Jump to content
GIGN Forum

killtec

Mirstīgais
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About killtec

  • Birthday 10/17/1990

killtec's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. reaali te nav ko daudz diskutet vnk ir jasna ar shito valsti .....
  2. nezinu vai hennas buus tik saapiiga padariishana kaa ar iisto tetoveejumu....."TATTOO salons" (A.Čaka iela 24-3, Rīga), "Vecrīgas Mākslas Tetovēšanas studija" SIA (Šķūņu 13 (ieeja no Amatu ielas, Rīga)), "Tattoo Vadim" SIA (Kr.Barona iela 60, Rīga) "Conture" Studio (Anniņmuižas bulv. 28 ? 4, Rīga) SIA "Stāvs un Ko" medicīnas centrs (Lauku iela 3, Rīga) Tetovēšanas un mikropigmentēšanas Ģilde (Ruses 6/1, Rīga) Tattoo tetovēšana (Marijas iela 21, Rīga) "Tattoo klubs" SIA tetovēšanas studija (Brīvības iela 170, Rīga) "Tattoo & Body Piercing" tetovēšanas studija (Kalēju 6, Rīga) "Neotatto" SIA "Studija Art Tatto" (Dzirnavu 92/2, Rīga) "Pelekss" SIA tetovēšanas studija (Kungu 6, Liepāja) ?Centrs Mora? SIA salons ? baseins (A.Saulieša iela 8, Cesvaine, Madonas raj.) "Ki & Co Plus" SIA ( Maskavas 42, Rīga)
  3. Man arii bija nozagts acc, bet es vinju atguvu taada pagruutaa veidaa es vinjiem aizsuutiiju veestuli(steam supportam) es vinjiem pateicu ka man nozagts acc ka es varu nosaukt visus krdeiitkates numurus da jebko nu lai es varu pieraadiit to ka man tads acc ir bijis un vinju esmu pircis, peec kadas nedeljas e pastaa sanjeemu veestuli no steam kur bija mans logins ar jauno paroli un viss bija ok !!!
  4. nē čalis nav miris tikai pārvācies uz kubu pie tupaka un elvisa
  5. killtec

    Skolas

    Komercziniibas ljoti viegli..
  6. killtec

    Youtube.com

    mozifox.com/org neatceros iisti, cspeed.net , indosurf.info un veel ir dafiga !!!
  7. Man likaas ka soulsisters most wanted crew bija vislabakie..
  8. ai es tak nezinu kas taisa !!!!! tapec jautaaju LOL
  9. Vai buus muvijs pa GIGN ALLSTAR 2007 ??????
  10. man te skolaa jaadabuu viens shits par kaautkaadu lejuplaadii nosaukums !!! LEJUPLADE nu karo4e atsuutat linu un buus ok tnx. jau ieprieksh nu karo4e kas ir lejuplade?
  11. Ar tewiim viss kaartiibaaa!! ! Fut fut fut freestylo
  12. Karo4e problema taada ka man draugam nestraadaa serveris ugunsiena izsleegts vis izdarits kaa vajag bet vinjsh var iejiet bet citi nee. kaads varbuut vareetu paliidzeet?
×
×
  • Create New...