Jump to content
GIGN Forum

MeGaPiiLe

Mirstīgais
  • Posts

    1106
  • Joined

  • Last visited

About MeGaPiiLe

  • Birthday 04/11/1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

MeGaPiiLe's Achievements

w00t wr1t3r

w00t wr1t3r (13/23)

1

Reputation

  1. MeGaPiiLe

    Seriāls

    Blacklists ir labs.
  2. Tieshi taa, neieteiktu lasiit presi pashlaik.
  3. Shodien dabuju atpakalj savu pc un gribu ari lai man garumziimes buutu uz taustinja "~" (taustinjsh zem "esc") , bet man ir uz alt. nerubiiju kaa uzlikt uz taa. ir iespejams nomainiit bez tildes biroja?
  4. MeGaPiiLe

    Velomaratons

    Braucu ar parasto negazēto ūdeni un to želeju. Kādā 55kilometrā ieēdu to želeju, nejutu atšķirību, bet garšīga gan bija!
  5. MeGaPiiLe

    Resf

    Viņš laikam bija rīkotājs.
  6. MeGaPiiLe

    Resf

    loh fail varbūt bija pasākums, bet viss, ko šitais čalis ir pateicis šajā topikā ir vēl lielāks fail.
  7. MeGaPiiLe

    Hahahaha

    Re: Erakcijas problemas!!! Autors: Zasulauka draiskule Datums: 14.03.10. 17:24 Nomazgājaties dušā, liekaties mīlas vaļai,viens ortru skūpstot glāstot u.t.t..Pēc 10-30 minūtēm jums viss notiks pats no sevis.Tu puis esi sevi sačakarējis ar saviem prežiem,kurš pie sievas lieto prezi!Kad jūti noies lai starp pupiem vai uz vāveres.Nebaidaties ne no kā ,ne ka sperma tiek uz miesas vai palaga,pēc laika to saslaucīsiet un nomainīsiet, gultas veļu ,jābeidz arī lēnām ar glāstiem ,skūpstiem.Ja nesanāk brauc pie manis iemācīšu,. Re: Erakcijas problemas!!! Autors: Guntis Datums: 14.03.10. 17:44 Labi, pladies jums par padomiem, centīšos īstenot sapni! Ja nesanāks nākšu vēlreiz pēc palīdzības forumā vai pie Zasulauka draiskules. Re: Erakcijas problemas!!! Autors: klitoržņaudzējs Datums: 14.03.10. 18:24 Zasulauka kucīte--kā Tu vari zināt citu problēmas, pasaki man, kāpēc pisoties man svīst zobi izskatās, ka klitoržņaudzējs tur kārtīgi plosās.
  8. Ja ir internets, tad kapēc lai tas nebūtu iespējams?
  9. Nah jūs offtopicā ejiet?
  10. MeGaPiiLe

    Mahmed

    ai bļin , cerēju, ka būs kkads diršanās, vai rēcīgs topiks, bet beigās nekā .. kas noticis, ka pedejo 3-4 dienu laikā neviens interesants topiks vēl nav bijis? deem. un by the way, pievienojos sveicējiem. gratz
  11. MeGaPiiLe

    Nemirstība

    un http://www.google.lv/search?rlz=...mp;aq%3...mp;aq=f&oq= Jūs vnk nodrāžat joku par atrodi draudzeni un tas vairs neliekas smieklīgs. p.s. cSpok, nesēdi forumā, labāk
  12. Nafig tagad tos 70.sant. Ķip uzlikta tos e-talonus par cik tiem miljoniem un tgd mēģina atpirkties. Kāda vaina sākumā bija par 40 sant. ar kompostieriem? Es tad pirku biļeti, bet tgd vnk nepērku un es tā skatos, ka daudzi tā nedara. Sanāk neizdevīgi viņiem. Tas tak ir sviests vienkārši. p.s. vislabākais variants ir mikrobusiņš pa 40 santīmiem.
  13. Jā protams, to katrs hokejists pateiks. Apskaties, kā Miķelim kustās rokas, kā viņš ripu kontrolē. Tas, ka Ņiživijs ir iemācijies vienā veidā vai nu pauzēt, vai pavilkt uz ērto un ielikt virs lavenes ripu, tas nenozīmē, ka viņam ir labākā tehnika komandā.
  14. Šeit var daudz un gudri dirst, bet fakts paliek fakts - individuāli viņi visi ir klasi augstāk par mūsējiem. Ja Ovečkins gribēs, viņš var arī 3 mūsējos izģērbt un beigās Masaļskim virs pleca ielikt. Reāli vakar viņi vnk uz pauzes spēlēja, kad gribēja - tad sameta. Apskataties tak reiz viņu sastāvu, diezvai pat kanādieši spēs ar viņiem cīnīties.. Kovaļčuks mūsu zonā vsp dara ko grib, pret viņu tik taisa 2min noraidījumus, viņam ātrums, augums, meistarība labāka, viņš tādu Laviņu kā stabu vnk apvada.. par Ovi nerunāsim.. a mums vienīgais, kas reāli tehnikā ir labs, tas ir Miķelis. un visbeidzot SaS^MaN - mūsējiem vispirms ir jātiek līdz metiena situācijai un tad ir jāmet. Jā, mest jau var vienmēr, bet nu vnk uz vietas stāvot tur nekāds metiens nebūs, ir reāli jāslido ātrumā, kā to dara krievi. Ko mēs varam likt pretī? Ar saspēlēm čakarēt Nabokovam prātu, kā tas dažas reizes jau izdevās, bet uz hodu vnk sūdīgs šķēliens tur kaut kam iznāca, bet reāli Nabokovs jau bija nolažojis. Vairākums mūsējiem bija labs.
×
×
  • Create New...