Jump to content
GIGN Forum

ArchSlayer

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

ArchSlayer's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Kopš 1.1 versijas ^^ "Very" old school. Kopš CyKa, DL, URSA, x-team, NAS, BoS u.c. komandu laikiem. Tie tik bij laiki
  2. Macho, mieriņš. Es tavu atbildi saņēmu, izlasīju... nerakstu šeit, lai saņemtu atbildi. Rakstu, cerot uz kādu risinājumu. Pie kam, kā es arī rakstīju - man nav vajadzīgas klana tiesības. Jo, man liekas, ka to klanu būšanu es varēšu gaidīt... nu ilgi. Varbūt pat nosirmot paspēšu.
  3. Hm, Jau kādu laiku atpakaļ rakstīju sadaļā Problēmas&risinājumi... Varbūt šoreiz būs lielāka atsaucība &) Vienvārdsakot, lieta sekojoša: Neatceros jau vairs laikus, kopš biju pieregoistrēts spēlētājs uz cs.gign.lv servera. Ņemot vērā, ka toreiz man vēl bija samērā sens klans, tad, lai neregotu katrs savu nicku atsevišķi, pieregojām visu klanu, kurā bija 5-10 memberi (mainījās laika gaitā). (Attiecīgi setinfo bija uz klanu) Aizmirstam par klana būšanām. Nevajag man to klana setinfo! No TĀ klana, labi ja 2-3 cilvēki vēl pāris reizes gadā CS paspēlē, neskaitot mani. Biju domājis šoreiz lūgt reg uz nicku. Tomēr, savā ziņā, esmu tāds kā veterāns (ne tikai GIGN bet CSā vispār), lai arī kādu laiku GIGNā rādījies nebiju, jo CS biju uz laiku izdzēsis no savas ikdienas (galu galā katram pienāk brīdis kad jāsakārto dzīve etc). Tagad esmu atpakaļ iekš to šaušanu. Man nevajag neko daudz. Nelūdzu ne Slap, ne gag, ne vote, etc. Vienkārši gribas atgūt/atkārtoti iegūt iespēju, tikt serverī bez problēmām - jebšu nebūt "nereģistrētam spēlētājam", kuri tiek izmesti, tiklīdz "viņu vietu ieņem reģistrētais". Jāatzīst, ka šādu lietu neizjutu vairāk kā 4-5 gadus. Klans, kuram pazuda tiesības (cik noprotu kopā ar daudziem citiem klaniem): wC (wC | nick) Nu negribas man citos latvijas serveros spēlēt.. a caur Steam pat zviedros man biezhi ir pakešu zudumi. Es nelūdzu tev izdarīt man pakalpojumu. Es tev vienkārši lūdzu kā cilvēku. Abi, pieauguši cilvēki būdami, zinam, ka tev nav nekādu grūtību to izdarīt. Viss atkarīgs no vēlmes un varbūt kādiem principiem. CS Nicks: Urch (ArchSlayer) Paldies par uzmanību, lai arī cik liela tā būtu.
  4. &)) Nu, re. Tieši tādēļ nepatīk, kad cilvēki spēlē zem feik nickiem. Thou, man joprojām nav uzticības tam PB, lai arī cik drošs pret čītiem tas būtu. A ņemot vērā mūsdienu lielo čīteru skaitu, nav brīnums, ka labu spēlētāj uzem feik nicka gribas uzskatīt par čīteri &)
  5. Nerakstīšu tos banālos tekstus kā "Labdien!, Sveiki, kā jums klājas,... etc.", uzreiz ķeršos pie tēmas. Kādus 3-4 gadus atpakaļ VĒL pastāvēja tāds klans kā wC, kura sastāvā biju arī es, tā izveidotāja personā. Nav svarīgi kādi nicki tajā spēlēja, jo vairākums no tiem vairs ar CS neaizraujas, taču personīgi man tas ir palicis kā hobijs, un pāris mēnešus atpakaļ pat esmu atsācis "nopietnāk" spēlēt. Mani neinteresē neviens cits PUB serveris... tikai GIGN. Godīgi sakot, tas mani pilnībā apmierina (nav čīteru, nav "botu", misijas tiek pildītas, admini dara savu darbu!). Taču sakarā ar nesen veiktajām izmaiņām klanu sadaļā, esmu pazaudējis klana setinfo, zem kura man kopš gign pirmsākumiem ir bijis slots serverī kā wC klana memberim. Diemžēl persona, kas bija pieregistrējusi klanu, neesmu es, līdz