Jump to content
GIGN Forum

GooD`MeN

Game Admin
  • Posts

    10771
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    46

GooD`MeN last won the day on April 21 2019

GooD`MeN had the most liked content!

About GooD`MeN

  • Birthday 01/11/1985

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

15015 profile views

GooD`MeN's Achievements

Es gribu noķert macho

Es gribu noķert macho (21/23)

481

Reputation

  1. Sapņi tak piepildās,ja tiem tic :DD
  2. Atlidoju no Vācijas un tas Covids mēģināja pielipināties, bet nekas viņam nesanāca, nu tad tagad esmu 2ned pašizolācijā, cenšos no jebkāda veida šmigas atteikties... Respektīvi pagaidām sterili viss..
  3. čau... Joprojām iet iet
  4. Nebija jau viss tik slikti Vnk iznaca tas stulbais TF un tas CS:GO , tad ari visi saka izklist...Nu nekas man CS nekad nebus miris...Delam pat bus jaiemaca zipot un buhat
  5. Ohhhh es jau esmu sarakstā Nu bljin ja neaizmirsišu tad noteikti ienākšu pirms 22:00 uz pāris h nogriezt Eziiiti
  6. Nu gigna vairak pa 4playeriem vienlaicigi neesmu redzejis jau dikti dikti sen!
  7. Priecīgu Līgošanu visiem
  8. Lāci! varbūt pievienosi mani arī Whatsup grupai??
  9. SHOGAD KAUT KAS BRIEST>??
  10. Nu aizpildiju, cerams nebija pa veelu! Nu nav un nekad nebuus e-sports ar sportu 1naa maisaa liekams!
  11. Es nesaprotu, kur visi aktīvisti pazuduši? Visi tik tiešām ir apbērnojušies un pie ķēdes piesaitēti? Okej es saprotu ir citas jaunas spēles ko spēlēt, vai arī ir citas intereses,kāds varbūt tikai tagad nevainību zaudējis...Bet visi tak mēs buhājam vai tik tiešām nepietiek drosmes, kaut ko ieskricelēt aiz cieņas pret veco labo gign? Nu tad lūdzu... Man jau pāris litri ali ir māgā,manā dzīvē nekas daudz nav mainījies...Alko eleksīrs, bez TĀ nekādi... It kā 1nu brīdi biju atkal plānojis mest malā šmigu un sākt sportot, bet tad nāca apgaismības stunda, ka no manis jau vairs nekāds sportists nevar sanākt...Nu šoreiz vismaz 17dienas sausais likums tika uzstadīts līdz Hockey Chempim , kur bez 'shmigas isti nevar iztikt....Nu tad tagad esmu pratigi atsaaacis plinteet... Starp citu 17dienu laikaa bez alus zaudeju aptuveni 6kg no svara... Taa kaa laikam esmu tieveshanas dietas magjisko recepti atradis...Jaasak kaa ir, smago arteleriju neesmu jau labu laiku garshojis un iisti laikam arii neprasaas...Lab izskataas man apnika garumziimes spiest..Tas nozimee ka jabeidz! Varbuut veel kaads forshs kadrs pastaastiis kaa iet un kas notiek! Starp citu nu jau CS 1.6 max 1-2reizes menesii uz kadu stundinju sanaak tikai uzdriceleet! OVER AND OUT!
  12. GooD`MeN

    Karaoke

    Sveiki! Varbūt,kāds var ieteikt kādu normālu karaokes saiti! Kur uz vienu vakaru for free var normāli uzraut? Respektīvi, lai rāda vārdus , vērtē dziedāšanu no PC! Paldies Googlee free versijās neko neatradu, tapēc varbūt kādam ir kāds labs links! Danke schõn!
×
×
  • Create New...