem
×
×
  • Create New...