Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Es jau kādu 5h taisu mūviju( t.i., griežu fragus ārā,montēju vegas`ā,meikoju bildes PS2..) (ar 1h pātraukumu kopumā.)Tulīt sākšu taisīt intro,laikam rīt pabeigšu mūviju.Jūto diezgan noguris,aiziešu parunāt ar mammu,un tad nakti negulēšu..ā pavisam aizmirsu,forši, rīt un parīt nav jāiet uz skolu (daudzi brauc uz ekskursiju,un daudzi nebrauc- t.i.,daudzi zēni nebrauc..Rīt iesim ap vakarpusi rukāt fūzi.Lab bb,piekāpšu vēlāk.

Pagaidām BB.

EDITZZZ: 225 posts ^_^:clap::respekt::cool:B)

Edited by quelyd
Link to comment
Share on other sites

Šodien uz skolu laikam neiešu, jūtos mazliet apslimis, ārā krusa + lietus.. Lietussarga nav.. aijj..

P.S. Par to ka neaizgāju mani normāli skolā izdrāza. Izrādās bij 3 Kontroldarbi jāraksta X[

Edited by overmind
Link to comment
Share on other sites

nupat atcerejos, ka gigns aizsledzas ciet tieshi pec baltic beach partya. tas gan bija cucigi, man gribejas palasit, ka citiem gajis. tagad jaiet uz skolu uzrakstit kimijas kd, tad jabrauc uz centru snakaret matus(mamma teica, ka es izskatoties pec tarzana) un jasavac no ali sava jauna truba. ypa! :)

Link to comment
Share on other sites

Es gan nerakstītu, ka eju pīpēt, tāpēc, ka tā citiem likas, ka esmu vecāks un ar lielāku virtuves krānu. Lai gan kurš par to ir lepns, kurš nē, bet nu ok.

Pašlaik mācos mīļu dzejolīti par sarkanajām rozēm. Pasākums veltīts Zentai Mauriņai, Rundāles Pilī (taradadamnnn). Dēļ mūsu latv. val. + literatūras skolotājas būšu izcils literāts, un, protams, pareizrakstības karalis :umnjiks::wc:

btw: Tās rozes, kuras tu man dvēslē lieci plaukt

Es nezinu, kā viņas sveikt, kā viņas saukt!

Es nezinu, baltās tās vai sarkanās,

Es nezinu, pirmās tās, jeb pēdējās,

Es nezinu vai dusā verās tās, vai nomodā,

Es nezinu, akdievs- es nezinu nekā...

Viss mans baltums, viss

Ilgu svētums karstā asins mulsā viņās satvīcis.

Edited by traktorists^
Link to comment
Share on other sites

Aizveru acis , paar mani birst smiltis ;

Ar mieru klausos , kaa akmenji sitas pret mani ;

Atlaizhu dveesili , smagumam augot ;

Acis ciet , esmu miris - apglabaats .

Runaajot par StreetShop repakiem Riigas ielaas , vinji un dziesmas , kuras vinji klausaas - aicina - apvilkt bikses ar pakalju uz priekshu un iet aaraa sist cuukas . ne ??

Link to comment
Share on other sites

Siis pedejas dienas vispar nav normalas , saak notikt lietas kuras nevar paredzeet.....

Driz buus weekend un domaju kautkur taa nromali atlaisties , jo tagad viss iet ka uz naza asmens - ZPD , Iesveetibas , daaudz daudz majas darbi(jataisa prezentacijas) Vnk negribas neko dariit , televizoru vispar man vairs nexiiste , vienigi zinas paskatos.

karo4i druumais rudenis.

Link to comment
Share on other sites

:)

Nedirsies un nopeerc sev svarus . ! uh uhh - daarzeni - jaa tu !?

Buchas

Pallma

PS . Ja taa padomaa tad kaapeec , lai cilveeki ietu pie zobaarsta ik-pus-gada utt viziitees , ja nekas nesaap ? Jo visaas malaas arhibiiskapus un citus talantus rok araa ar sadrupushiem kaulim, fosiilijas izkataas nozheelojami uz smuki saglabaajushajiem zobu exemplaariem . Zobu emailija padara tos varenus . Zilonji dziivotu muuzhiigi , ja buutu atstaati mieraa , jo tiem nav natural ienaidnieki . Tie nebraukaa ar mopeediem , jo ir divtoniigi - taapeec ar nature ir apbalvojusi shos ar week spot or I should say - deadly spot - zobi . Zilonjiem zobi mainaas ik peec 10 gadi , bet kad novelkaajaas 6th paaris - tad paldies par uzmaniibu - uz sveetku mielasts hiaenaam . Liekat mieraa dentistus un eseat par sevi droshi , jo kaapeec lai dentists rakaatos ar skruuvgriezni pa tavu muti , zinot ka zobi kalpos 50 000 gadus ilgaak kaa tavs kjermenis .

Edited by Pallma
Link to comment
Share on other sites

Jo Ble :D Diena forsha saliju taa ka ataada zhurka, miegs naak abaas aciis, tachu izskatas, kad diviisha party laist garaam nedriikst. Taa nu atkal 5 dienas vakars ir klaat, jasaak kaajas aut un tautaa maukt. Noveelu jums atgriezties majas ar tukshu maku un smirdiigu smaku :D (es tak esmu viens dzejnieks)

See ya later aligator ,.gfty4v4wv 45

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...