Jump to content
GIGN Forum

ImMortl

Mirstīgais
  • Posts

    920
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ImMortl last won the day on December 26 2013

ImMortl had the most liked content!

About ImMortl

  • Birthday 09/09/1991

Profile Information

  • Location
    J-city
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5079 profile views

ImMortl's Achievements

Īpašs trīcpirkstis

Īpašs trīcpirkstis (12/23)

14

Reputation

  1. Iesaku uzrakstīt xda-developers forumā vai 4pda(ja krievu valoda tuvāka nekā angļu) attiecīgi lg g3 topikos. Pašam ir lg g3 un tādas problēmas nav. Pats no sevis nav nedz slēdzies ārā, nedz kāries un ar modinataju problēmu nav bijis. Pamēģini, ja neesi to darījis, updeitot gan os, gan programmatūru
  2. Iespējams, ka ps vitai ir tāda pata iespēja kā PS3. Reģistrējies US vai UK(izvēlies pats, bet parasti US spēles ir lētāk. Var arī abos. Gan jau ps vitai arī ir iespēja izmantot vairākus kontus) ar fake adresi. Varēsi pirkt kartiņas ar naudu, likt sev uz konta un pirkt spēles. + vēl vari nopirkt sev PS plus subscription un vēl bonusus saņemt - papildus atlaides, spēles.
  3. Pameklē tf2outpost.com vai kāds netreido pa lētāku. Savādāk gan gaidi atlaides, parasti pa kaut kādi 2euro iet uz atlaidēm
  4. ImMortl

    Ingress

    Es te eksperementējot centos uzbrukt vienam portālam, bet cik sapratu galīgi bezjēgā.. Vienīgais laikam dabūju tā portālā keyu. Kā īsti es varu nopelnīt tagad punktus, ja neitrālu portālu man te nekur apkārt nav? Staigāt pa punktiem, hackot un lasīt tos xm? Un neuzbrukt, lai tie xm nezūd vai kā?
  5. ImMortl

    Ingress

    Es kā jauniņais ar pirmo lvl varu iet kaut ko tādu censties pārņemt? http://prntscr.com/5pkehl Un kā tur ir, ja es piemēram ar draudzeni divatā tur kaut ko ņemamies, kā pareizāk rīkoties, lai no diviem būtu lielāka jēga?
  6. Nevajag,jo tas ir reseller un cena ir 309euro. No oriģinālā 299$. Bet tā kā no oriģināla nevar sūtīt uz LV. Tad iesaku skatīties uz to reselleru, jo 309euro, bez muitas ir tīri laba cena.
  7. Nu pēc konsoles.lv saraksta ir ap 400 psn lietotāju.. + gan jau ir tādi, kuri tur nav devuši savus datus. Žēl, ka psn nav @ Lv, tad iespējams mazāk ar pirātismu nodarboties, jo nebūtu jāčakarējas ar starpnieku kā amazon. http://psnprofiles.com/TzKlat < - esmu gatavs uzspēlēt spēles, kuras ir manā sarakstā.
  8. Pašam tieši tāda pati lieta tagad, crt nomaiņa uz ko labāku. Pagaidām esmu apstājies pie: http://www.salidzini.lv/search.php?q=42LN575S&cn=300 . Varbūt kāds ko var pateikt?
  9. Nesen draugs nakts laikā ar gabarītien brauca: 40euro, par soda punktiem gan nezinu
  10. http://store.steampowered.com/app/550 Nenokavē šo dāvanu no valves! Asiņainus Ziemassvētkus!
  11. ImMortl

    Natural Selection 2

    Tā pat, https://humblebundle.com/weekly pa 1$ var dabūt kilking floor ,)
  12. Nu es tā arī darīju ar 4 emailiem, jo likās, ka nenostrādā. Beigu beigās esmu ar 2 mafijām, uz pārējiem vēl nav atnācis.. tikai es nekādus cookie nedzēsu un no virna browsera..
  13. Kāds nevēlas apmainīt manu Mafia 2 keyu pret Civilization V keyu? Ne to izvēlējos
×
×
  • Create New...