Jump to content
GIGN Forum

Zemene

Mirstīgais
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

About Zemene

  • Birthday 11/01/1989

Profile Information

  • Location
    Pametis gign.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Zemene's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. TE Viņš sāka stāstīt pa gign utt,diezgan interesanti likās,domāju ka varbūt kādam būs kas sakāms lietas sakarā,jo nu viņš ir vienk debīls cilvēks. Paldies par uzmanību!
  2. ja es gribētu iegādāties kautkādu konsoli,manuprāt ka ņemtu Nintendo Wii!
  3. + tu spēlē ar 2 pelēm ? ^^ Ā, un vēl, kas.Pa cik pirki paklājiņu jeb palikni ?Neziskatās tas lielais :] Nespēlēju ar 2 pelēm.. x-point ( ;DDD ) ir priekš sērfošanas internetā,photoshop & other shits, G5 lietoju priekš CS only. Paleknīts ir mazais SS +Qck Mini pa ~6Ls var iegādāties BMS megapolis Rīgā, pie Olimpijas. (ceru ka neskaitas reklāma. )
  4. veidoju visu šo dienu no 13:00 (12:30 piecēlos).. Praktiski normāli neesmu ēdis,tikai vakariņas,visu dienu skraidu pa vietējiem veikaliņiem,pērku ko vajag un lieku kopā.. zbis,slikta ziņa, mana PC baroklis (tas melnais,kurš redzams bildē) nomira,ceru ka tikai drošinātāji.. Lai nu kā,rīt dodos uz Rīgu tieši un pie reizes paķeršu jaunu PSU sev, tieši šobrīd ir lieki 40.- kabatā. Gala rezultāta bildi varat gaidīt ~rīt vakarā,lai gan jau sēžu pie sava datora,tomēr tas nav gala rezultāts,jo PSU nav gluži mans. Un jā,nomira arī viens RAM (1gb) diemžēl.. Un ja pareizi atceros,tad tas,kuram jau beigusies garantija (sūds - nebija mans nemaz,bet tas tā) anyway nav nekāda lielā skāde,nopirkšu drīzumā jaunu. Bet nu pie visa vainīgs ir tas,ka biju par slinku un atskrūvējot PSU neiztīriju putekļus un tie arī tur dega. Pieslēdzot pie elektrības vienk zilas dzirksteles no PSU iznaca un neliela smirdoņa,kad mēģināju ieslēgt - no effect,bet elektrību cauri laida.. Godīgi sakot esmu priecīgs ka nenosvila nekas vairāk, bet tikai PSU un 1gb ram.Tad nu jā.. Tad gaidiet rīt bildes ar jauno PSU (ceru ka dabūšu kādu gribu), visu smuki sakrāsotu utt,vienīgi žēl ka tur viss ir kā siļķe mucā. anyway,esmu laimīgs toč ka nenosvila video,cpu,mobo,hdd un rami visi kopā..damn.. Lai nu ka,parasti šādas darbības noved pie kā tāda,lai gan man tā gadās 1. reizi. Ā nē,2...iepriekš nosvila MOBO speaker, bet nu tas tāds sīkumiņš.. Lab pietiks drukāt,čau pagaidām,došos drīz pie miera arī,jo tomēr esmu noguris,vel jāpaspēj dušā ieiet. Čau.
  5. Taka man skola nav 5dienas,tad nu sodien gribejas ko labu sastradat un ienaca prata ka varetu beidzot kaut nedaudz smukaku savu PC case uztaisit,lai gan sodien nekadigi nepabeigsu jo vajag aizbraukt uz b-materialu veikalu pec dazies sitiem (lietam,ko uzlikt uz kantem kompim,lai izskatas bik pieklajigak) Tad nu luk,pagaidam man ir 4 bildes,ko jums paradit un loti atvainojos ka rakstu bez garumzimem, tas tapec ka nesezu pie sava PC un sitam slinkums mainit valodas. (brala PC owno).. Tad nu luk,manas bildites: PSU tika parkrasots,lai jau pieskanojas vairak case,muha,patik ka izskatas un protams tas 2 skruvites venta rezgim ari tika ieskruvetas,uz to bridi bardaka nevareju atrast. Case tiko tik nokrasots 2. reizi ar mateto krasu,vienigi taka augspuse tik tiko nopusta tika,tad nu jam,izskatas spidiga.. tagad redziet par kuram malinam es runaju un gribu atkratities. Priekspuse (augsa) caurums paredzets 120mm ventam apaksa (PSU). Ja,nav parak labi,jo ta ir priekspuse,bet nu tomer oldschool case iestumt musdienu tehnologiju nav viegli. Seku,reku ari pasas ieksas. Kranina staipisana. Anyway nav jau nekad dizs,bet nu tomer labak tads,neka mana veca kaste.. Mans galdins parverties 'maza' miskaste, bet nu okej,te ari redzami abi 120mm venti,nav nekadi LED,pagaidam dzivosu ar sadiem,kad saksu spiest uz modingu,ganjau ari lediniekus sametisu ieksa.. nu jam,mans vecu vecais monitors redzams,kurs man kalpo uzticigi apm 7.gadu,vai 6.. neatceros isti,bet nu cienigs vecums.. tad nu ja: tas pagaidam ir viss,cik talu esmu ticis,noteikti ka foto update un info update vel bus pa vidam lidz bridim ka viss tiks salikts kopa un piestartets. Tad nu pagaidam cau,eju skatities kas ar case un krasu ir. DON'T TRY THIS @ HOME
  6. Zemene

