Jump to content
GIGN Forum

husis666

Mirstīgais
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

2414 profile views

husis666's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

2

Reputation

  1. Ir iespējams. Vari interesēties šeit par visiem jautājumiem http://digitalapele.lv/lv/services/gramatu_druka_iesiesana/
  2. Esmu reģistrēts kā pašnodarbinātais pēc klasifikācijas "62.09Citi informācijas tehnoloģiju un datoru pakalpojumi". Strādāju par grafisko dizaineri nelielā uzņēmumā. Grāmatvede ieteica uzmanīties ar programmatūru mājas kompī, pat, ja nestrādāju no mājām. Kā notiek programmatūras pārbaudes? Viņi var vnk atnākt un man jālaiž viņi iekšā? Varbūt viņi vispār nenāk... Bet nu sods ganjau varētu būt tīri jauks cipars par nelegālu Creative Cloud. Kādam ir pieredze?
  3. Detlef - pat tad ja cenšos kādam nav?
  4. Paldies par atbildēm. Jā izlasīju, ka vaidzēja uzlikt kādu softu pirms papišu telefonu, bet nebiju informēts, ka tādi ir, kādreiz kad būs normāls telefons atkal, uzlikšu. Itkā jau vēl varētu mēģināt draugos n tvitterī iepist kkādu sūdu, ka meklēju, jo ja nu kādam viņš stāv mājās nobloķēts un domā, ka viņam ir 0 vērtība un Can't be bothered to find me. Diezgan novēloti tho.
  5. Pirmajā septembrī padirsu telefonu. Padirsu viņu tapēc, ka atrubījos drauga paģītī uz trepēm gaidot, kamēr viņš atnāks un atceros, ka tajā brīdī spaidīju telefonu, bet kad pa dienu piecēlos pie čoma(ne paģītī)man telefona vairs nebija, zvanam - izslēgts un nekur nav. Tad nu uzspraudu paģītī zīmīti "blablabla atdodiet telefonu ja nē bloķēšu IMEI pieeju" un no māsas tel nosūtīju SMS, jo ja ieslēgtu telefonu ar manu sim(nebija pin) aizietu SMS un atnāktu atskaite. Telefonu nebloķēju pāris dienas un tad aizgāju uz Biti lai nobloķē un paņēmu jaunu karti ar to pašu Nr. Tā nu vakar sagribējās atgūt savu telefonu(lol) tomēr. Tas maz ir iespējams kaut kā(policija(?))? Un cik grūti ir telefonu atkal padarīt derīgu tā ieguvējam(Sony Xperia Ray) ?
  6. Vai ir laba doma pirkt latopu ss.lv ? Nekādu geimeru kompi nevajag. Vairāk internets/dokumenti/pokers. Gribētos vismaz 2gb rama un 17'' displeju pārējās lietās neorientējos, bet jābūt atbilstoši ramam. Baterijas turēšanas spējas arī neinteresē. Kautkad ar kaut ko par šito runāju un neieteica pirkt ss.lv, jo var būt kāds defekts ko tā uzreiz nevar ieraudzīt - piemēram videokartes gļuki pie noteiktas slodzes or smt like that. Ja var pirkt ss tad ko vajadzētu notestēt?
  7. Holdem manager vai Poker tracker. Abiem ir triali, izmēģini kurš patīk labāk, tad iegādājies. Ar krekotajiem nebūs aršana, jo pokera istabas vislaik apdeiotjas, tātad arī programmām tas jādara.
  8. Nakts brauciens, kas beidzas upē, jeb kā likumpārkāpēji kļūst par varoņiem http://lvportals.lv/?menu=exblogi&type=full&id=64 4
  9. Es mudaks? Mudaks esi tu, jo nespēj saprast topika ideju. Runa neiet par naudas taupīšanu vai tamlīdzīgi, bet gan pati doma kas nosaka patēriņu un visi faktori ap to. Paldies visiem par daudzajām atbildēm. Īpaši par to ripināšanos, jo mēdzu parasti izspiest sajūgu nevis bremzēt ar motoru.
  10. Piedod, ka man nav normāla mūsdienu mašīna, bet gan opel vectra. Mani neinteresē vienkārši ekonomiska braukšana, mani interesē CIK VIEN VAR ekonomiska braukšana tīri domas pēc - kas nosaka cik tiek patērēta degviela.
  11. Man nevaig ekonomēt vairāk, patīk arī iespiest grīdā, vienkārši ripinoties bieži nomoka doma par to, kā nozīmē braukt visekonomiskāk. Man jau tā 1.6 ir, kur nu vēl gāze un kur nu vēl trūkst naudas degvielai.
  12. Kāds ir pats ekonomiskākais braukšanas stils. Tip neizmanto elektroierīces utt, brauc tā lai nav strauji jābremzē, tas viss skaidrs, bet ja gribu izspiest pārbaudīt maximumu cik ekonomiska var būt mašīna, kad pārslēgt robus? Kautkad sen zebrā dzirdēju bija jābrauc 70kmh+ un ne vairāk par 2,5k apgriezieniem(pilsētā gan tas protams nesanāk un tie 70km/h ir tā vispārēji, jo viss noeikti ir atkarīgs no apgriezieniem), tad nu tagad ja gribas ekonomiski braukt pārmetu robus ap 2.5k, un uz piektā braucu uz ~2.5k, kas manam opelim ir 90km/h. Nezinu gan cik pareizi tas ir... Kapeiku pisējs neesmu, tikai interesē kādam ekstrēmam gadījumam. sviestaini gan uzdrukāju, bet ok
  13. Iečekojat niku, labāk tak neriskēt.
×
×
  • Create New...