ar ko man nav iespējas apstiprināt sevi kā klana memberi. Sakarā ar augstāk minēto, lūdzu kādu adminu, lai izpalīdz. Pieņemu, ka lai dabūtu slotu, man jāpostē "Admin/Tiesību" sadaļā, kur man automātiski ir jāatrod kāds admins - "galvotājs". Diemžēl personīgi nevienu adminu nepazīstu, tādēļ nāksies mazliet pastāstīt par sevi... Spēlēju CS kopš 1.1 versijas (kāds 2000. gads varētu būt). Savulaik esmu piedalījies arī CS turnīros "veco tēvu laikos". Ir sanācis būt arī "tiesnešu pulkā" kādā turnīrā 2001. gadā, kas norisinājās "Elik" klubā A.Čaka ielā. Tik daudz par pagātni... Šobrīd CS man palicis kā hobijs, kuru atļaujos padzenāt vakaros pēc darba un citām darīšanām. Pēdējā laikā iekš cs.gign.lv servera esmu bijis manīts zem nicka "wC | company Urch". Kā jau teicu, kopš esmu pazaudējis klana slotu uz cs.gign.lv servera, man vairs īsti nav kur spēlēt (godīgi sakot citi serveri mani nemaz nepiesaista). Tādēļ ceru uz Jūsu atsaucību, un palīdzību atgūt sev slotu. Nav svarīgi vai slots būs uz nicku ArchSlayer vai Urch. Vienkārši gribas spēlēt &) Gaidu kādu reakciju/atbildi, ArchSlayer.
  6. Hm. Biju piemirsis galīgi, ka X-Pac tač jūsu līdzkomandnieks &)) Ok, pamēgināšu ar viņu parunāt.
  7. Nope. Ne virtuaali &) Man ar draugiem ir hobijs shad tad savaakties un uzspeeleet &)
  8. Hm.. Fakts, ka praktiski nevienu "dzīvē'nepazīstu, drošvien, attur mani no domas braukt. Taču citādi jau, laikam, būtu pievienojies. Sen neesmu bijis uz līdzīgiem pasākumiem, kad "virtuālie cilvēki" tiek satikti &) Vēl gribējās painteresēties, vai starp sarakstā esošajiem kāds arī spēlē MTG (Magic The Gathering) ? &)
  9. Labi, paldies visiem! &) Tagad vismaz zinu, kur vajadzētu būt vainai, un ķeršos tai klāt. (man ar stāv "ūberjaunie" driveri - domājams, tā varētu būt šaize) Domāju, šo topic var slēgt.
  10. Varli lūdzu pateikt, kādi driveri tev tagad stāv? Kāda versija. Būtu pateicīgs!
  11. Man jau no pirmsākuma ir tie melnie kvadrāti. videokartei pus gads vel nav. Ticamāk , ka vaina ir driveros, bet nav sanācis pagaidām atrast normālus. Patiesībā vienkārši trūkst tam laika - meklēšanai &)
  12. Labdien! Principā gribēju apjautāties, varbūt kādam ir/bija šī problēma ar GF7600GT, kura tieši šīm videokartēm ir raksturīga, un jo vairāk - varbūt kāds ir jau atradis risinājumu. Stāstu: Spēlējot CS ar šo videokarti Open GL režīmā parādās melni kvadrāti. Piemēram šaujot pa pretinieku tālumā, lodei atsitoties pret sienu, mērķim pa vidu izveidojas melns kvadrāts, caur kuru uz pāris sekundēm (varbūt 1-1,5) neko nevar redzēt (arī pretinieku, pa kuru šauj). Vēl līdzīgas lietas tiek novērotas, piemēram, cs-office kartē pie otrajiem hostiem, kur uz sienu vērsts projektors. Tad lūk projektora stara vietā ir melna, necaurspīdīga prizma. Arī de_chetau kartē, kur pie T bāzes tunelī(kanalizācijas trubā) ir lampas, un gaismas vietā no šīm lampām nāk tie paši melnie konusi/prizmas. Var būt kādam ir GF7600GT, un jams iekš CS neko no augstākminētā nenovēro. Ja tādi ir, pasakiet lūdzu kādu nForce draiveru versiju izmantojat? Nu, kopumā gribas tikt no šī niķa vaļā. Kaut kur lasīju, ka uz D3D šo kvadrātu neesot, taču man gribētos spēlēt uz OpenGL, kā visiem normāliem CS spēlmaņiem (sorry, ja kāds spēlē uz D3D - neņemiet to "normāli cilvēki" ļaunā ^^). Lūk &)
×
×
  • Create New...