Jump to content
GIGN Forum

Endijs_Dzerkalis

Mirstīgais
  • Posts

    1832
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Endijs_Dzerkalis

  • Birthday 04/14/1993

Profile Information

  • Location
    Vecbebri
  • Interests
    Cannab.biz
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    drpepper1993
  • Website URL
    http://www.cannab.biz/
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

7673 profile views

Endijs_Dzerkalis's Achievements

Pogu klabeklis

Pogu klabeklis (14/23)

-2

Reputation

  1. Endijs_Dzerkalis

    LV-UK

    Sveiki, man ir nepieciešam pārgādāt no LV uz UK mantas. Kādi pievāvājumi? Paldies.
  2. Vajag mainīt cvar uz mp_drop_knife_enable 1, tad ar G izmet un savāc kāda cita. EZ.
  3. Problēma ir tā, ka mūsdienās ir pārāk daudz citu spēļu. Agrāk bija tikai CS un MU. Edit: Kā arī bija daži komūni latvijā, tagad ir katram savs privātais serveris, kurā spēlē savi draugi...
  4. MU Online serveri. Bet, ja nopietni, tad žēl, ka Overwatch nebūs private serveri, ar Overwatch varētu mierīgi atdzīvināt šo visu pasākumu.
  5. Sveiki, Ir nepieciešama Jūsu palīdzība. Situācija tāda, lietoju 2 monitorus(respektīvi - viens monitors un otrs televīzors). Man ir nepieciešams, lai uz televizora(second monitor) pēc Lock screen funkcijas rādītos nevis "melna bilde", bet tas, kas tajā bija atvērts - viena monitoring mājaslapa. Tas ir iespējams? Es skatos google, it kā var ar Group Privacy Settings(bet XP), bet par Windows 7 nav minēts. Nespēju atrast un veikt konfigurāciju. Arī kaut ko dzirdēju par 3rd party software, bet ideāls variants būtu, ja būtu kāda iespēja, bez 3rd party software to izdarīt. Ja citu variantu nav, kā lietot 3rd party software, tad lūdzu iesakat labāko(freeware). Paldies.
  6. Man mājās ir viena remonta vīzītkarte. Man nesen arī bija nobrukusi veļas mašīna, bet viss bija trakāk nekā domāju, tur man visa elektronika bija pizda. Samaksāju 50eiro un sataisīja 2 dienu laikā. Viņš arī stāstīja pie reizes par šito prikolu, ja tas ir durvju prikols, tad viņš laikam 10 vai 20 eiro par to plēsa un viss salabojam uz vietas. Sniedza arī konsultāciju, kā to veļasmašīnu uzpasēt un ko jādara reizi mēnesī, lai kalpo ilgāk. Ja es atradīšu un ja vēl ir aktuāls, tad vakarā iedošu. Būtu labāk, ja sazinātos ar mani telefoniski, kaut vai atgādināt. PM nometu savu nr.
  7. Atkar, Tu esi dīvains. Ok, jā, rakstu reti un, jā, nelasu katru dienu Spam sadaļu, kā laikam Tu to dari. Es savos 9 gados @gign esmu "sadirsis" uz pusi mazāk nekā Tu savā gada laikā.
  8. https://www.forumcinemas.lv/Websales/Show/224867/?area=1011&dt=23.08.2015 Anyone?
  9. Atom. Lieta ir tāda, ka mēģināšu tādas, kuras iegādājos. Protams, auss aizķēra arī Gamecom. Cilvēks grib pirkt Mazdu. Borings saka, ka mazdas gavno - BMW da best. Lavrx, saka, ka viss sūds izņemot Hondas ar līdzi nākošām saulenēm. Trešais iedirš to, ka Ferrari ir stūre. Ceru, domu saprati. Dumps. Lai nav jātaisa jauns topics, cerams, ka kāds te vēl skatīsies. Cena tā pati, gaming mouse. Lets the fight begin.
  10. Paldies par info, bija interesanti palasīt cilvēku viedokļus. Pagaidām pasūtītas ir saucamās "geimeru" austiņas, 5H. Redzēs. Nepatiks, varēšu atgriezt. Esmu, jā, tiešām dzirdējis daudz labu par tām Senn... ausīm, draugs arī lieto. Par to game.., pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu, bet vienmēr pienāk pirmā reize. Pagaidām paldies, gan jau kādam ar šis info noderēs/noderēja.
  11. 5h baigi dārgi liekas. Tas ir +20eiriki. Es tāpat svētdienas spēlētājs. Kam man ausis pa 70eiro? Ok, iemetot salidzini.lv ir cits skats uz cenām. Skatījos iepriekš 4games.lv Tad jau 5h ir tādā pašā cenā gandrīz. Kaut vai no teras vai dateks paņemt. 5H ir ar ausīm draudzīgas? Lieli tie kupoli?
  12. Sveiki, Vēlos iegādāties austiņas geimingam. Precīzāk, csgo. Domāju iegādāties Steelseries 4H, bet nevienā ineta veikalā nav uz vietas. Cena, +/- 50eiriki. Paldies.
  13. Sveiki, vēlējos uzzināt, varbūt kāds no jums man var palīdzēt. Es meklēju audio apmācību angļu valodā. Vajadzētu Lat-Ang, bet der arī Ru-En, kuru varu ielikt fleškā vai cd un klausīties mašīnā braucot un mācoties. Interesē no pašiem pamatiem, paldies.
×
×
  • Create New...