Jump to content
GIGN Forum

shine

Mirstīgais
  • Posts

    1472
  • Joined

  • Last visited

About shine

  • Birthday 06/14/1909

Profile Information

  • Location
    Latvia
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

shine's Achievements

w00t wr1t3r

w00t wr1t3r (13/23)

0

Reputation

  1. Chapsli, tu dīvains esi? Par 10 rindiņām koda no viņa vēlies naudu izspiest? Tas kods pat santīmu nav vērts.
  2. Es tikai ieskrienu šeit, ja kāds pasaka man par kādu manu topiku, kas ir uzcelts. Zināšanas jau nepazūd . Nevajadzēja? Manu tāpat nevar ar to apiet.
  3. Gudrītis. "cd_version" ir cvars. To nevar nolasīt ar get_user_info. Tākā pats par sevi tas plugins neiet. Otrkārt, ja pat ietu, tad es varētu ierakstīt konsolē "alias cd_version """, un mani neviens nenobanotu .
  4. Izdomāju, ka pa ilgiem laikiem vajag kaut ko iepostot . Nav iespējams bez rc.
  5. Nevis nekorekti, bet slowhacking. Esam gudri un neatbalstam šādus sūdus, kas bez prasīšanas pārmaina lietotāja uzstādījumus.
  6. Nu, es taisīju pirmo serveri tad, kad es zināju vārda "Cvar" nozīmi, un arī kaut cik par hl engine.
  7. Kādreiz par Cvariem esi dzirdējis? Kāpēc serverus taisa cilvēki, kas no tā neko nesaprot? Tik tiešām, daži topiki un atbildes ir ļoti smieklīgi/as. sv_alltalk 0?
  8. Kur tu rāvi print_hud? Pats izdomāji? kong.. aizvieto visu client_print() ar kā teikts postā, kuru iedevi.
  9. Tam būtu man jāpalīdz? Ko tu gribi? Es netaisos lasīt 10 lapas dēļ tā, ka cilvēks neprot pateikt, ko viņš vēlas. Gribi, lai nokompilē? Nodzēs pirmajai rindiņai iekavu un semikolu ieliec: , "") un viņš tev nokompilēsies bez erroriem, bet, protams, nekas neies. Kad esi izdomājis izskaidrot, kas par problēmu un ko tu vēlies, tad droši nāc un posto šajā pašā topikā. Otrkārt, es neredzu to tavu pluginu, no vienas rindiņas nevar pateikt, kas par problēmām tev tur ir(ja nav saistītas ar kompilēšanas erroriem). Netaisos meklēt .sma failu, kur nu vēl, ja nepareizo atradīšu, lieki pūlēšos. Treškārt - nejiet raksta "neiet". And pirms bet ir jābūt kommatam.
  10. TU smejies vai? set_hudmessage iebāzi iekšā client_print? Ja tu gribi dabūt to returnu(kas būs 1), tad, protams, tu vari tā darīt. Ko tu gribēji panākt? Ka rāda abos, tikai heads up display, vai client_print only(noteikti ne pēdējo variantu)? Manuprāt tu gribi otro variantu, izdzēs šo: >> set_hudmessage nav jābāž iekšā funckijā. Ja vēlies to parādīt čatā tad aizvieto savu murgu ar:
  11. Tu faila nosaukumu apskatīties neproti? Aizmirsti par serveri. Noteikti radīsies problēmas un tu tās nespēsi atrisināt. Vienmēr gign'a tautieši tev atbildi nepratīs sniegt, ar to tu rēķinies.
  12. Eh.. es pārskatījos sadaļas.. lame. Nevermind.
  13. Jo cz mapes ir daudz detalizētākas?
×
×
  • Create New...