    Sigs.

    Pedejais darbs..hm.. tads haotisks un nesmuks,piedod - mans viedoklis.. 2/10. P.S. skull zbis ka cel vecos topic uz augsu,domaju ka jauns tapec ari iekakajos. damn.
  7. cik sapratu centrāle ir bots,ja?
  8. Zemene

    Par Datoriem, Pc

    Komplektē pats,jo neiesaku ņemt komplītus - vienmēr ar kautko neesmu bijis apmierināts. Nokomplektēt pa 300Ls,hmm..parakātos pa eoz un atrastu diezgan foršus partus no kuriem arī varētu salikt diezgan labu PC.
  9. 1. huh,neatceros vairs,iespējams [email protected] vai [email protected] vai kāds cits - nick: Zemene 2. [email protected] 3. tapēc ka nelietoju vairs nevienu citu e-kastes piedāvātāju kā vien gmail,lietoju 2 kastītes dēļ tā ka arī ir 2 dr.lv profili utt.. anyway inbox un apollo piedāvātajās kastēs labi ja ieeju 1x gadā,tapēc arī vēlos nomainīt,jo nebrīnos ka drīz vien manas vecās kastes tiks slēgtas,vai jau pat ir slēgtas. Ceru ka būs iespēja nomainīt. P.S. parole zināma,vienk meilu gribu nomainīt.
  10. Ja nav blombes - atver kasti un pameklē uz barokļa jābūt rakstītam.
  11. Pazvani uz lattelecom un uzprasi,viņi arī pārdod..
  12. Priekš Win Vista nav kas tāds pieejams?
  13. Tagat man ir skaidrs.. bet nevar to izlabot kautkādīgi ? ieinselē tildi,tev būs gan garumzīmes gan arī \, ja jau tik ļoti gribi 'izlabot', bet nu man pašam tilde besij!
  14. tas tapēc ka tev klavas seti ir Latvian QWERTY un tādas pogas kā \ tur nav, so vienīgā iespēja kā to izlabot ir tāda,ka tu apakšā uz 'palodzes' nomaini to LV uz EN un tev būs tā svītra,tikai atkal garumzīmes uz ALT + poga vairs nebūs.
×
×
  • Create New...